Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«Ηταν διδακτική η ήττα, σηκώστε το κεφάλι σας»

Ο Αλαφούζος κοντά στους παίκτες μετά τη… σφαλιάρα της Νέας Σμύρνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟ 3-0

Ηταν… γυμνός στην πλατεία των στεναγμών

Από τη λεωφόρο των επιτυχιών, στην πλατεία των στεναγμών. Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω το καλό πρόσωπο που έδειξε εναντίον του Παναιτωλικού  και… ανέδειξε όλες τις αδυναμίες του κόντρα στον Πανιώνιο, από τον οποίο έχασε φυσιολογικά με σκορ 3-0. Παρά την επιστροφή του Ζέκα, οι «πράσινοι» είχαν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και από τη στιγμή που βρέθηκαν να χάνουν (Αραβίδης 41’) τους ήταν πολύ δύσκολο να ισοφαρίσουν, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Μπεργκ. Το 2-0 έκανε ο Κολοβός στο 71’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αραβίδης προ κενής εστίας, με τη βοήθεια του Μαρινάκη, στο 88’. Στο 84’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μέντες (είχε δεχτεί την πρώτη κάρτα δύο λεπτά νωρίτερα).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (80’ Πάνος), Μενδρινός, Λάσνικ (64’ Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης (58’ Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός (46’ Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι (85’ Αμπεΐντ), Μαρινάκης, Καρέλης (65’ Μουζακίτης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας.


Διπλού είδους ενίσχυση, αγωνιστική αλλά και ψυχολογική, χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, καθώς ή ήττα στη Νέα Σμύρνη έφερε στην επιφάνεια τις αδυναμίες της ομάδας και την ανάγκη για νέες προσθήκες. Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα θα ξεδιαλύνει το τοπίο με την περίπτωση του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος αναμένεται να έρθει είτε ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είτε ως ελεύθερος. Η μεταγραφή του νεαρού Ατζαγκούν αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών, ενώ η τρίτη εκκρεμότητα αφορά τον νεαρό Ουρουγουανό επιθετικό Μπαλμπόα (για τον οποίο υπάρχουν άριστες συστάσεις) που έρχεται στην Αθήνα για να δοκιμαστεί από τον Γιάννη Αναστασίου.

Αυτά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Το ψυχολογικό το ανέλαβε από την πρώτη στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος δίνοντας εντολή στον Αναστασίου να ακολουθήσει την ίδια γραμμή. Ο πρόεδρος των «πράσινων» επισκέφτηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης αλλά και χθες στο Κορωπί. «Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και η ήττα ήταν διδακτική. Ηταν μαγική εικόνα το 3-0, αλλά έγινε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να γυρίσουμε σελίδα με τη Βέροια. Σας πιστεύω, φτιάχνουμε μια νέα και πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι για τον στόχο που έχουμε. Σηκώστε το κεφάλι και συνεχίζουμε» τους είπε χαρακτηριστικά δίνοντάς τους ψήφο εμπιστοσύνης.

– Επιδείνωση προκάλεσε στον Γκόρντον Σίλντενφελντ η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου, καθώς όλη την περασμένη εβδομάδα είχε πρόβλημα στον προσαγωγό. Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί το Σάββατο εναντίον της Βέροιας.

– Συγγνώμη για την αποβολή του ζήτησε από τους συμπαίκτες του και τον Αναστασίου ο Μέντες αναγνωρίζοντας το λάθος που έκανε και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

– Στη Λέφσκι Σόφιας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοσέ Τοτσέ.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...