Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Τυφώνας Catarina «σάρωσε» τη Μύκονο

Η… Ελληνίδα Μiss Πορτογαλία φόρεσε το μπικίνι της και άναψε φωτιές στις παραλίες του νησιού

8n8r9m55t2Μπορεί να στέφθηκε Μiss Πορτογαλία με δόξα και τιμή αλλά είναι βέρα Ελληνίδα και συγκεκριμένα Μυκονιάτισσα. Η εστεμμένη Miss Πορτογαλία για το 2013 Catarina Sikiniotis πάτησε τα πάτρια εδάφη και… ανέβασε θερμοκρασίες. Το σέξι μοντέλο, που πριν από λίγο καιρό έκανε το ελληνικότατο (λόγω του ελληνικής καταγωγής πατέρα της) επώνυμό της να ακουστεί δυνατά στο εξωτερικό, καθώς απέσπασε τη διεθνή διάκριση ομορφιάς, έχει κάθε λόγο να κάνει ξέγνοιαστη τις βουτιές της στο κοσμοπολίτικο Νησί των Ανέμων. Η Catarina (με αυτό το όνομα κάνει καριέρα στις πασαρέλες) επέλεξε για την παραλία να φορέσει μπικίνι που αναδείκνυε το σούπερ καλογυμνασμένο σώμα της κάνοντας τα φλας να αστράψουν. Το ίδιο έγινε και στις νυχτερινές εξορμήσεις της στα Ματογιάννια με μία φίλη της.

Η πανέμορφη Μυκονιάτισσα με τα μεσογειακά χαρακτηριστικά είναι φοιτήτρια της Νομικής. Ο μπαμπάς της έλκει την καταγωγή του από το Νησί των Ανέμων και η μαμά της είναι Πορτογαλίδα. Η Καταρίνα κέρδισε τον νούμερο ένα τίτλο στον διαγωνισμό ομορφιάς στις 3 Αυγούστου κάνοντας περήφανη την οικογένειά της. Με ύψος 1,71 η καλλονή που μεγάλωσε στη Λισαβόνα θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 2014 και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψει την παράσταση.

Τα καυτά φιλιά του Mr «Top Gear» στην ερωμένη του

Αν και κατά καιρούς στάζει φαρμάκι για την Ελλάδα, «καταδέχτηκε» να κάνει το πέρασμά του από την κοσμοπολίτικη Ψαρού της Μυκόνου. Ο δημοφιλής παρουσιαστής του BBC Jeremy Clarkson ήταν μάλιστα και αποκαλυπτικός, καθώς η επίσημη εμφάνισή του επί ελληνικού εδάφους δεν έγινε με τη σύζυγό του αλλά με τη φιλενάδα του Philippa Sage, με την οποία υποτίθεται ότι… είχαν χωρίσει. Οι δυο τους με την παρέα τους εθεάθησαν στο κοσμικό restaurant «Νammos» και αδιαφορώντας παντελώς για τους παπαράτσι αντάλλασσαν αγκαλιές και καυτά φιλιά στο στόμα. Δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, όμως, όπως μπορείτε να δείτε, η ελληνική θάλασσα τους άνοιξε την όρεξη για παιχνιδάκια. Το 2011 είχε αποκαλυφτεί από τα αγγλικά μέσα η δίχρονη εξωσυζυγική τους σχέση, όμως η σύζυγός του Frances Chain επέλεξε να τον συγχώρησε για να δώσει στον γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία. Ο ζωηρούλης παρουσιαστής και οικοδεσπότης της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Top Gear», που προβάλλεται και στην Ελλάδα, δεν φαίνεται όμως να έβαλε μυαλό.

Θεωρείται ένα από τα «αστέρια» του BBC που κυρίως συζητείται πολύ καθώς «κράζει» και μάλιστα άγρια όποιον βρεθεί στον δρόμο του. Εχει άποψη επί παντός επιστητού και τη μεγαλύτερη επιρροή στον κλάδο του αυτοκινήτου. Εγινε γνωστός στη χώρα μας όταν το 2008, σε άρθρο του στη βρετανική «The Sun», αναφέρθηκε με προσβλητικά λόγια στους Ελληνες και στην Ελλάδα, παίρνοντας παράδειγμα από μια τουριστική διαφήμιση για τη χώρα μας. Χαρακτήρισε την Ελλάδα «τουαλέτα», ενώ αναφερόμενος στη γυναίκα που απεικονιζόταν στη συγκεκριμένη διαφήμιση ανέφερε ότι αποκλείεται να είναι Ελληνίδα, γιατί δεν έχει μουστάκι!

Οι σούζες της καυτής Αλεσάντρα Αμπρόσιο με τον σύντροφό της

Συνεχίζει τις διακοπές της στο νησί και το σούπερ μόντελ Αλεσάντρα Αμπρόσιο που σε λίγο θα θεωρείται επίτιμη δημότης Μυκόνου. Μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα των δύο παιδιών της Τζέιμι Μαζούρ επισκέπτονται κοσμικές παραλίες, ενώ δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν θαλάσσια σπορ. Κάθε εμφάνισή της είτε στη θάλασσα είτε στα σοκάκια του νησιού αποτελεί fashion statement, αφού έχει το απόλυτο στιλ χωρίς να χρειαστεί να κάνει και πολλά. Μαζί με την Αλέσαντρα Αμπρόσιο είναι και η φίλη της Ανα Μπεατρίς Μπάρος. Φυσικά τα βράδια βολτάρουν στα περίφημα Ματογιάννια και πιο κομψές από ποτέ ποζάρουν στους φωτογράφους που τις κυνηγούν όλο το 24ωρο. Ευγενικές, χαμογελαστές και ευδιάθετες δεν χαλάνε σε κανέναν το χατίρι.

Η εμφάνιση της Καϊλή και το τηλεφώνημα

Δεν αλλάζει με τίποτα τη Μύκονο η Εύα Καϊλή. Η πρώην βουλευτής φροντίζει κάθε χρόνο να κάνει μερικά περάσματα από το αγαπημένο της νησί. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» την εντόπισε -ξανά- σε κοσμική παραλία του νησιού. Μάλιστα ενώ αρχικά ο ανδρικός πληθυσμός της παραλίας ενθουσιάστηκε, γρήγορα… ξενέρωσε, αφού αυτή τη φορά δεν φορούσε το μπικίνι της, αλλά φούστα και μπλούζα! Καμία σχέση με εμφάνιση παραλίας δηλαδή. Μάλιστα κάτι έδειχνε να την απασχολεί, αφού δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...