Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Βίζιτα πλουσίων 18χρονη κόρη τραγουδίστριας

❱❱ Γείτονες είδαν τη νεαρή να «φορτώνεται» σε Ι.Χ. ευκατάστατων και «ώριμων» αντρώνΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Talk of the town έχουν γίνει οι «πιπεράτες» νυχτερινές δραστηριότητες της 18χρονης κόρης τραγουδίστριας που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο πόλης της δυτικής Ελλάδας, καθώς η εντυπωσιακή νεαρή φέρεται ότι έχει πιαστεί στα δίχτυα κυκλώματος πορνείας και κυκλοφορεί από κρεβάτι σε κρεβάτι, με ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτά ηλικιωμένων κυρίων με… βαθιά τσέπη!

Το όνομα της καλλίγραμμης φιγουράρει πρώτο στα ροζ ραντεβού που κλείνονται σε πολλές περιοχές, καθώς η νεαρή ηλικία της, το φρέσκο παρουσιαστικό της με τα όμορφα χαρακτηριστικά και το σφιχτοδεμένο κορμί της αποτελούν τον συνδυασμό-δυναμίτη που την έχει κάνει περιζήτητη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, βέβαια, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι η κοπέλα με το προκλητικό ντύσιμο είναι ικανή τα βράδια να χαρίζει αξέχαστες στιγμές σε εύπορους -αλλά πολύ μεγαλύτερούς της- άντρες, που πληρώνουν όσο όσο για μία νύχτα μαζί της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Τα νυχτοπερπατήματα της 18χρονης δεν άργησαν να αντιληφθούν ορισμένοι από τους φίλους αλλά και τους συγγενείς της τραγουδίστριας, η οποία έχει μεγαλώσει την κόρη της ολομόναχη. Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήταν πιο μικρή, η μητέρα της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και με πολλή δυσκολία κατάφερνε να τα φέρνει βόλτα και να φροντίζει ώστε να μη λείπει τίποτα στη μοναχοκόρη της. Ευτυχώς, βοηθούσαν όπως μπορούσαν άτομα από το στενό φιλικό περιβάλλον αλλά και κάποιοι γείτονες που γνώριζαν το πρόβλημα. Ορισμένοι πρόσφεραν λίγο φαγητό σε μάνα και κόρη, άλλοι φρόντιζαν να βρίσκουν δουλειά στη μητέρα και, γενικά, δεν άφηναν τις δύο γυναίκες μόνες και απροστάτευτες.

Η μκρή, μπαίνοντας στην εφηβεία, παρέμενε σεμνή και υπάκουη, όταν όμως έκλεισε τα 16 άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Το έως τότε απλό ντύσιμό της, που αποτελούνταν από τζιν και μακό μπλουζάκια, άλλαξε. Στην γκαρνταρόμπα της μπήκαν πιο σέξι και προκλητικά ρούχα, που άφηναν λίγα στη φαντασία όσων την έβλεπαν. Η έφηβη άρχισε να βγαίνει πιο τακτικά έξω και οι βραδινές έξοδοι πλήθυναν. Οι αλλαγές αυτές παραξένεψαν τους γείτονες, οι οποίοι τη γνώριζαν από πιτσιρίκι και τη φρόντιζαν σαν δικό τους παιδί.

Παρά τις προσπάθειες να την πλησιάσουν όμως, «έτρωγαν» πόρτα, αφού και ο χαρακτήρας της κοπέλας είχε αλλάξει και γι’ αυτούς είχε γίνει πλέον μια ξένη. Κάποιοι, σύμφωνα με το patrasevents, προσπάθησαν να λύσουν το μυστήριο ακολουθώντας τη διακριτικά κάποια βράδια. Ετσι διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το άλλοτε αθώο και χαμογελαστό κοριτσάκι, που τους χάριζε απλόχερα αγκαλιές, είχε «μεταλλαχθεί» σε μια αγέλαστη και πρόστυχα ντυμένη νεαρή γυναίκα, με ψηλοτάκουνες γόβες, που δεν είχε καμία σχέση με εκείνη που γνώριζαν!

Μάλιστα, ένας από τους γείτονες «άσπρισε» όταν είδε τη 18χρονη να «φορτώνεται» σε πολυτελή αυτοκίνητα, μέσα στα οποία βρίσκονταν άντρες πολλές δεκαετίες μεγαλύτεροι από αυτή! Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν τι γινόταν, γι’ αυτό ενημέρωσαν τη μητέρα της, η οποία κάθε άλλο παρά ενδιαφέρον έδειξε, με συνέπεια η κόρη της να έχει βουλιάξει τόσο βαθιά στον βούρκο, που η διάσωσή της φαντάζει πια πολύ δύσκολη. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η μητέρα της, που γνωρίζει τα πάντα, εκμεταλλεύεται την κατάσταση, καθώς της αρέσει η καλή ζωή την οποία απολαμβάνει με τα χρήματα που βγάζει η μικρή πουλώντας το κορμί της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...