Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρίτη 27/8/2013

Κριός: Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο δείχνει ότι ένα θέμα στη δουλειά το παίρνεις στα σοβαρά, και πολύ καλά κάνεις, γιατί είναι σίγουρο ότι θα επιβραβευτείς γι’ αυτό και ενδεχομένως θα σταθεί και αφορμή για μια εκ νέου συζήτηση σε σχέση με την αμοιβή σου.

Ταύρος: Φαίνεται ότι μια ερωτική υπόθεση σοβαρεύει ή την αντιμετωπίζεις με περισσότερη σοβαρότητα λόγω συγκυριών. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει σύμπνοια και αν δεν μιλάμε για ερωτική σχέση, τότε πολύ πιθανό να μιλάμε για επαγγελματική συνεργασία.

Δίδυμοι: Εχεις τη φοβερή δυνατότητα της ανάλυσης σε βάθος μιας κατάστασης που ενδεχομένως αφορά το σπίτι σου. Επίσης, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που αφορούν την κατοικία ή με ορισμένες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Καρκίνος: Σήμερα οι κουβέντες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρές και βαρύγδουπες. Επίσης, είναι πιθανό να γίνει μια νέα γνωριμία, αν δεν είσαι σε σχέση, η οποία να έχει πολύ καλά στοιχεία για αρχή.

Λέων: Αν θέλεις να κάνεις μια διαπραγμάτευση που να αφορά την κατοικία, ιδίως αν είναι οικονομική διαπραγμάτευση, σήμερα μπορείς να παραθέσεις τα επιχειρήματά σου με σοβαρότητα και πειθώ και ενδεχομένως αυτά να γίνουν απόλυτα δεκτά.

Παρθένος: Σήμερα ευνοούνται τα λίγα και περιεκτικά λόγια. Και όταν θέλεις να είσαι επί της ουσίας, μπορείς να το κάνεις καλύτερα από τον καθένα. Ισως προκύψουν συζητήσεις σχετικά με μια νέα συμφωνία.

Ζυγός: Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις ένα οικονομικό πλάνο ή απλώς για να προγραμματίσεις τα οικονομικά σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ιδέες τις οποίες ενδεχομένως θα μπορούσες να αξιοποιήσεις. Γιατί να μην κάνεις μια αρχή;

Σκορπιός: Είσαι αρκετά μετρημένος στις κοινωνικές σου επαφές, αλλά οι γνωριμίες που μπορεί να κάνεις σήμερα είναι πιθανό να έχουν ιδιαίτερα αξιόλογα στοιχεία, αλλά και διάρκεια στον χρόνο. Μη γίνεσαι (πάντα) πολύ αυστηρός με τους άλλους.

Τοξότης: Σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο ή να κάνεις κάποιες συζητήσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Ο,τι ξεκινάει τώρα πάντως θα μπορούσε να έχει αργή μεν, αλλά εξαιρετικά θετική εξέλιξη.

Αιγόκερως: Είναι πιθανό ένα ταξίδι να έχει και κοινωνικό ενδιαφέρον, όπως γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες. Μην απομονώνεσαι και πάρε όσες περισσότερες ιδέες μπορείς από τους νέους και διαφορετικούς ανθρώπους που συναντάς.

Υδροχόος: Ενδέχεται να έχεις μια πρόταση για να αξιοποιήσεις κάποια χρήματα, ή μια έξτρα απασχόληση στη δουλειά να αποφέρει μικρό μεν, αλλά σταθερό κέρδος. Οι συνεργασίες ευνοούνται, όπως και το «μοίρασμα»κάθε είδους.

Ιχθύες: Είναι πιθανή μια συνεργασία με το εξωτερικό, αν έχεις κάτι τέτοιο στα πλάνα σου, ή μια γνωριμία με ένα άτομο διαφορετικής εθνικότητας ή εντελώς διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σου. Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα γίνονται δηλαδή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....