Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πέμπτη 29/8/2013

Κριός: Η νέα θέση του Αρη στον Λέοντα είναι ιδανική για την ερωτική σου ζωή και για τα δημιουργικά σχέδιά σου. Η γοητεία και η σεξουαλικότητά σου χτυπάνε κόκκινο και μερικές φορές νιώθεις ότι κατευθύνεσαι αποκλειστικά από το πάθος.

Ταύρος: Ο Αρης μετακόμισε στον Λέοντα, σε μια θέση όχι και τόσο ιδανική για σένα, αλλά που θα σε βοηθήσει να λύσεις θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ισως μπαίνεις σε μια διαδικασία μετακόμισης, για παράδειγμα. Πρόσεχε τις εντάσεις στις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι: Επιτέλους, ο Αρης εγκατέλειψε τα οικονομικά σου, τα οποία και μάδησε τον τελευταίο καιρό. Η νέα θέση του στον Λέοντα είναι πολύ καλύτερη, αν και πρέπει να προσέχεις να μη γίνεσαι επιθετικός στην επικοινωνία σου με τους άλλους.

Καρκίνος: Ο Αρης βρίσκεται πλέον στον Λέοντα και αυτό σημαίνει από τη μία ότι θα γίνεις διεκδικητικός στον οικονομικό τομέα, θα προσπαθήσεις για το καλύτερο και θα πετύχεις πολλά. Από την άλλη, κάποια έξοδα θα έρθουν μαζεμένα, οπότε ο προγραμματισμός επιβάλλεται.

Λέων: Ο Αρης βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι θα έχεις όλη την απαραίτητη ενέργεια για να κάνεις υπερπαραγωγές. Εννοείται ότι πρέπει να προσέξεις να μην εξαντληθείς. Ταυτόχρονα η επικοινωνία σου με τους άλλους καλό θα ήταν να γίνεται σε χαμηλούς τόνους.

Παρθένος: Η νέα θέση του Αρη στον Λέοντα δείχνει ότι τις στιγμές ακριβώς που το χρειάζεσαι θα έχεις στήριξη. Ισως κάποιες φορές να νιώθεις ευάλωτος συναισθηματικά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μπορείς να διαχειριστείς τελικά.

Ζυγός: Η νέα θέση του Αρη στον Λέοντα σε βγάζει στον κόσμο, σε κοινωνικοποιεί και φέρνει κοντά σου νέους ανθρώπους που σε ανανεώνουν. Σημαντικό να προσέχεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, δηλαδή να λες ό,τι θέλεις, για παράδειγμα, αλλά με χαμηλούς τόνους.

Σκορπιός: Ο Αρης μετακόμισε στον Λέοντα και από εκεί θα ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να αναλάβεις νέα καθήκοντα, π.χ. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, καλό θα ήταν να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου και να είσαι αισιόδοξος.

Τοξότης: Ο Αρης στον ένατο οίκο σου πλέον μπορεί να σε κάνει να επανεξετάσεις κάποιες ιδέες ή απόψεις σου, ακόμη και τη στάση σου απέναντι σε μια κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι θα δεις νέους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σου.

Αιγόκερως: Η νέα θέση του Αρη στον Λέοντα φέρνει έντονη σεξουαλικότητα και διάθεση για οικειότητα στις στενές προσωπικές σου σχέσεις, ειδικά τη συντροφική. Εκεί που θέλει προσοχή είναι στις οικονομικές συνδιαλλαγές και συμφωνίες.

Υδροχόος: Το να έχεις πλέον τον Αρη απέναντί σου, στον Λέοντα, έχει και τα δυνατά, έχει και τα αδύναμα σημεία του. Από τη μία μπορεί να νιώθεις ότι «οι άλλοι» μαζεύονται απέναντί σου και έχουν απαιτήσεις. Από την άλλη μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύες: Το πέρασμα του Αρη στον έκτο οίκο σου σημαίνει ότι θα έχεις αρκετή δουλειά αυτήν την περίοδο. Είναι σημαντικό να προσέχεις την υγεία σου και να αποφύγεις την εξάντληση, να είσαι απόλυτα οργανωμένος, γιατί θα πέσουν αρκετά μαζί και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, γιατί θα αναγνωριστείς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...