Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Παπαρίζου και Μαζώ στην πίστα της ΔΕΘ!

Μεγάλο το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον στη φετινή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης – Τραγουδούν σπουδαία ονόματα του πενταγράμμου από όλο το φάσμα της μουσικής

Σε μια μεγάλη… πίστα μετατρέπεται φέτος η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης, αφού, πέρα από πολιτικό και τεχνολογικό ενδιαφέρον, θα υπάρξει και… καλλιτεχνικό. Μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του πενταγράμμου θα δώσουν το «παρών» και θα τραγουδήσουν για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Ετσι, στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ανέβουν στην τεράστια σκηνή που θα στηθεί για το 9ημερο φεστιβάλ καλύπτοντας όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής. Οσοι θέλουν να τους απολαύσουν θα πληρώσουν μόνο το αντίτιμο του εισιτηρίου για την είσοδό τους στην έκθεση.

Τα εισιτήρια

Είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία της Διεθνούς Εκθεσης που διοργανώνεται μια τόσο μεγάλη εκδήλωση με μερικά από τα πιο γνωστά και εμπορικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Ηδη στα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, ενώ τα διπλά λεωφορεία της συμπρωτεύουσας έχουν μετατραπεί σε κινητή διαφήμιση του μουσικού event που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης από το κανάλι MAD.

Την αυλαία θα ανοίξει η Ελενα Παπαρίζου το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Η εκρηκτική τραγουδίστρια θα τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες της προσφέροντας στους θαυμαστές της την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί της. Την επόμενη ημέρα τη σκυτάλη παίρνουν ο Stan, οι Otherview και οι Professional Sinnerz. Ηδη τα fan clubs των τραγουδιστών έχουν οργανωθεί και μόνο για τον νεαρό Stan εκατοντάδες «stanners» -έτσι λέγονται οι φανατικές θαυμάστριές του- θα κατακλύσουν το σημείο όπου θα δοθεί η συναυλία. Ακολουθούν η Πέγκυ Ζήνα τη Δευτέρα 9 του μηνός, οι Κωστής Μαραβέγιας και Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου σειρά έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα για μόνο μία ημέρα.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη στη σκηνή της Διεθνούς Εκθεσης παίρνει ο Θεσσαλονικιός Νίκος Μακρόπουλος. Μαζί του θα εμφανιστεί και η Στέλλα Καλλή, η οποία θα ανοίξει το πρόγραμμα. Μάλιστα η ΔΕΘ θα αποτελέσει για τους δύο καλλιτέχνες κάτι σαν πρόβα τζενεράλε, αφού από τα τέλη του μήνα θα συνυπάρχουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Την επόμενη ημέρα οι Onirama και οι Stavento έχουν αναλάβει να κρατήσουν τον ρυθμό και να μεταδώσουν τη θετική τους ενέργεια. Ο frontman των Οnirama, Θοδωρής Μαραντίνης, μπορεί να έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά μπαμπάς, ωστόσο θα εγκαταλείψει για λίγο την οικογενειακή θαλπωρή προκειμένου να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές του. Το Σάββατο οι καλλιτέχνες που βρίσκονται υπό τη δισκογραφική σκέπη του Πάρη Κασιδόκωστα παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα προσπαθήσουν να βάλουν φωτιά στο stage. Ετσι Μηδενιστής, Demy και Panik Stars θα βρεθούν στην ίδια σκηνή.

Το φινάλε

Την Κυριακή το φεστιβάλ θα κλείσει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα κάνει εντυπωσιακό φινάλε για τους φίλους του.

Οι καλλιτέχνες θα φιλοξενηθούν από γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ λίγες ώρες πριν από τη συναυλία τους, που θα αρχίζει στις 21.00, θα κάνουν sound check. Παρουσιάστριες του φεστιβάλ θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη και η Αννα Πρέλεβιτς, οι οποίες θα καλύψουν τηλεοπτικά με ζωντανές μεταδόσεις όλες τις ημέρες του φεστιβάλ.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...