Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η χαροκαμένη μάνα κάρφωσε με στιλό τον τοξικομανή killer

❱❱ Εξοργισμένο πλήθος στα δικαστήρια της Ευελπίδων ζητούσε εκδίκηση και δικαίωση Ούτε αυτή τη φορά απέφυγε το λιντσάρισμα από τους συγγενείς της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδης, πριν διαταχθεί η προφυλάκισή του. Οι συγγενείς της άτυχης εφοριακού και απλός κόσμος, που πολιορκούσαν τα ανακριτικά γραφεία, έσπασαν το πλεξιγκλάς στην είσοδο, του επιτέθηκαν και του κατάφεραν αλλεπάλληλα χτυπήματα, παρά την προσπάθεια των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων να τον προφυλάξουν!

qertaer 2

Μάλιστα, η μητέρα της Δώρας τον πλησίασε κρατώντας ένα στιλό και κατάφερε να τον καρφώσει στο πρόσωπο και στην πλάτη με τη μύτη του! «Αφήστε με να τον σκοτώσω. Σκότωσε το παιδί μου! Δολοφόνε! Δεν θα γλιτώσεις από τα χέρια μου. Σκοτώστε με κι εμένα να πάω να βρω το παιδί μου» ούρλιαζε.

qertaer 1

Το εξαγριωμένο πλήθος έδειξε την οργή του με γροθιές, κλοτσιές και εκσφενδονίζοντας μπουκάλια. Κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος έπεσε και το πλήθος όρμηξε πάνω του για να τον λιντσάρει φωνάζοντας: «Αφήστε τον στον λαό», «Αληταρά, φονιά, να πεθάνεις!»

qertaer 4

Μετά την απολογία του στον 18ο τακτικό ανακριτή, ο 58χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Ωστόσο, παρέμεινε επί ώρες εγκλωβισμένος, αφού οι δύο έξοδοι στο κτίριο 9 της Ευελπίδων είχαν μπλοκαριστεί από το πλήθος.

qertaer 3

«Δεν είχα ανθρωποκτόνο πρόθεση. Εβγαλα το μαχαίρι για να τη φοβερίσω, για να με αφήσει να φύγω. Οταν όμως είδε το μαχαίρι, θύμωσε περισσότερο και με το ένα χέρι προσπάθησε να με πιάσει από τον λαιμό, ενώ με το άλλο προσπάθησε να μου πιάσει το χέρι που κρατούσα το μαχαίρι… Επακολούθησε πάλη μεταξύ μας, καθώς προσπαθούσα να ξεφύγω, ενώ εκείνη δεν με άφηνε. Το πλήγμα στη θωρακική χώρα, που φαίνεται σοβαρό, δεν θυμάμαι πώς ακριβώς επήλθε. Το πιθανότερο είναι ότι τη χτύπησα εγώ, όταν βρισκόμουν πάνω της, στην προσπάθειά μου να στηριχτώ, γιατί μου κρατούσε τα χέρια. Εχασα την ισορροπία μου και ενδεχομένως τη χτύπησα στο στήθος με το μαχαίρι πέφτοντας πάνω της. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έπεσε εκείνη πάνω στο μαχαίρι κατά τη διάρκεια της πάλης» υποστήριξε στον ανακριτή.

Οταν ρωτήθηκε γιατί άλλαξε την κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο 58χρονος απάντησε: «Οι αστυνομικοί μίλησαν μαζί μου ανεπίσημα σε ένα δωμάτιο και στη συνέχεια έγραψαν την κατάθεσή μου, την οποία μου διάβασαν εν περιλήψει. Δεν είχα μαζί μου τα γυαλιά μου για να τη διαβάσω κι εγώ. Ετσι δεν ξέρω τι πραγματικά γράφτηκε. Επιθυμώ την εξέτασή μου από ψυχίατρο για να διαπιστωθεί η τοξικομανία μου».

—-

Σοκαρισμένη και η πρώην σύζυγος του τοξικομανούς

Ηξερε ότι ο πρώην άντρας της έχει πάρει την κάτω βόλτα για τα καλά αλλά δεν περίμενε ότι θα γινόταν δολοφόνος για λίγα ευρώ η σύζυγος του Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδη, Βαρβάρα. Η γυναίκα, η οποία ζει στην Κόρινθο, δηλώνει σοκαρισμένη για όσα αποκαλύφθηκαν και δεν τα έκρυψε από το παιδί που έχουν μαζί:

«Κατέρρευσα και εγώ και το παιδί μου. Εχω μια κόρη μαζί του 12 ετών και το παιδί τα έμαθε όλα για τον πατέρα του. Δεν μπορείς να του κρύψεις ότι ο πατέρας του είναι δολοφόνος. Ολοι συζητούν μπροστά της για το έγκλημα που έκανε» λέει και αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τις τραυματικές αναμνήσεις της: «Δύο τρεις φορές με είχε χτυπήσει. Εκανε χρήση ναρκωτικών μπροστά στα παιδιά μου, μπροστά στη μικρή μου κόρη!» θυμάται η κυρία Βαρβάρα.

Πριν από αρκετά χρόνια αποφάσισε να απομακρυνθεί μαζί με την κόρη της, όταν ο Μανώλης έπεσε στα ναρκωτικά και φαινόταν ότι δεν είχε επιστροφή: «Μεγαλώνοντας της έδειχνα τον πατέρα της μέσα από φωτογραφίες, γιατί αυτός δεν ερχόταν να τη δει. Ηξερα ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά, αλλά δεν τον είχα ικανό να κάνει φόνο για να πάρει τη δόση του».

Η κόρη τους δοκιμάζεται εισπράττοντας το κλίμα που έχει προκαλέσει η αποτρόπαια πράξη του πατέρα της.

«Κοίτα τι πήγε και έκανε ο πατέρας μου για 20 ευρώ και για ένα κινητό» λέει με απελπισία στη μητέρα της.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...