Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο μοναδικός Ρομπέρ Πιρές

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας έπαιξε μπάλα με τη Θύελλα Ραφήνας και έγινε θέμα στον «Guardian».

Το να έρθει κάποιος παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές του, σαφώς και δεν είναι κάτι που μας ξαφνιάζει. Το να συνδυάσει όμως τις ημέρες ξεκούρασης του με συμμετοχή του σε φιλική αναμέτρηση ομάδας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, αυτό σίγουρα είναι… είδηση! Ο λόγος για τον σπουδαίο Ρομπέρ Πιρές, τον Γάλλο σταρ (πρώην της Αρσεναλ και πρωταθλητής κόσμου το 1998 και Ευρώπης το 2000)), που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Ραφήνα φιλοξενούμενος Ελληνα φίλου του και αποδέχτηκε πρόταση συμμετοχής σε ματς της τοπικής Θύελλας (συλλόγου της Γ’ Κατηγορίας).226h85h963

Ο Ρομπέρ λοιπόν φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του και μπήκε στο γήπεδο δείχνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του… Ο ενθουσιασμός στην οικογένεια της Θύελλας ήταν τεράστιος λόγω αυτής της ευχάριστης συμμετοχής-έκπληξης, όπως επίσης χαρούμενοι ήταν και οι φίλοι του συλλόγου που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο. Μάλιστα ο Πιρές δεν αρνήθηκε σε κανέναν φωτογραφία! Στήθηκε στον φακό μαζί με τους «συμπαίκτες» του, με την ακαδημία, με φίλους της ομάδας. Ολοι ήταν ενθουσιασμένοι, με τον Γάλλο σταρ να τους υπόσχεται ότι θα τα ξαναπούν από κοντά!

Η είδηση της συμμετοχής του σε φιλικό με σύλλογο του ερασιτεχνικού έγινε θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ, με τον «Guardian» μεταξύ άλλων, να κάνει εκτενή αναφορά και να παρουσιάζει και βίντεο από το παιχνίδι! Εγραψε βέβαια ότι «έχει αποσυρθεί και ζει στη Ραφήνα», κάτι που δεν ισχύει, καθώς ο Γάλλος είπε στους ανθρώπους της Θύελλας ότι μένει μόνιμα στο Λονδίνο. Αυτές τις ημέρες πάντως συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο.

«Τον γνώρισα στη θάλασσα και τον κάλεσα στο φιλικό»

Ο άνθρωπος που έφερε τον Ρομπέρ Πιρές στην οικογένεια της Θύελλας ήταν ο γυμναστής του συλλόγου, ο Μιχάλης Λελεκίδης. Και εξηγεί στην «Espresso»: «Ο κουμπάρος μου μένει στη Γαλλία. Γνωρίζει από παλιά τη γυναίκα του Πιρές και έτσι έχει γνωρίσει και τον ίδιον. Φέτος τους φιλοξένησε στη Ραφήνα για κάποιες μέρες το καλοκαίρι. Εγώ τον γνώρισα στην παραλία, καθώς πήγαμε δύο φορές οικογενειακά για μπάνιο. Συζητούσαμε για μπάλα και σκέφτηκα να του κάνω πρόταση να έρθει να παίξει σε φιλικό μας». Και συνέχισε ο γυμναστής της Θύελλας (αξίζει να αναφέρουμε ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Ραφήνας, από τις ακαδημίες έως την πρώτη ομάδα): «Δέχτηκε αμέσως. Ηρθε, έπαιξε, διασκέδασε, έβγαλε φωτογραφίες με οποιονδήποτε του το ζητούσε, έδωσε και συνέντευξη σε τοπικό μέσο (σ.σ.: το www.rpn.gr). Απλός και σωστός. Μου έκανε εντύπωση που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δείξει σταρ. Και στο παιχνίδι προτίμησε να παίξει για την ομάδα, παρά να κάνει το κάτι παραπάνω για να δειχθεί ο ίδιος. Μας είπε πως στο μέλλον θα τα ξαναπούμε. Πως θα έρθει και πάλι. Θα τον περιμένουμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...