Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα γεγονότα που σας συμβαίνουν και αρκετές φορές θα…

ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε μετά να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να μετανιώσετε. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία σας αφήνοντας τη λογική σκέψη να επικρατήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό, καλό σας εαυτό θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και σε αναμετρήσεις με το παρελθόν παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με ό,τι συμβαίνει σήμερα. Επιβάλλεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και περιμένετε να εκτοξεύσετε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας παρερμηνεύονται. Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που αισθάνεστε για τα οικονομικά σας αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, θα έχετε έντονα τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσων έχετε κάνει. Από το να κρατάτε τον θυμό μέσα σας είναι καλύτερο να μιλήσετε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι για τις εξελίξεις, γιατί κάποιες δυσκολίες ίσως προκαλέσουν αποφασιστικές αλλαγές στην τελική διαμόρφωση των πραγμάτων. Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που αντιμετωπίζετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική και την κοινωνική σας πρόοδο, και μην προβείτε για κανέναν λόγο σε βιαστικές κινήσεις. Δεν αποτελεί πολυτέλεια ούτε είναι κάτι ανέφικτο το να διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα γεγονότα που σας συμβαίνουν και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε ένα σχέδιό σας. Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους, όσο δίκαια κι αν θα είναι τα αιτήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχετε συγκεκριμένα σχέδια, πρόγραμμα και στόχους για να μπορείτε να τα κυνηγήσετε χωρίς να χάνετε το μέτρο και να δίνετε σε κάθε τομέα την απαιτούμενη προσοχή. Η ψυχική ηρεμία σας πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται να εντείνετε τους ρυθμούς σας και να αυξήσετε την προσοχή σας στην εργασία σας. Να θυμάστε πως οι στενοί συνεργάτες σας, όπως και ο σύντροφός σας, θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην επιτυχία και την ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε καλύτερη επικοινωνία στο εξής και θα βρείτε συμπαράσταση ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένετε, γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπίστε τώρα και τα πιο δύσκολα προβλήματα χωρίς άλλες αναβολές. Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές, καινοτομίες και σχέσεις είναι τομείς που θα προχωρούν ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά. Εχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες.

ΙΧΘΥΕΣ: Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι και στρεσαρισμένοι, αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές. Αξίζει όμως τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και τελικά θα αμειφθείτε. Να είστε μόνο προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...