Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Ο Ελληνας video gamer που έγινε «θρύλος»

Ο 23χρονος Κωνσταντίνος Τζωρτζίου σαρώνει από το 2013 όλα τα έπαθλα στο φημισμένο παιχνίδι League of Legends

Ενας 23χρονος από την Καβάλα, ο Κωνσταντίνος Τζωρτζίου ή αλλιώς FORG1VEN, κρατά τα σκήπτρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα video games, αφού καταφέρνει εδώ και δύο χρόνια να παραμένει στην κορυφή ως ο πιο πολύτιμος παίκτης!

Από το 2013 ουδείς φαίνεται ικανός να ξεπεράσει τον νεαρό Ελληνα και να του πάρει τη θέση. Με τις επιδόσεις του στα ηλεκτρονικά παιχνίδια 4ref23q45ytwe 0ο 23χρονος θεωρείται «επαγγελματίας», αφού ανήκει σε μια μικρή ομάδα παικτών στον κόσμο που κερδίζει χρήματα παίζοντας!

Η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα κάθε άλλο παρά παιχνίδι είναι, αφού συχνά αναγκάζεται να ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του κόσμου για να συμμετάσχει στα ιδιότυπα Champions League ή Μουντιάλ που διοργανώνονται. Ο Κωνσταντίνος Τζωρτζίου είναι από τους πιο χαρισματικούς παίκτες στο φημισμένο παιχνίδι League of Legends (γνωστό και με τη συντομογραφία LoL), το οποίο έχει τεράστια απήχηση, όπως μαρτυρά ο αριθμός των παικτών του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στοιχεία που ανακοινώθηκαν στον αμερικανικό οικονομικό περιοδικό Τύπο αναφέρουν ότι το 2014 οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του παιχνιδιού έφτασαν τα 67.000.000 παγκοσμίως! Μάλιστα καθημερινά περισσότεροι από 27.000.000 παίκτες παίζουν έστω ένα παιχνίδι, διάρκειας περίπου 20-50 λεπτών!

Ο 23χρονος FORG1VEN γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Αρχισε να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια από την ηλικία των 13 χρόνων, ώσπου κατάφερε να ασχολείται επαγγελματικά και να συμμετέχει σε τουρνουά. «Ηταν ένα χόμπι που τελικά έκανα επάγγελμα, γιατί ήμουν πολύ καλός και εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία που μου δόθηκε και την ικανότητα που είχα ως παίκτης. Επαγγελματικά άρχισα να ασχολούμαι με το gaming στα 18 μου» λέει στην «Espresso» ο περιζήτητος στην Ευρώπη Καβαλιώτης video gamer.

Ο ρόλος

Το League of Legends είναι παιχνίδι στρατηγικής, με δύο ομάδες των πέντε ατόμων, από τους οποίους καθένας έχει συγκεκριμένο ρόλο σε μια συγκεκριμένη πίστα. Στόχος κάθε ομάδας είναι να φτάσει στη βάση της αντίπαλης και να την καταστρέψει. Τα τουρνουά που διοργανώνονται σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό, αλλά και σημαντικά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές. Ο 23χρονος Τζωρτζίου αγωνίζεται στην ευρωπαϊκή κατηγορία και κατά τη διάρκεια των τουρνουά πρέπει να βρίσκεται για τρεις μήνες στη Γερμανία, στα στούντιο της ομάδας Copenhagen Wolves, με την οποία αγωνίζεται. Εκεί πρέπει να βρίσκονται όλοι οι παίκτες της για να συμμετέχουν στους αγώνες που γίνονται κάθε εβδομάδα.

w45t3w45
«Στο παιχνίδι που παίζω αρχίζεις, όπως και σε όλα τα games, ως μονάδα, ανεβαίνεις μέχρι κάποιο επίπεδο και μετά αρχίζεις να παίζεις με ατομική βαθμολογία. Το 2013 είχα την καλύτερη ατομική βαθμολογία στα παιχνίδια κατάταξης στην Ευρώπη και τότε άρχισαν οι προτάσεις από διάφορες ομάδες, επαγγελματικές και μη. Σήμερα δεν υπάρχει άλλος Ελληνας με τέτοιες επιδόσεις» προσθέτει ο 23χρονος, που σπουδάζει φυσικοθεραπεία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...