Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Το… τρίο «έκαψε» καθηγήτρια

❱❱ Κύκλωμα εκβιαστών την «έγδυσε» απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιήσει ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδιαΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Αδίστακτοι εκβιαστές, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το πάθος κάποιων γυναικών να επιδεικνύουν ανυποψίαστες τα κάλλη τους (και όχι μόνο) στα social media, έπιασαν στα δίχτυα τους μία καθηγήτρια στη Λευκωσία και την απειλούσαν ότι θα ανέβαζαν στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο με την ίδια σε… αυστηρώς ακατάλληλες πόζες, εάν δεν τους έδινε τα ανταλλάγματα που ζητούσαν!

Το κύκλωμα εκβιαστών δρούσε στην Κύπρο, αλλά εκτιμάται ότι είχε απλώσει τα πλοκάμια του και στην Ελλάδα.

Μέσα σε διάστημα επτά χρόνων, όσο δηλαδή διήρκεσε ο εφιάλτης της, η άτυχη 37χρονη εκπαιδευτικός αναγκάστηκε να ξεπουλήσει ό,τι είχε και δεν είχε, καθώς οι επιτήδειοι κατάφεραν με διάφορα δόλια τεχνάσματα και απειλές να της πάρουν το σπίτι, το αυτοκίνητό της, ακόμη και ποσά άνω των 120.000 ευρώ που της απέσπασαν τμηματικά! Η περιπέτεια της γυναίκας πήρε τέλος στις 31 Αυγούστου, όταν, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», βρήκε το θάρρος να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να τεθούν υπό οκταήμερη κράτηση δύο συμπατριώτες της, ηλικίας 46 και 57 χρόνων, και να αναζητείται συνεργός τους.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το θύμα άρχισε τον Ιανουάριο του 2012 να ανταλλάσσει μηνύματα με τον 46χρονο και τον 57χρονο στη διαδικτυακή εφαρμογή Messenger, δίχως να γνωρίζει ως τότε αν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους. Την ίδια περίοδο δέχτηκε μήνυμα από έναν άγνωστο, ο οποίος την ενημέρωνε ότι είχε στην κατοχή του ένα βίντεο με ακατάλληλο υλικό, το οποίο περιελάμβανε και την ίδια, και της ζητούσε 12.000 ευρώ για να μην το δημοσιοποιήσει.

Αν και, κατά τα λεγόμενα της γυναίκας, δεν συμμετείχε ποτέ σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, κατέθεσε τα χρήματα σε έναν αριθμό λογαριασμού που της υπέδειξε ο άγνωστος, ο οποίος ανήκε σε γυναίκα, ενώ του έστειλε και 400 ευρώ μέσω Western Union. Σύμφωνα με την ίδια, το έκανε αυτό γιατί γνώριζε ότι το βίντεο θα μπορούσε να υποστεί επεξεργασία και φοβόταν μήπως εκτεθεί στην εργασία της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια, επιδίωξε να συναντήσει τον άγνωστο του Messenger στο σπίτι του στη Δράμα, για να ελέγξει τις προθέσεις του. Ομως, φτάνοντας εκεί, διαπίστωσε πως αποδέκτης των χρημάτων ήταν ένας εκ των ανδρών με τον οποίο συνομιλούσε στο MSN. Ακόμη, ψάχνοντας στον υπολογιστή του 57χρονου, ανακάλυψε δεκάδες φωτογραφίες και αρχεία συνομιλιών, από τα οποία συμπέρανε ότι και άλλες γυναίκες είχαν πέσει θύματα εκβιασμού.

Στο μεταξύ, όσο καιρό δεχόταν απειλές, η εκπαιδευτικός συνέχιζε να έχει επαφές με τον 46χρονο. Μάλιστα, του άνοιξε την καρδιά της και εκείνος της υποσχέθηκε πως θα την προστάτευε, με αποτέλεσμα να συνάψουν σχέση. Μία μέρα που είχαν καταναλώσει αλκοόλ, έκαναν ερωτικό τρίο με έναν φίλο του 46χρονου και από τότε ξεκίνησε νέος γύρος αγωνίας για την εκπαιδευτικό, καθώς ο εραστής της που… ορκιζόταν ότι θα στεκόταν στο πλευρό της άρχισε και εκείνος να την εκβιάζει ότι θα διαρρεύσει βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις τους!

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι δήθεν είχε καρκίνο, ο οποίος έκανε μετάσταση, της ζήτησε χρήματα και την υποχρέωσε να ανταλλάξει το καινούργιο αυτοκίνητό της, αξίας 13.000 ευρώ, με άλλο της μισής αξίας και να πουλήσει το διαμέρισμά της για 40.000 ευρώ, αν και η εκτιμώμενη αξία του ήταν τριπλάσια!

Οταν ξεπούλησε ό,τι είχε και δεν είχε για να ικανοποιήσει τη «δίψα» του 46χρονου για χρήματα και αφού παρέδωσε όλες τις οικονομίες της, η άτυχη γυναίκα άρχισε να δανείζεται από συγγενείς και πήρε δάνειο από την τράπεζα. Εφτασε να πουλήσει ακόμα και τα χρυσαφικά της, όταν ο πρώην φίλος της τής είπε ότι τον… συνέλαβαν στα Κατεχόμενα! Ομως, στην πραγματικότητα τα χρήματα γίνονταν «κατάθεση» στο καζίνο, του οποίου ο 46χρονος ήταν τακτικός θαμώνας! Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται ότι παραδέχτηκε στην Αστυνομία πως όσα έλεγε στην πρώην σύντροφό του ήταν ψέματα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...