Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Εισβολή στο σπίτι του… Κώστα Κρομμύδα

Μεγαλωμένος στην περιφέρεια, δεν θα μπορούσε παρά να ζει σε έναν χώρο που να του τη θυμίζει

Για τον Κώστα Κρομμύδα σπίτι σημαίνει καταφύγιο, ένας χώρος θαλπωρής, ξεκούρασης αλλά και δουλειάς. Εχοντας μεγαλώσει στην περιφέρεια, ο δημοφιλής ηθοποιός και συγγραφέας έμαθε από μικρός να εκτιμά την αξία της φύσης. Νιώθει τυχερός λοιπόν που μπορεί να ζει κοντά σε αυτήν και εντός Αττικής.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Το καταφύγιό του βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά στα βόρεια προάστια, είναι περιφραγμένο και πνιγμένο στο πράσινο. Περνώντας την εξωτερική είσοδο μας υποδέχεται η Ναόμι, το όμορφο σκυλί που έσωσαν από τον δρόμο πριν από μία δεκαετία ο Κώστας και η γυναίκα του Μαρίνα Γιώτη, κάνοντάς τη μέλος της οικογένειάς τους. Στο κεφαλόσκαλο, ακριβώς μπροστά στην κύρια είσοδο της οικίας του, μας καλωσορίζει ο ίδιος. Μπαίνουμε με το δεξί και η πρώτη εικόνα που αντικρίζουμε είναι πολύ τρυφερή, η κόρη του ηθοποιού Βάια να κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του καθιστικού παρακολουθώντας καρτούν στην τηλεόραση. Πρόκειται φυσικά για τη μεγάλη αδυναμία του, το πλάσμα που τον ενέπνευσε να μπει πριν από μερικά χρόνια στα μονοπάτια της συγγραφής με το βιβλίο «Μπαμπά μεγάλωσέ με», μια κατάθεση της εμπειρίας του ίδιου για το τι σημαίνει μεγαλώνω και ανατρέφω ένα παιδί.
4r34r34tr43tw 8Το καθιστικό της οικογένειας, διακοσμημένο με γούστο σε κλασικό στιλ, διαθέτει άνετους καναπέδες, τζάκι και βιβλιοθήκη, ενώ συνδέεται με την τραπεζαρία που βρίσκεται μεν στον ίδιο χώρο, αλλά σε διαφορετικό επίπεδο. «Ζούμε σε αυτό το σπίτι έντεκα χρόνια τώρα και μας αρέσει πολύ που βρίσκεται σε αυτή τη γειτονιά. Το δάσος είναι κοντά και πηγαίνουμε βόλτες με το σκυλί» λέει ο Κώστας στην αρχή της κουβέντας μας. «Περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι και θέλουμε να βγάζει μια θαλπωρή τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους ανθρώπους που έρχονται να μας επισκεφθούν» συνεχίζει, προσθέτοντας αμέσως μετά ότι τη διακόσμηση την έχει επιμεληθεί η γυναίκα του.

Στον πρώτο όροφο της οικίας του ηθοποιού υπάρχουν δύο από τις πιο αγαπημένες γωνιές του. Το δωμάτιο της κόρης του και το γραφείο. «Σχεδόν κάθε βράδυ καθόμαστε με τη Μαρίνα στην πολυθρόνα δίπλα στο κρεβάτι της Βάιας και της διαβάζουμε παραμύθια» μας λέει. Φυσικά, ένα από τα αγαπημένα της μικρής είναι «Η Στιγμούλα», το παραμύθι που έγραψε και εικονογράφησε η μαμά της. Το γραφείο του Κώστα, από την άλλη μεριά, είναι ο χώρος όπου έγραψε ο ίδιος το μεγαλύτερο μέρος των μυθιστορημάτων του, με τελευταίο το μπεστ σέλερ «Μη με λησμόνει*», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Οπως μας πληροφορεί ο ίδιος, το βιβλίο του έχει καταγράψει μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία. «Ο εκδοτικός οίκος έκανε ανατύπωση μέσα στο καλοκαίρι, παρά την κρίση» σχολιάζει, δηλώνοντας ευχαριστημένος και από την περιοδεία που έκανε για την προώθησή του μέσα στο καλοκαίρι.

Λατρεμένη συνήθεια του Κώστα είναι να μαγειρεύει για την οικογένεια και τους φίλους του και να περνούν παρέα όμορφα βράδια στον κήπο που περιβάλλει το καταφύγιό του. Ο ίδιος βέβαια απολαμβάνει και τις στιγμές που κάθεται μόνος στην αναπαυτική πολυθρόνα του σαλονιού ή στο τραπέζι της κουζίνας, διαβάζοντας ένα ενδιαφέρον βιβλίο. Αυτή την εποχή ο ηθοποιός και συγγραφέας έχει προχωρήσει ήδη στη συγγραφή του μυθιστορήματός του, κάνει κάθε πρωί 10.00 με 13.00 ραδιοφωνική εκπομπή στο Love Radio και κουβεντιάζει μια πρόταση που του έγινε να επιστρέψει στο θέατρο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...