Γέννησε πριν από επτά μήνες και ποζάρει με μπικίνι με κοιλιακούς «φέτες»

Κι όμως γέννησε πριν επτά μήνες!

Το «κορμί» πατριώτη γέννησε το δεύτερο παιδί του πριν επτά μήνες και διατηρεί όπως όλοι βλέπουμε «κοιλιακούς» φέτες.

Φόρεσε το μπικίνι της και απόλαυσε τις βουτιές στη πισίνα της ενώ πόζαρε και για μία φωτογραφία την οποία στη συνέχεια δημοσίευσε στο instagram. Για ποια πρόκειται; Ο λόγος για τη Βασιλική Μιλλούση!

«Το συναίσθημα που ένιωσα στην πρώτη αγκαλιά δεν μπορώ να το περιγράψω. Έκλαψα πάρα πολύ και εγώ και ο μπαμπάς της. Διαπιστώνεις το μεγαλείο της φύσης. Έκλαιγα από συγκίνηση κάθε φορά που την έβλεπα στην αγκαλιά μου», είπε όταν γέννησε το πρώτο της παιδί.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.