Πέμπτη 29/8/2013

Κριός: Η νέα θέση του Αρη στον Λέοντα είναι ιδανική για την ερωτική σου ζωή και για τα δημιουργικά σχέδιά σου. Η γοητεία και η σεξουαλικότητά σου χτυπάνε κόκκινο και μερικές φορές νιώθεις ότι κατευθύνεσαι αποκλειστικά από το πάθος.

Ταύρος: Ο Αρης μετακόμισε στον Λέοντα, σε μια θέση όχι και τόσο ιδανική για σένα, αλλά που θα σε βοηθήσει να λύσεις θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ισως μπαίνεις σε μια διαδικασία μετακόμισης, για παράδειγμα. Πρόσεχε τις εντάσεις στις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι: Επιτέλους, ο Αρης εγκατέλειψε τα οικονομικά σου, τα οποία και μάδησε τον τελευταίο καιρό. Η νέα θέση του στον Λέοντα είναι πολύ καλύτερη, αν και πρέπει να προσέχεις να μη γίνεσαι επιθετικός στην επικοινωνία σου με τους άλλους.

Καρκίνος: Ο Αρης βρίσκεται πλέον στον Λέοντα και αυτό σημαίνει από τη μία ότι θα γίνεις διεκδικητικός στον οικονομικό τομέα, θα προσπαθήσεις για το καλύτερο και θα πετύχεις πολλά. Από την άλλη, κάποια έξοδα θα έρθουν μαζεμένα, οπότε ο προγραμματισμός επιβάλλεται.

Λέων: Ο Αρης βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι θα έχεις όλη την απαραίτητη ενέργεια για να κάνεις υπερπαραγωγές. Εννοείται ότι πρέπει να προσέξεις να μην εξαντληθείς. Ταυτόχρονα η επικοινωνία σου με τους άλλους καλό θα ήταν να γίνεται σε χαμηλούς τόνους.

Παρθένος: Η νέα θέση του Αρη στον Λέοντα δείχνει ότι τις στιγμές ακριβώς που το χρειάζεσαι θα έχεις στήριξη. Ισως κάποιες φορές να νιώθεις ευάλωτος συναισθηματικά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μπορείς να διαχειριστείς τελικά.

Ζυγός: Η νέα θέση του Αρη στον Λέοντα σε βγάζει στον κόσμο, σε κοινωνικοποιεί και φέρνει κοντά σου νέους ανθρώπους που σε ανανεώνουν. Σημαντικό να προσέχεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, δηλαδή να λες ό,τι θέλεις, για παράδειγμα, αλλά με χαμηλούς τόνους.

Σκορπιός: Ο Αρης μετακόμισε στον Λέοντα και από εκεί θα ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να αναλάβεις νέα καθήκοντα, π.χ. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, καλό θα ήταν να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου και να είσαι αισιόδοξος.

Τοξότης: Ο Αρης στον ένατο οίκο σου πλέον μπορεί να σε κάνει να επανεξετάσεις κάποιες ιδέες ή απόψεις σου, ακόμη και τη στάση σου απέναντι σε μια κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι θα δεις νέους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σου.

Αιγόκερως: Η νέα θέση του Αρη στον Λέοντα φέρνει έντονη σεξουαλικότητα και διάθεση για οικειότητα στις στενές προσωπικές σου σχέσεις, ειδικά τη συντροφική. Εκεί που θέλει προσοχή είναι στις οικονομικές συνδιαλλαγές και συμφωνίες.

Υδροχόος: Το να έχεις πλέον τον Αρη απέναντί σου, στον Λέοντα, έχει και τα δυνατά, έχει και τα αδύναμα σημεία του. Από τη μία μπορεί να νιώθεις ότι «οι άλλοι» μαζεύονται απέναντί σου και έχουν απαιτήσεις. Από την άλλη μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύες: Το πέρασμα του Αρη στον έκτο οίκο σου σημαίνει ότι θα έχεις αρκετή δουλειά αυτήν την περίοδο. Είναι σημαντικό να προσέχεις την υγεία σου και να αποφύγεις την εξάντληση, να είσαι απόλυτα οργανωμένος, γιατί θα πέσουν αρκετά μαζί και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, γιατί θα αναγνωριστείς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ