Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Κυριακή 18/8/2013

Πώς επηρεάζει η πανσέληνος στον Υδροχόο.

Κριός: Η δεύτερη κατά σειρά πανσέληνος στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 21 και η επιρροή της θα ισχύει περίπου τέσσερις ημέρες πριν και μετά. Αυτό το διάστημα είναι πιθανό να ζήσεις έντονες και πολύ ενδιαφέρουσες και ευχάριστες κοινωνικές στιγμές, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να προβάλεις ταυτόχρονα τη δουλειά σου. Είναι πιθανόν επίσης να ενταχθείς σε μια ομάδα ανθρώπων και μαζί να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Ο Υδροχόος είναι ο ενδέκατος οίκος σου και δεν αφορά μόνο την κοινωνική ζωή, τις ομάδες και τους φίλους. Ταυτόχρονα έχει να κάνει με τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, με όλα αυτά που θέλεις να κάνεις και που ή τα αποφεύγεις, γιατί υποθέτεις ότι δεν τα καταφέρεις ή περιμένεις μια ευκαιρία για να προχωρήσεις προς αυτά. Ταυτόχρονα ο Ερμής στην Παρθένο από τις 24 σού δίνει τη λογική σκέψη και ικανότητα ανάλυσης για να καταστρώσεις το σχέδιό σου. Μη μείνεις μόνο στο σχέδιο, ούτε απλώς στην αρχή του. Προχώρησε μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου.

Ταύρος: Στις 21 έχουμε πανσέληνο στον Υδροχόο, και μάλιστα τη δεύτερη σε σειρά σε αυτό το ζώδιο, κάτι που συμβαίνει σπάνια. Αφορά τα επαγγελματικά σου ή τη σχέση σου και είναι θετική, παρ’ όλο που τον προηγούμενο μήνα μπορεί να έζησες μια σχετική ένταση τις ημέρες γύρω από αυτήν. Είναι πιθανό να σχεδιάζεις κάτι νέο ή να προκύψει μια ευκαιρία σε αυτόν τον τομέα που να σε ανακουφίσει. Εν τω μεταξύ στις 24 ο Ερμής θα περάσει στον πέμπτο οίκο σου, που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή πιο χαλαρά και να αναζητείς και στιγμές ξεκούρασης και συναισθηματικής τροφοδοσίας. Ενας άνθρωπος ενδέχεται να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και να σε κάνει να δεις τα πράγματα από μια περισσότερο θετική οπτική γωνία. Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξεις, ίσως στον τρόπο που σκέφτεσαι, προκειμένου η καθημερινότητά σου να απλοποιηθεί.

Δίδυμοι: Στις 21 η δεύτερη κατά σειρά πανσέληνος στον Υδροχόο αφορά τους στόχους, τις σπουδές, τα ταξίδια και οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντές σου. Αν, παρεμπιπτόντως, ασχολείσαι με εκδόσεις ή αν υπάρχει ένα νομικό θέμα που εκκρεμεί, φαίνεται ότι και σε αυτούς τους τομείς θα δεις θετικές εξελίξεις. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι ημέρες είναι περισσότερο αισιόδοξες και ότι ήδη με την Αφροδίτη στον Ζυγό υπάρχει έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα και μια χαλαρότητα που είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Και εκεί που χτίζεις ολόκληρη κοσμοθεωρία σχετικά με την ανεξαρτησία, έρχεται ένας άνθρωπος και στην γκρεμίζει. Συμβαίνουν κι αυτά, και να χαίρεσαι που δεν είσαι τόσο απόλυτος, ως Δίδυμος, γιατί η ευελιξία σου σου επιτρέπει να ζεις εμπειρίες που σε εξελίσσουν τελικά. Πάντως ο Αύγουστος όσο προχωρεί τόσο πιο ανάλαφρος γίνεται και η θετική σου σκέψη επανέρχεται.

Καρκίνος: Η πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στον Υδροχόο και είναι η δεύτερη κατά σειρά στο εν λόγω ζώδιο, κάτι που συμβαίνει σπάνια. Η θετική επιρροή της αφορά τα οικονομικά σου, αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους όμως, όπως και εν γένει οτιδήποτε μοιράζεσαι στις σχέσεις σου, συναισθήματα, απόψεις, υλικά αγαθά. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις ότι σε αυτά που δίνεις και σε αυτά που παίρνεις είναι καλό και απαραίτητο να υπάρχει μια ισορροπία και ότι και τα δύο είναι το ίδιο ωραία. Ο όγδοος οίκος σου έχει να κάνει και με τη διαίσθησή σου, η οποία αυτές τις ημέρες είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας πρόσεχε μια σχέση ή συγκατοίκηση. Οσο πιο ανοιχτός και ειλικρινής είσαι, χωρίς δεύτερες σκέψεις και την προσδοκία να σε «καταλάβει» ο άλλος από μόνος του, τόσο πιο επιτυχής θα είναι η επικοινωνία σου μαζί του.

Λέων: Η πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται απέναντί σου, στον Υδροχόο, και είναι η δεύτερη σε σειρά σε αυτό το ζώδιο. Το ενδιαφέρον στρέφεται στη συντροφική σου σχέση ή σε μια συνεργασία. Τα σενάρια όμως είναι πολλά: η πανσέληνος είναι θετική, αλλά θετικό μπορεί να είναι και ότι πλέον αποφασίζεις να θέσεις όρια, για παράδειγμα. Σαφώς παίζει και το σενάριο να επισημοποιηθεί μια σχέση ή να μπεις σε μια νέα, αν είσαι single. Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται λίγη υπομονή, γιατί είναι πιθανό να έχεις αρκετή δουλειά ή πίεση και να σε προβληματίζει η επικοινωνία με ένα άτομο στο σπίτι ή στην εργασία. Ολα μπορούν να διευθετηθούν με τον κατάλληλο προγραμματισμό, κάτι που δεν είναι δύσκολο για σένα. Πρόσεξε όμως τη διατροφή, την υγεία και τις ώρες ύπνου σου. Οσο κλισέ και να σου ακούγεται το κατά πόσο φροντίζεις τον εαυτό σου, μπορεί να παίξει τον σημαντικότερο ρόλο σε πολλούς τομείς αυτές τις ημέρες.

Παρθένος: Εδώ και λίγες ημέρες έχεις ένα δυνατό χαρτί στο χέρι σου, που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Η ζωή σου γίνεται απλούστερη, τα οικονομικά μπορούν να βελτιωθούν και η γοητεία σου είναι απαστράπτουσα. Στις 24 θα περάσει και ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, στο ζώδιό σου για να δεις ακόμη γρηγορότερες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Σημαντική είναι και η πανσέληνος αυτής της εβδομάδας που για δεύτερη συνεχόμενη φορά πραγματοποιείται στον Υδροχόο και είναι ιδιαίτερα θετική. Αφορά την υγεία και την εμφάνισή σου και τα καθημερινά πρότζεκτ που πρέπει να ολοκληρώνεις, ιδιαίτερα τα επαγγελματικά. Είναι πιθανό ένα από αυτά να το τελειώνεις και να απαλλάσσεσαι από ένα βάρος, να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς. Οι ημέρες μετά την πανσέληνο είναι καλές και για νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα και αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, θα είχε ενδιαφέρον να συνέχιζες την έρευνά σου.

Ζυγός: Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 21 αφορά την ερωτική σου ζωή, κατά βάση, αλλά και τις ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές γενικότερα. Είναι η δεύτερη σε σειρά πανσέληνος σε αυτό το σημείο, κάτι που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, και έχει τη θετική υποστήριξη του Ποσειδώνα, γεγονός που την κάνει έξτρα ρομαντική. Οπως είναι λογικό, υπό την επίδρασή της είναι πολύ πιθανό να μπεις σε μια νέα σχέση ή να δεις την υπάρχουσα σχέση σου να εξελίσσεται και να πάρετε και τα δύο μέλη της από κοινού αποφάσεις. Επειδή ο πέμπτος οίκος (ο Ζυγός για σένα) αφορά και τα παιδιά, είναι επίσης πιθανό να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να αποκτήσεις παιδί ή να ετοιμάζεις κάτι ευχάριστο στο οποίο θα συμμετέχει και το παιδί σου. Οπως και να έχει, έχεις πολλούς λόγους για να το γιορτάσεις, από ό,τι φαίνεται.

Σκορπιός: Ο τέταρτος οίκος σου αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τα βαθύτερα συναισθήματά σου, καθώς και την αίσθηση ασφάλειας που νιώθεις (ή δεν νιώθεις). Σε αυτό το σημείο πραγματοποιείται στις 21 μια δεύτερη στη σειρά πανσέληνος, η οποία όμως είναι θετική και σχηματίζει μια πολύ αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα. Τα νέα είναι καλά, αφού νιώθεις ότι επέρχεται μια συναισθηματική ισορροπία και οι σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους βελτιώνονται και σε αναζωογονούν. Η όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μάλιστα, ζεσταίνει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα και χάρη σε αυτήν (ή εξαιτίας της, αναλόγως αν για σένα αυτό είναι καλό ή κακό) υπάρχει περίπτωση να ερωτευτείς, καθότι ο Ποσειδώνας κυβερνάει την ερωτική σου ζωή. Ενας έρωτας σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν βαθιά συναισθηματικός.

Τοξότης: Δύο είναι τα ενδιαφέροντα σημεία της εβδομάδας: το πρώτο είναι η πανσέληνος στις 21 στον Υδροχόο. Πρόκειται για μια θετική πανσέληνο που έχει πολλές πλευρές. Μπορεί να σε φέρει κοντά σε κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες δηλαδή, να σε ταξιδέψει, να βελτιώσει την επικοινωνία σου και να φέρει και μια νέα συμφωνία. Αυτό το τελευταίο δεν αποκλείεται καθόλου, αφού λίγες ημέρες μετά, στις 24, ο Ερμής θα περάσει στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις αυτές τις ημέρες θα ήταν να βγαίνεις, να γνωρίζεις κόσμο, να μιλάς και να ανταλλάσσεις ιδέες και απόψεις. Διανύεις μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο, η οποία θα μπορούσε να εξελιχτεί σε ιδιαίτερα δημιουργική και γόνιμη. Επίσης, αν αυτές τις ημέρες είσαι διακοπές, καλό θα ήταν να παραμείνεις συνδεδεμένος με τον πολιτισμό με κάποιον τρόπο, μην ξεχάσεις το τηλέφωνο κλειστό, για παράδειγμα.

Αιγόκερως: Η δεύτερη κατά σειρά πανσέληνος στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 21 και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά σου. Είναι θετική, οπότε το πιο πιθανό είναι ότι θα έχεις καλά νέα. Η Σελήνη εκείνες τις ημέρες θα βρίσκεται πολύ κοντά στον Ποσειδώνα, επίσης, και αυτό είναι πολύ θετικό, επειδή δείχνει ότι μπορεί να γίνει μια νέα συμφωνία. Ομως ο Ποσειδώνας έχει δύο πλευρές. Από τη μια μεριά υπάρχουν η δημιουργικότητα, η ομορφιά και η προσφορά, από την άλλη μπορεί να «μειώσει την ορατότητα». Που σημαίνει ότι σε κάθε σημαντική συναλλαγή ή συμφωνία πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ενδεχομένως θα ήταν καλό να πάρεις και τη συμβουλή ενός δικηγόρου σε κάποιες περιπτώσεις. Από τις 24, πάντως, που ο Ερμής θα περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου, η ομίχλη θα αρχίσει σταδιακά να διαλύεται.

Υδροχόος: Στο ζώδιό σου πραγματοποιείται στις 21 μια δεύτερη στη σειρά πανσέληνος. Αυτό είναι πολύ σπάνιο και το καλό είναι ότι είναι θετική, περισσότερο θετική από την προηγούμενη που σχημάτιζε μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο. Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώνεται μια φάση στη ζωή σου, για να ξεκινήσεις λίγο αργότερα μια νέα. Είναι πολύ πιθανό επίσης να έχεις αρκετή δουλειά αυτές τις ημέρες ή να είσαι σε εσωτερική αναζήτηση αναφορικά με το τι θα κάνεις με μια σχέση σου. Σίγουρα τις ημέρες αυτές θέλεις λίγη προσοχή, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας: είναι πολύ πιθανό να εξελιχθούν σε πολύ ρομαντικές, αφού η Σελήνη βρίσκεται πολύ πολύ κοντά στον Ποσειδώνα. Επειδή ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης των οικονομικών σου και ταυτόχρονα βρίσκεται στα οικονομικά σου, μπορεί να έχεις και από εκεί κάποια νέα.

Ιχθύες: Τις ημέρες γύρω από την πανσέληνο μπορεί να νιώθεις ότι γίνονται «εσωτερικές αλλαγές». Πραγματοποιείται στις 21 στον δωδέκατο οίκο σου που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο, την ψυχική σου ισορροπία και τη δημιουργική μοναχικότητα και είναι η δεύτερη κατά σειρά πανσέληνος σε αυτό το σημείο. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στον κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα, πάρα πολύ κοντά στο ζώδιό σου δηλαδή. Είναι πιθανό κάτι σημαντικό να ολοκληρώνεται, όπως ένα επαγγελματικό έργο ή μια κατάσταση, για να περάσεις στην επόμενη. Πάντως, αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να ξεκουραστείς, πνευματικά κυρίως. Από τις 24 ο Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο, στον οίκο δηλαδή που αφορά τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες και φαίνεται ότι η περίοδος που ακολουθεί θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΜΑΣ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...