Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο κάπτεν Βαρβιτσιώτης

Ο υπουργός Ναυτιλίας είναι σε εγρήγορση και πραγματοποιεί εφόδους στο λιμάνι του Πειραιά.

«Ερχομαι εδώ τα άγρια χαράματα και φεύγω τα μαύρα μεσάνυχτα» μας εξομολογείται ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Για του λόγου το αληθές, ο υπουργός έχει ανεβάσει στο Instagram και μια φωτογραφία με πανσέληνο που έχει τραβήξει ο ίδιος από το υπουργικό του γραφείο του, στην ακτή Βασιλειάδη. Ενα από τα επόμενα πρωινά εμφανίστηκε την ώρα της ανατολής στο λιμάνι για αιφνιδιαστικό έλεγχο. Εχοντας βάλει ως προτεραιότητα την ασφάλεια του λιμανιού, βρίσκεται, όπως μας εξηγεί, «σε επαγρύπνηση ώστε τα όποια προβλήματα δημιουργούνται να λύνονται άμεσα».

Ο Μιλτιάδης πήγε αρχικά στην πιάτσα ταξί και αμέσως μετά ανέβηκε σε πλοία της γραμμής για να συνομιλήσει με επιβάτες και προσωπικό. Οι ταξιδιώτες παραπονέθηκαν για τα αυξημένα ναύλα, αλλά σ’ αυτό το θέμα, όπως τους εξήγησε, το υπουργείο λίγα μπορεί να κάνει. Πάντως σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση του υπουργού στο λιμάνι και το ενδιαφέρον του για τη σωστή λειτουργία και την ασφάλεια εξέπληξε ευχάριστα. Την προηγούμενη Τετάρτη ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εμφανίστηκε και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά, με ντύσιμο που παρέπεμπε περισσότερο σε λιμενικό και λιγότερο σε υπουργό, για να παρακολουθήσει μια άσκηση αντιμετώπισης φωτιάς σε πλοίο που έγινε με πρωτοβουλία του.

Το τζόκεϊ που του έδωσαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος να φορέσει συμπλήρωνε το ναυτικό λουκ. Στη μαρίνα της πύλης Ε1 στήθηκε το σκηνικό που θύμιζε γύρισμα σκηνής από ταινία δράσης. Ο Μιλτιάδης παρακολουθούσε την άσκηση από την προβλήτα, η οποία στέφτηκε με επιτυχία και ο υπουργός έσπευσε να συγχαρεί όσους συμμετείχαν.

Προκειμένου να κρατά το λιμάνι σε εγρήγορση, όπως μας εξήγησε ο ίδιος, έχει και άλλες ιδέες που θα τις κάνει πράξη. Ο Μιλτιάδης θα φύγει για διακοπές, αφού όλα κυλήσουν ομαλά, για πέντε μέρες. Το πού θα το αποφασίσει τελευταία στιγμή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ταξιδέψει προς τον προορισμό του με πλοίο της γραμμής, ώστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού να κάνει κι έναν αιφνιδιαστικό έλεγχο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε, τον τελευταίο μήνα έχουν προγραμματιστεί από το λιμάνι του Πειραιά για όλους τους προορισμούς (εκτός του Αργοσαρωνικού) συνολικά 619 δρομολόγια. Τον Ιούλιο διακινήθηκαν 1.140.814 επιβάτες και 121.040 οχήματα, ενώ τον Ιούνιο διακινήθηκαν συνολικά 694.693 επιβάτες και 76.436 οχήματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...