Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Οι παραλίες της Μυκόνου δίνουν… θέαμα! Από την καλλονή σύζυγο του Marco Verratti έως την Ruby Mae

Μπορεί η Μύκονος να ζει από τώρα στους ρυθμούς της άφιξης στις 11 Αυγούστου του διάσημου Αμερικανού ράπερ 50 Cent, ο οποίος θα εμφανιστεί στο beach club SantΑnna, όμως όσοι βρίσκονται στο νησί των ανέμων τα περνάνε ζάχαρη!

Στα του 50 Cent τώρα, προτού περάσουμε στο καθιερωμένο καλοκαιρινό Mykonos report, αξίζει να σημειωθεί πως ο σταρ της ραπ θα σκάσει στο νησί των ανέμων από τη Νέα Υόρκη με learjet και για την εμφάνισή του, η οποία θα κρατήσει δύο ώρες, θα πάρει 250.000 ευρώ, συν άλλα 50.000 ευρώ για το αεροπλάνο που θα τον φέρει και θα τον γυρίσει πίσω στην Αμερική! Ωραίες δουλειές…

2351 JESICA AIDI 3062022

Ωραία, βέβαια, πέρασε στον κοσμοπολίτικο προορισμό και ο Ιταλός διεθνής ποδοσφαιριστής Marco Verratti με τη Γαλλίδα εξωτικής ομορφιάς σύζυγό του Jessica Aida! Το ζευγάρι, το οποίο τα τελευταία καλοκαίρια έρχεται για τις διακοπές του στο νησί, σεργιάνισε σε αρκετές κοσμικές παραλίες, με την καλλονή σύζυγο του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να κλέβει την παράσταση με το καλλίγραμμο κορμί της, κάνοντας τους λουομένους να παραμιλούν! Το ζευγάρι έδειξε μια ιδιαίτερη προτίμηση στο Nammos στην Ψαρού, με το εκρηκτικό μοντέλο να αγνοεί όσους το έγδυναν με τα μάτια τους, άλλοτε βουτώντας και άλλοτε βγάζοντας selfie για να έχει να θυμάται και τις φετινές αποδράσεις του στη Μύκονο.

5863 RUBY MAE 1462022

Στα κοσμικά beach bars

Το αποτύπωμά της, όμως, στο νησί φρόντισε να αφήσει και η Βρετανίδα καλλονή Ruby Mae, η οποία, με αφορμή την παρουσία της στο pre-opening party του lounge restaurant Bagatelle, φρόντισε να οργώσει τα μεσημέρια και τα κοσμικά beach bars με τον φίλο της, ο οποίος -εδώ που τα λέμε- δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην της, που δεν είναι άλλος από τον Αγγλο ποδοσφαιριστή Dele Alli. Η Ruby Mae, αφού έσκασε στην παραλία με αρβυλάκια, λες και πάει σε σαφάρι (χάθηκαν οι σαγιονάρες, καλή μου;), δεν άργησε να μείνει με το μαγιό της βγάζοντας καφτάνια και όλα τα συναφή, και σε χρόνο dt άρχισε τα πλατσουρίσματα δίνοντας άφθονο οπτικό υλικό στον παπαράτσι που καιροφυλακτούσε! O ανταγωνισμός, πάντως, και φέτος των μοντέλων στο νησί είναι σκληρός, μια και η άφιξη της Nicole Poturalski ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη.

6013 RUBY MAE 1462022

Το μοντέλο που δεν πήρε τη θέση της Τζολί

Η Γερμανίδα καλλονή, η οποία πριν από δύο χρόνια έκανε τα media να στραφούν πάνω της, όχι μόνο λόγω της ομοιότητάς της με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά και εξαιτίας της σχέσης της με τον Μπραντ Πιτ (τότε οι δυο τους είχαν πιαστεί στο αεροδρόμιο Le Bourget, έξω από το Παρίσι), κατέφθασε στο νησί των ανέμων όχι φυσικά με τον χολιγουντιανό σταρ, αλλά με έναν άλλο σταρ που ξεδιπλώνει το ταλέντο του στα γήπεδα! Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ Nico Schulz!

Το μοντέλο και ο διεθνής αμυντικός εθεάθησαν πάνω σε σκάφος να σχίζουν τα νερά της Μυκόνου, με τη θεά της πασαρέλας να κάνει ηλιοθεραπεία και τον ποδοσφαιριστή να ασχολείται με το κινητό του. Χάθηκε, μωρέ, να της βάλεις και λίγο λαδάκι, αντί να σερφάρεις και να στέλνεις μηνύματα;

8063 NICOLE POTURALSKI 1962022

8103 NICOLE POTURALSKI NICO SCHULZ 1962022

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...