Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Γάμος με άμαξα και βιολιά

Το κορίτσι του «X-Factor» (Ελένη Αλεξανδρή) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της μουσικό Γιάννη Θεριανό στα… καντούνια του έρωτα!

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στα κερκυραϊκά καντούνια του έρωτα και με μια ρομαντική τελετή η Ελένη Αλεξανδρή ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον εδώ και πέντε χρόνια αγαπημένο της, Γιάννη Θεριανό.226jh96j8593

Το σκηνικό θύμιζε γαμήλιο μυστήριο βγαλμένο από τα παλιά, με την παράδοση να… κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το κορίτσι του «X-Factor», που μεγάλωσε στον Καναδά, ήθελε να μεταφέρει στους συγγενείς της που ήρθαν από το εξωτερικό προκειμένου να παραστούν στον γάμο τα ήθη και τα έθιμα του νησιού των Φαιάκων. Ετσι κι έγινε. Η νύφη πήγε στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα με στολισμένη άμαξα και έλαμπε στο ολόλευκο νυφικό της, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της. Στο πλευρό της είχε πέντε παρανυφάκια, δύο κοριτσάκια και τρία αγοράκια. O γαμπρός, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς της εγχώριας showbiz (τα τελευταία 10 χρόνια είναι το βιολί του Νίκου Μακρόπουλου), πήγε στην εκκλησία με τα πόδια και με τους οργανοπαίκτες να τον συνοδεύουν μουσικά διασχίζοντας τα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Το λευκό κυριάρχησε στην τελετή, με τα λευκά τριαντάφυλλα να έχουν τον κύριο λόγο. Το ζευγάρι μετράει περίπου πέντε χρόνια σχέσης και, όπως φάνηκε, έφτασε η στιγμή να ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία αγάπης του. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, αφού τους νεονύμφους τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί συγγενείς της Ελένης από Καναδά, Αμερική, Γερμανία, Κύπρο και Γαλλία. Η επιλογή του νησιού του Ιονίου δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού από εκεί κατάγεται ο γαμπρός και επιθυμία του ζευγαριού ήταν να συνδυάσουν οι δικοί τους άνθρωποι τον γάμο με ολιγοήμερες διακοπές, όπως και έγινε. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή της νύφης, Χριστίνα, και ο φίλος του γαμπρού, Δημήτρης με τη σύζυγό του.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε μεγάλο γλέντι. Το ζευγάρι, αφού ήπιε στην υγειά των καλεσμένων, χόρεψε τον πρώτο χορό, με τις φωτιές να φωτίζουν την πίστα.

Ο πάτερ Νικόλαος ευλόγησε τον γάμο της κόρης του

Μπορεί στην Ελλάδα να γνωρίσαμε την καλλίφωνη Ελένη μέσα από το «X-Factor», όμως στον Καναδά ήταν γνωστή, καθώς ο πατέρας της -με καταγωγή από τη Λακωνία- είναι εξέχουσα προσωπικότητα στην ομογένεια. Ο πατέρας Νικόλαος είναι κληρικός και, όπως είναι φυσικό, τέλεσε τον γάμο της κόρης του μαζί με άλλους τέσσερις φίλους του κληρικούς από την Ελλάδα. Ο υπερδραστήριος 52χρονος ιερέας πιλοτάρει ακόμη και αεροσκάφος, ενώ είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης εταιρίας SkyGreece, η οποία μετά τη διακοπή των απευθείας πτήσεων της Ολυμπιακής από το Τορόντο στην Αθήνα, ανέλαβε να συνδέσει ξανά την Αθήνα με την Αμερική και τον Καναδά με υπερατλαντικές πτήσεις. Μάλιστα το πρώτο ταξίδι του αεροσκάφους Boeing 767 αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ το ελληνικό στοιχείο θα κυριαρχεί παντού. Ετσι, εκτός από το εξωτερικό μέρος με τη γαλανόλευκη σημαία, στην καμπίνα θα σερβίρεται ελληνικό φαγητό, θα ακούγεται ελληνική μουσική, ενώ θα υπάρχει και κανάλι με χριστιανικούς ύμνους, αφού η ομογένεια είναι δεμένη με τον χριστιανισμό και την Εκκλησία.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...