Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Πέμπτη 5/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε ότι με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας. Προτού αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εργαστείτε σκληρά τη μέρα, αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ: Καλό είναι προτού καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας. Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι, πρέπει να αρχίσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές. Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας. Ενα μικρό ταξίδι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Κάντε τις ενέργειες που πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια, και μετά περιμένετε τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Επειδή μόνοι σας δεν θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην περιορίζεστε μόνο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εναντιώνεστε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, απλώς δοκιμάστε άλλη μέρα. Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ό,τι οι άλλοι ζητούν σπασμωδικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για να κάνετε ό,τι αγαπάτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...