Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο «Δικέφαλος» δεν θέλει να «σκοντάψει» και φέτος στην Τούμπα

Πρεμιέρα σήμερα για το νέο πρωτάθλημα. Η… αναβαθμισμένη Σούπερ Λιγκ (των 18 ομάδων) ανοίγει την αυλαία της με τρεις αναμετρήσεις. Ατρόμητος – Εργοτέλης, Πλατανιάς – Βέροια και ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη αποτελούν το… πρόγευμα στο μενού της πρώτης αγωνιστικής. Οπως είναι λογικό, το τελευταίο (χρονικά) ματς της ημέρας συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται (21.30, NS2) τους ακρίτες και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή διοργάνωση στέλνοντας από νωρίς το μήνυμα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Η ομάδα που «χτίζει» ο Χουμπ Στέφενς έχει δημιουργήσει προσδοκίες στον κόσμο και βάζει τον πήχη ψηλότερα από πέρσι. Πέρα από το πλούσιο βιογραφικό του (απαιτητικού στη δουλειά του) Ολλανδού προπονητή, ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί και στο μεταγραφικό παζάρι και θα ενισχυθεί, όπως φαίνεται, περισσότερο λόγω των αγώνων με τη Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι προσθήκες των Στοχ, Νέτσιντ και Λούκας έχουν τονώσει επιθετικά την ομάδα, ενώ με τους Τζιόλη, Σκόνδρα, Βίτορ, Λόπεθ και Σπυρόπουλο ενισχύθηκαν τα μετόπισθεν.

Από την πλευρά της η Skoda Ξάνθη θα «φλερτάρει» με τη νίκη, όπως έκανε πέρυσι στον αντίστοιχο αγώνα πρωταθλήματος στην Τούμπα (είχε επιβληθεί με 1-0, με γκολ του Ονουάτσι). Αλλωστε, παρά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ οι ακρίτες έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση έχοντας προσθέσει στο ρόστερ τους ορισμένους έμπειρους παίκτες (Σολάρι, Κυριακίδη, Γκούζμαν).

Περίπου δύο ώρες πριν από την αναμέτρηση της Τούμπας θα δοθεί η σέντρα στα άλλα δύο ματς του σημερινού προγράμματος. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί (19.15, NS2) τον Εργοτέλη, που επιστρέφει έπειτα από έναν χρόνο στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά της προετοιμασίας και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ξεκινώντας τα επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Το μυαλό βέβαια των παικτών θα είναι και στα δύο ματς (22 και 29 Αυγούστου) στο Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Αλκμααρ. Η ομάδα του Περιστερίου έκανε στοχευμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι (Παπαδόπουλος, Ούμπιντες, Αρκούδας, Γεωργίου, Τζενάμο, Σηφάκης). Επίσης, και ο Εργοτέλης ενισχύθηκε σημαντικά με την προσθήκη των έμπειρων Αναστασάκου, Καρντόσο και Μπαντιμπανγκά.

Την ίδια ώρα (19.15, NS1) στα Χανιά, η «έκπληξη» (μαζί με τον ΠΑΣ) της περσινής χρονιάς, ο Πλατανιάς, θα φιλοξενήσει τη Βέροια, που πλέον δεν έχει στο ρόστερ της βασικά «γρανάζια» (Ολαϊτάν, Ιωάννου, Γεωργέας κ.ά.) από την ομάδα της περασμένης σεζόν.

ΧΡΗΣΤΟ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...