Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Το βασικό ένστικτο ενός διαζυγίου

Κοντά στα $300.000.000 καλείται να δώσει ο Μάικλ Ντάγκλας στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Τίτλοι τέλους για έναν μεγάλο έρωτα… Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φέρεται να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Στα δεκατρία χρόνια του γάμου τους υπήρξαν διαμάχες, συμφιλιώσεις, αλλά και αμοιβαία υποστήριξη. Το άλλοτε χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ ετοιμάζεται να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ενώ ακούγεται ότι έχει συμφωνηθεί ήδη και μια σούπερ αποζημίωση για την Ουαλή ηθοποιό, της τάξης των 300.000.000 δολαρίων. Οι φήμες περί χωρισμού της πανέμορφης πρωταγωνίστριας της ταινίας «Ο θρύλος του Ζορό» από τον σταρ της ταινίας «Βασικό ένστικτο» κυκλοφορούσαν ήδη, προτού το περιοδικό «Star» αποκαλύψει την είδηση για το επικείμενο διαζύγιο, που έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων.

Ο 68χρονος Ντάγκλας από τον Ιούνιο έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία και φιλοξενείται στη βίλα ενός δισεκατομμυριούχου φίλου του, λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι τους, όπου πλέον μένουν η σύζυγός του με τα παιδιά τους Ντίλαν και Κάρι. Σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό περιοδικό, το διάσημο ζευγάρι είναι έτοιμο να περάσει από τα λόγια στα επίσημα έγγραφα. Κι επειδή ακόμη και σε στιγμές ευτυχίας δεν πρέπει να πεις ποτέ τη λέξη «ποτέ», πιθανώς η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δεν θα δήλωνε το 2003 ότι το διαζύγιο είναι κάτι «αηδιαστικό» και ότι εκείνη δεν θα έπαιρνε ποτέ διαζύγιο. Τώρα που ο γάμος της με τον Μάικλ Ντάγκλας φαίνεται να τελείωσε, η 43χρονη ηθοποιός από την Ουαλία ίσως να ήταν λιγότερο κατηγορηματική στις δηλώσεις της.

Γοητεία, πόζες και χαμόγελα στο κόκκινο χαλί, ήσυχη οικογενειακή ζωή από την άλλη. Ο Μάικλ και η Κάθριν Ζέτα φαίνονταν -εξωτερικά τουλάχιστον- ότι ήταν ένα ταιριαστό ζευγάρι. Είχαν κρατήσει τον γάμο τους ακόμη και όταν πέρασαν και οι δύο σοβαρές ασθένειες. Ο Μάικλ Ντάγκλας είχε νοσήσει το 2010 από προχωρημένο καρκίνο του λάρυγγα και στον αγώνα που έδωσε και τελικά κέρδισε, είχε τη σύζυγό του δίπλα του. Ομως δεν πρόλαβαν να ανασάνουν. Από το 2011 εμφανίστηκαν στην Ουαλή ηθοποιό τα πρώτα συμπτώματα διπολικής διαταραχής, ένα είδος μανιοκατάθλιψης, κατά την οποία εμφανίζονται εναλλασσόμενα επεισόδια ευφορίας και κατάθλιψης. Την περίοδο εκείνη και όσο βρισκόταν η Κάθριν Ζέτα σε ειδικό κέντρο θεραπείας, ο σύζυγός της την υποστήριξε και φρόντισε τα παιδιά.

Το 2012 άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην οικογένεια Ντάγκλας. Ο Κάμερον, γιος του Ντάγκλας από τον πρώτο του γάμο, κατηγορήθηκε ότι πούλησε λιανικώς ηρωίνη και συνταγές για συνταγογραφημένα φάρμακα. Ο πατέρας του συγκλονίστηκε, αλλά βρέθηκε δίπλα του στο δικαστήριο προκειμένου να τον υποστηρίξει ψυχολογικά. Φέτος, στα τέλη Απριλίου η Τζόουνς μπήκε και πάλι σε κέντρο θεραπείας μανιοκατάθλιψης και ο Μάικλ είχε μιλήσει με αγάπη και θαυμασμό για τον αγώνα που έδινε και έδειχνε να τον κερδίζει.

Ομως ο «Πόλεμος των ρόδων» ουσιαστικά ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι, όταν μετά από διαρροές και συνεντεύξεις που είχαν εξοργίσει την Τζόουνς, ήρθαν και οι ντροπιαστικές για εκείνην δηλώσεις του συζύγου της σχετικά με την αίτια της γένεσης του καρκίνου του λάρυγγα. «Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ αναλυτικός, αυτός ο συγκεκριμένος τύπος καρκίνου προκαλείται από τον HPV – τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων, ο οποίος προέρχεται από την αιδοιολειξία. Είναι ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα που προκαλεί καρκίνο». Στη συνέχεια, μετά τον σάλο που προκάλεσε, χρειάστηκε ο Ντάγκλας να τα μπαλώσει: «Είναι μία από τις αιτίες, αλλά όχι η συγκεκριμένη αιτία του όγκου». Ομως, η διόρθωση δεν ικανοποίησε τη χολιγουντιανή ηθοποιό. Και για να πάρει συχωροχάρτι, ο Ντάγκλας δώρισε στην Κάθριν Ζέτα περιδέραιο με διαμάντια, μια και «diamonds are women best friend». Φαίνεται όμως ότι η ανακωχή μεταξύ τους ήταν προσωρινή. Κατά το περιοδικό «Star», ο χολιγουντιανός ηθοποιός δεν άντεξε τα ξεσπάσματα μανιοκατάθλιψης της συζύγου του, που είχαν κάνει τη ζωή του κόλαση τα τελευταία χρόνια. Ετσι πήρε την απόφαση και ζήτησε από τον δικηγόρο του να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση, δείχνοντας διατεθειμένος να της κάνει το τελευταίο «δώρο», μια οικονομική συμφωνία της τάξης 300.000.000 δολαρίων.65y98h95

Παραμυθένιος γάμος «Πλάζα»

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 1998 στην Ντοβίλ, ρομαντική πόλη της Γαλλίας, στη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, από τον κοινό φίλο τους, τον κωμικό ηθοποιό Ντάνι ντε Βίτο. Η γοητεία της Ουαλής ηθοποιού σαγήνευσε τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, αλλά κι εκείνη δεν έμεινε πίσω. Ομως, αν κι έχουν δηλώσει ότι ανάμεσά τους υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας,  ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Μάρτιο του 1999, ενώ ο Ντάγκλας ήταν ακόμη παντρεμένος με την Ντιάντρα Λούκερ. H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σε συνέντευξη εκείνης της εποχής είχε αποκαλύψει ότι ο Ντάγκλας την ημέρα της γνωριμίας τους στην Ντοβίλ, προφητικά της είχε πει: «Θα ήθελα να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου». Ο Μάικλ Ντάγκλας ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του στις 31 Δεκεμβρίου του 1999, η οποία ήταν ήδη έγκυος στον Ντίλαν, ο οποίος γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2000.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου του 2000, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στο πολυτελές ξενοδοχείο «Πλάζα» της Νέας Υόρκης. Ενας γάμος βγαλμένος από τα παραμύθια, που στοίχισε δύο εκατομμύρια δολάρια. Το λαμπερό ζευγάρι είχε ως κουμπάρο τον γιο του Ντάγκλας, Κάμερον. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ήταν από τις πιο όμορφες νύφες του Χόλιγουντ και εντυπωσίασε τόσο πολύ τον πεθερό της, Κερκ Ντάγκλας, που της είπε αστειευόμενος ότι αν του το επέτρεπε η γυναίκα του, θα την παντρευόταν εκείνος. Ανάμεσα στους 350 καλεσμένους ήταν ο «προξενητής», ο Τομ Κρουζ, ο Μπραντ Πιτ, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Σον Κόνερι, ο Τζακ Νίκολσον, η Σάρον Στόουν, η Γκόλντι Χόουν, ο Ολιβερ Στόουν και ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν. 

Λαμπερές καριέρες

O Μάικλ Ντάγκλας κληρονόμησε το ταλέντο από τον πατέρα του, Κερκ, ενώ ο δρόμος του στην 7η τέχνη δεν ήταν δύσκολος, αφού άνοιξαν εύκολα πόρτες στον δρόμο του. Ομως απέδειξε ότι έχει ταλέντο και μάλιστα πολλοί λένε ότι ξεπέρασε και τον πατέρα του. Παράλληλα με την υποκριτική έχει εταιρεία παραγωγής για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Στη μεγάλη καριέρα του έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ανάμεσά τους δύο Οσκαρ, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, βραβείο Cecil B. DeMille Award και βραβεία BAFTA. Από τις καλύτερες ταινίες του: «Ολέθρια σχέση», «Πόλεμος των ρόδων», «Βασικό ένστικτο», «Wall Street». Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ξεκίνησε την καριέρα της στη σκηνή σε πολύ νεαρή ηλικία. Εκανε θεατρικές σπουδές στο Λονδίνο και συμμετείχε στη σειρά «The Darling Buds of May». Ομως ο γάμος της τη βοήθησε να συνεργαστεί με μεγάλους σκηνοθέτες και να πάρει καλούς ρόλους. Εχει κερδίσει Οσκαρ για τον ρόλο της στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Σικάγο», ο οποίος της χάρισε και Χρυσή Σφαίρα, το βραβείο Critics’ Choice, Screen Actors Guild και βραβείο BAFTA. Επίσης έχει τιμηθεί και με το θεατρικό βραβείο Tony για τον ρόλο της στην παράσταση «A Little Night Music». Από τις ευρέως γνωστές ταινίες της: «Ο θρύλος του Ζορό», «Τράφικ», «Διπλή παγίδα», «Η συμμορία των δώδεκα».

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...