Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Οχι έτσι, ρε ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος» έχασε μοναδική ευκαιρία για πρόκριση στους ομίλους προδομένος από την άμυνα.

Εσβησε το όνειρο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν πέταξε στα αστέρια. Αποδείχτηκε αυτόχειρας, αφού γύρισε το παιχνίδι δύο φορές, έπαιξε με παίκτη παραπάνω για περίπου μισή ώρα, έκανε ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε τις αδυναμίες του στην άμυνα. Ετσι, είπε «αντίο» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (θα συνεχίσει στο Γιουρόπα), όπου θα βρεθεί η Σάλκε μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη της (2-3) στην άδεια Τούμπα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Γερμανοί είχαν τον έλεγχο και πίεσαν είτε με στημένες φάσεις είτε με επιθέσεις από τα πλάγια. Οπως στο «Φέλτινς Αρίνα», έτσι και χθες η δεξιά πλευρά των «μπλε» έδειξε πόσο επικίνδυνη είναι. Ο Στέφενς δεν είχε τον τραυματία Λίνο και ο Σκόνδρας που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο (ο Σπυρόπουλος κρίθηκε ανέτοιμος) σίγουρα δεν είναι καθαρό αριστερό μπακ. Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (43′), ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την ανασταλτική αδυναμία του στην αριστερή πτέρυγα. Ο Ουτσίντα έφυγε στην πλάτη του Σκόνδρα, πάσαρε στο σημείο του πέναλτι και ο επερχόμενος Σαλάι πετάχτηκε πρώτος μπροστά από τους Κατσουράνη και Βίτορ κάνοντας εύκολα με πλασέ το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ. Εκανε το 1-1 στο 52′ έπειτα από ωραία ασίστ του Κίτσιου στον Αθανασιάδη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα. Στο 64′ ο Τζόουνς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη του Κάιπερς και η Σάλκε συνέχισε με δέκα. Στο 67′ όμως «κοιμήθηκε» το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και ο Ντράξλερ μόνος του απέναντι στον Χακόμπο έκανε το 1-2. Ωστόσο, στο 79′ ο Κατσουράνης έβαλε και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του γράφοντας το 2-2 με γυριστή κεφαλιά. Στο 90′ ο Σαλάι διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 2-3.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (79′ Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (73′ Ολίσε), Αθανασιάδης (73′ Νέτσιντ).

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Σαντάνα, Ουτσίντα, Φουκς, Κλέμενς (60′ Μέγερ), Χέγκερ, Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν (82′ Μάτιπ), Σαλάι.


Χιλιάδες οπαδοί έκλεισαν τη Βασιλίσσης Ολγας για να δουν τους παίκτες

Τα λάθη του παρελθόντος πληρώθηκαν χθες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε με την άδεια Τούμπα λόγω της τιμωρίας του «Δικεφάλου. Παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί του βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα και έδειξαν τη λατρεία τους και τη στήριξή τους για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Μπορεί να ήταν και 2.000 εκείνοι που δεν λογάριασαν τον αυγουστιάτικο καυτό ήλιο και συγκεντρώθηκαν έξω από το «Makedonia Palace», όπου είχε καταλύσει η αποστολή, προκειμένου να την ξεπροβοδίσουν στο δρομολόγιο που θα έκανε προς την Τούμπα, για το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Εντυπωσιακές εικόνες, πρωτοφανής αποθέωση από τον κόσμο που με την πάροδο του χρόνου έκλεισε τη Βασιλίσσης Ολγας. Ο Στέφενς, οι παίκτες και ο Ιβάν Σαββίδης ήρθαν φάτσα με την αγάπη του κόσμου, με την ιδανική ψυχολογική ένεση πριν από το ραντεβού με την ιστορία του ΠΑΟΚ.

Αμέτρητα μηχανάκια με οπαδούς του «Δικέφαλου» δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς συνόδεψαν την αποστολή μέχρι την Τούμπα, όπου ήδη υπήρχαν απέξω περισσότεροι από 300 οπαδοί, οι οποίοι με τη σειρά τους αποθέωσαν την ομάδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...