Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Ο χασάπης της Ραφήνας

Θρίλερ με 70χρονη που βρέθηκε (σε κάδο σκουπιδιών) τεμαχισμένη σε πολλά κομμάτια.

Αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπινος νους το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στη Ραφήνα, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε τεμαχισμένη σε κάδο σκουπιδιών… Το μακάβριο εύρημα, που προκάλεσε σοκ και ανατριχίλα ακόμη και στους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ξυπνά εφιαλτικές μνήμες από τη «σφαγή» της οικογένειας Σεχίδη στη Θάσο, που συγκλόνισε το 1996 το πανελλήνιο. Τότε ο Θεόφιλος Σεχίδης είχε σκοτώσει, τεμαχίσει και πετάξει στα σκουπίδια όλα τα μέλη της οικογένειάς του…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί που ερευνούν το θρίλερ της αιματοβαμμένης υπόθεσης της Ραφήνας έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας και να φτάσουν κοντά στα ίχνη του «χασάπη» που την τεμάχισε… Τόσο από τη φύση του εγκλήματος όσο και από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος κρύβεται είτε στο συγγενικό είτε στο φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, ηλικίας περίπου 70 ετών.

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται λίγα λεπτά μετά τις 6.00 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν την προσοχή δύο μικρών παιδιών, ηλικίας μόλις 12 ετών, που έκαναν ποδήλατο, τράβηξε μια σακούλα γνωστής αλυσίδας με καταστήματα παιχνιδιών, η οποία ήταν πεταμένη έξω από τον κάδο ανακύκλωσης που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πράσινου Λόφου και Στεφοπούλου. Τα παιδιά την άνοιξαν και έντρομα αντίκρισαν μέσα σε αυτήν ένα… ανθρώπινο πόδι! Πανικόβλητα έφυγαν και ενημέρωσαν έναν από τους γονείς τους. Οταν όμως έφτασε και αυτός στο σημείο, το πρόσωπό του πάγωσε. Από τη σακούλα προεξείχαν η πατούσα και ο αστράγαλος…

Οι αστυνομικές αρχές που ενημερώθηκαν έφτασαν αμέσως στο σημείο, μαζί με ιατροδικαστή από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οπως διαπίστωσαν, μέσα και έξω από τον κάδο βρίσκονταν πεταμένα τα μέλη της άτυχης γυναίκας. Ο δολοφόνος την είχε τεμαχίσει, πιθανόν με κουζινομάχαιρο ή μπαλτά, και είχε τοποθετήσει τα μέλη σε περισσότερες από δεκαπέντε σακούλες σκουπιδιών. Στις σακούλες ήταν χέρια, πόδια, ο κορμός και το κεφάλι της. Κάποια από τα μέλη ο δολοφόνος τα είχε κόψει σε μικρότερα κομμάτια…

Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία κατέληξε σε μια ανατριχιαστική διαπίστωση. Λόγω του αυξημένου όγκου αίματος που εντοπίστηκε εκτιμά ότι η γυναίκα τεμαχίστηκε ενώ ήταν ακόμη εν ζωή, κάτι που ουδέποτε έχει καταγραφεί στα αστυνομικά χρονικά της χώρας. Ο θάνατός της φαίνεται να επήλθε περίπου 48 ώρες πριν βρεθεί, ενώ ο τεμαχισμός δείχνει να έγινε βιαστικά! Ωστόσο ο ιατροδικαστής επιφυλάχθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι να ολοκληρωθεί η νεκροτομή.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί εστίασαν την προσοχή τους στην ευρύτερη περιοχή, καθώς θεωρούν ότι δεν είναι δυνατόν το πτώμα να μεταφέρθηκε από πολύ μακριά. Η γυναίκα είχε κόκκινα μαλλιά, ύψος 1,60 μ. και ήταν ιδιαίτερα εύσωμη… Ετσι άρχισαν να αναζητούν ηλικιωμένη γυναίκα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην ευρύτερη περιοχή, ενώ έλαβαν αποτυπώματα από τα άνω άκρα, αφού υπήρξε η δυνατότητα λήψης τους, δεδομένου ότι η σήψη του πτώματος δεν είχε προχωρήσει. Παράλληλα έβγαλαν από το συρτάρι τους όλες τις περιπτώσεις εξαφάνισης ηλικιωμένων γυναικών από την περιοχή των Μεσογείων. Ωστόσο μέχρι και αργά χθες το βράδυ δεν είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του θύματος. Μετά την αυτοψία τα μέλη μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Πανεπιστημίου Αθηνών για συρραφή και διενέργεια νεκροτομής, η οποία θα φέρει στο φως τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου.

Το άγριο έγκλημα ξυπνά μακάβριες μνήμες από τις υποθέσεις του Παναγιώτη Φραντζή, που σκότωσε και τεμάχισε το 1987 τη γυναίκα του Ζωή, του Αντώνη Δαγλή, που συνελήφθη το 1996, του Θεόφιλου Σεχίδη στη Θάσο το 1996, καθώς και την περίπτωση του φόνου και του αποκεφαλισμού της 25χρονης Αδαμαντίας Καρκαλή στη Σαντορίνη, το 2008.

Παιδιά βρήκαν το πόδι της!

Σ’ ένα μπλε κάδο ανακύκλωσης δύο 12χρονοι εντόπισαν μια σακούλα γνωστής αλυσίδας με καταστήματα παιχνιδιών. Στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν βρέθηκαν μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα, αφού η σακούλα αντί για παιχνίδι έκρυβε ένα ανθρώπινο πόδι. Ο δράστης είχε μοιράσει τα κομμάτια σε δεκαπέντε σακούλες και τα είχε πετάξει στον συγκεκριμένο κάδο.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...