Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο για Σάρα Τζέσικα

Η Μις Κάρι Μπράντσο του «Sex and the city» βρέθηκε με τον σύζυγό της στην Κεφαλλονιά.

Είναι γνωστή η αγάπη της για τα ψηλοτάκουνα με επώνυμη υπογραφή, αλλά δεν κρύβει και τη λατρεία της για την Ελλάδα. Η Μις Κάρι Μπράντσο, η ρομαντική συγγραφέας που ψάχνει απεγνωσμένα τον έρωτα με τις φίλες της στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the city», η κατά κόσμον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγο της, τον επίσης ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ. Το ζευγάρι κάνει μάλλον ξανά… μήνα του μέλιτος, αφού δεν έχουν μαζί τους τα τρία τους παιδιά, καθώς επέλεξαν να τα αφήσουν με τις νταντάδες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η Ελλάδα είναι η αγαπημένη μου χώρα», είχε δηλώσει η μικροκαμωμένη ηθοποιός, που βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη θαλαμηγό «Lion Heart», η οποία ανήκει στον Αγγλο επιχειρηματία της μόδας Φίλιπ Γκριν, με προορισμό το Ιόνιο. Ο Γκριν όχι μόνο έρχεται στη χώρα μας κάθε χρόνο, αλλά συνηθίζει να φιλοξενεί και stars του Hollywood. Μάλιστα, φέτος εκτός από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, στην παρέα του βρίσκεται και ο Τζέρεμι Αϊρονς.

Φωτογραφίες

Η θαλαμηγός «έδεσε» στο Φισκάρδο, αλλά οι επιβάτες της δεν είχαν τη συνηθισμένη για τους ξένους επισκέπτες συμπεριφορά, που τους θέλει να επισκέπτονται όλα τα hot spot του μέρους αδιαφορώντας για τους φωτογραφικούς φακούς που καραδοκούν. Η ηθοποιός κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με μία από τις ιδιοκτήτριες καταστήματος με αξεσουάρ, όταν εκείνη της το ζήτησε. Από την άλλη, βέβαια, κάποιοι άλλοι που συνάντησαν τη 48χρονη Αμερικανίδα έχουν να λένε ότι ήταν ακατάδεκτη και σνομπ. Μαζί με τον σύζυγό της απέφυγαν να καθίσουν σε πολυσύχναστη ταβέρνα του Φισκάρδου καθώς είχε πολύ κόσμο για τα… γούστα τους, αφού  επιθυμούσαν να απομονωθούν ώστε να απολαύσουν το γεύμα τους. Γι’ αυτό τον λόγο δείπνησαν στο σκάφος μαζί με τον Τζέρεμι Αϊρονς, που προτίμησε να μείνει on board. Πάντως, πριν επιστρέψουν απόλαυσαν τα Κir Royal τους -όχι, η «Κάρι Μπράντσο» δεν επέλεξε Cosmopolitan- και στη συνέχεια αποχαιρέτησαν τη στεριά.

Πάντως και στις προηγούμενες επισκέψεις της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ δεν θέλησαν να γίνουν στόχος των paparazzi –  μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε περάσει υπέροχες διακοπές στη Σύμη μετά την επιστροφή της στην πατρίδα της. Πάντως, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν την Κάρι και τις φίλες της να επιστρέφουν κινηματογραφικά, και μάλιστα με φόντο την Πύλο (και όχι τη Μύκονο, αφού η Πάρκερ θα ήθελε το επόμενο «Sex & the City» να γυριστεί εκεί), είμαστε σίγουροι ότι η ηθοποιός θα πετάξει τη… σκούφια της.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....