Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Νάζια από μια «πριγκίπισσα» στη Μύκονο!

Η Τσανσού Ντερέ του «Σουλεϊμάν» επέλεξε το Νησί των Ανέμων για τις φετινές της διακοπές.

Αφησε στην άκρη τον… φερετζέ και ποζάρει όλο νάζι στον φακό με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας. Η Τσανσού Ντερέ, που κατάφερε να κατακτήσει και το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό -πότε ως Σιλά και πότε ως πριγκίπισσα Φιρουζέ της Περσίας στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»-, είναι ένα από τα δυνατά ονόματα της showbiz στην Τουρκία. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει τα εξώφυλλα των εφημερίδων και των περιοδικών τόσο για τα «χρυσά» συμβόλαια που κλείνει όσο και για την προσωπική της ζωή.22g968g9g6

Πέρσι τέτοια εποχή, προκειμένου να ξεφύγει από την κατάθλιψη λόγω του χωρισμού της, έκανε τον γύρο του κόσμου. Φέτος ψήφισε Ελλάδα και συγκεκριμένα Μύκονο. Το Νησί των Ανέμων φαίνεται πως έχει γοητεύσει την Τουρκάλα πρωταγωνίστρια, η οποία δεν σταματάει να «ανεβάζει» φωτογραφίες στο Ιnstagram για να δείξει στους φίλους της σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα υπέροχα τοπία του νησιού, τα γραφικά σοκάκια και τις παραλίες. Η Τσανσού δεν θα μπορούσε να μην ποζάρει σαν μοντέλο στον φακό -άλλωστε είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια μεγάλης εταιρείας καλλυντικών- πότε ντυμένη σπορ και με μπαντάνα στα μαλλιά και πότε με ένα ψάθινο καπέλο κάτω από το οποίο κρύβει την εξωτική ομορφιά της. Μάλιστα, προτιμά το εντελώς φυσικό look, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αν και η άψογη εικόνα της δεν διαφέρει πολύ από εκείνη που βλέπουμε «στο γυαλί».

Το ευχάριστο είναι πως χαμογελάει ξανά, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον χωρισμό της από τον Τζεμ Γιλμάζ (είναι δημοφιλής κωμικός Τούρκος ηθοποιός), με τον οποίο είχε απασχολήσει τα τουρκικά ΜΜΕ κυρίως για το θέμα του πότε θα έπαιρναν την απόφαση να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τελικά ο Τζεμ τα… ανέβηκε τα σκαλιά, αλλά όχι με την Τσανσού. Εγινε μάλιστα και πατέρας, γεγονός που οδήγησε την πανέμορφη ηθοποιό στην κατάθλιψη, αφού αυτό σήμαινε ότι ο σύντροφός της είχε παράλληλη σχέση.

Ετσι, τώρα απολαμβάνει ξέγνοιαστη τις διακοπές της στη Μύκονο έχοντας αφήσει πίσω τις κακές αναμνήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφτεί κι άλλα ελληνικά νησιά.

Η αδυνατισμένη Τζούλι Μασίνο και η σούπερ σέξι Ρία Αντωνίου

Εχασε είκοσι ένα κιλά και γοητεύει με τη νέα της εμφάνιση η Τζούλι Μασίνο που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο, και μάλιστα τα βράδια απολαμβάνει τις βόλτες της στα Ματογιάννια. Η καθηγήτρια Φωνητικής ύστερα από ατύχημα που είχε πήρε την απόφαση να αλλάξει εντελώς την εξωτερική της εικόνα, με την πλούσια… χαίτη της να έχει δώσει πια τη θέση της σε ένα κοντό μαύρο καρέ. Οσο για τη σιλουέτα της, η αλήθεια είναι ότι θα τη ζήλευαν πολλές γυναίκες. Και μια κι αναφερόμαστε σε αξιοζήλευτες παρουσίες, να πούμε ότι στο Νησί των Ανέμων βρίσκεται και η Ρία Αντωνίου η οποία μαζί με τον σύντροφό της παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής τη συναυλία των Onirama. Το πανέμορφο μοντέλο, χωρίς μακιγιάζ, αλλά φορώντας ένα φόρεμα που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της, απόλαυσε τα τραγούδια του Θοδωρή Μαραντίνη και της παρέας του, κάνοντας μια παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αλλωστε, η καριέρα της στην Ιταλία -κυρίως στον χώρο της μόδας- είναι δεδομένη.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...