Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Το ροζ βίντεο των Πάμελα Άντερσον – Τόμι Λι από τα 90s προκαλεί ξανά

Η υπόθεση που σκανδάλισε στην εποχή της με την εκρηκτική πρωταγωνίστρια του «Baywatch» και τον τότε άντρα της έγινε σίριαλ

Προσθετικά σιλικόνης, πολύωρο μακιγιάζ, δεκάδες γυμνές σκηνές κι ένα μόριο που μιλάει.

Η μίνι σειρά με τίτλο «Pam & Tommy», η οποία άρχισε να προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Hulu, είναι τόσο προκλητική όσο και η κοινή ζωή της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι, οι οποίοι βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας στα 90s χάρη στη διαρροή ενός ροζ βίντεο από το ταξίδι του μέλιτός τους.

pamela anderson roz vinteo

Η σειρά, με τη Λίλι Τζέιμς και τον Σεμπάστιαν Σταν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, διηγείται τη ζωή του πρώην ζευγαριού μετά την κλοπή του ροζ βίντεο και τη διαρροή της στον Τύπο το 1995. Για να καταφέρουν να μεταμορφωθούν στο άγριο ζευγάρι των 90s, η Τζέιμς και ο Σταν συνεργάστηκαν ακούραστα με το τμήμα μακιγιάζ και κομμωτικής και με τη βοήθεια μερικών πρόσθετων μερών κατάφεραν να πάρουν τη μορφή τους.pamela anderson roz vinteo Η Τζέιμς, για παράδειγμα, χρειάστηκε ενισχύσεις στο μπούστο της, το οποίο εξαιτίας των πολλών γυμνών σκηνών έπρεπε να μοιάζει όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές γινόταν, κάτι που επιτεύχθηκε ύστερα από 50 απόπειρες. «Το κομμάτι του στήθους είναι εκπληκτικό. Δεν μπορείς να φανταστείς ότι δεν είναι δικό μου. Είναι σοκαριστικό» αναφέρει η πρωταγωνίστρια, αποκαλύπτοντας ότι φόρεσε το προσθετικό στήθος σε όσο πιο λίγες σκηνές μπορούσε, καθώς τη ζέσταινε αφόρητα.pamela anderson roz vinteo

Παράλληλα, έκανε εντατική γυμναστική για έξι μήνες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, ώστε να αποκτήσει το λυγερό κορμί της Αντερσον. Προσθετικά μέρη χρειάστηκε να βάλει και στο πρόσωπό της, καθώς έπρεπε να γίνει μια μικρή ενίσχυση στο μέτωπο, ενώ στα δόντια έβαλε όψεις ρητίνης.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με την ταλαιπωρία που υπέστη ο Σταν προκειμένου να δημιουργηθεί το προσθετικό πέος που απαιτούνταν για τη σειρά, δεδομένου ότι σε κάποιες σκηνές ο Λι «συνομιλεί» μαζί του. Το προσθετικό μέρος δημιουργήθηκε από σιλικόνη και γύψο, για το καλούπι του οποίου χρησιμοποιήθηκε το πέος του ίδιου του Σταν. Τη φωνή του στο μόριο του Λι χαρίζει ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζέισον Μαντζούκας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...