Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Κόουτς για τη νέα Μενεγάκη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προετοιμάζεται να διεκδικήσει το στέμμα από τη «βασίλισσα της τηλεόρασης» με… προπονήτρια την Κουτσελίνη.

Η «νέα Ελένη Μενεγάκη» ρίχνεται στον τηλεοπτικό στίβο με… προπονήσεις που θα άρμοζαν σε πρωταθλητή και έχοντας ακόμη και personal coach! Η προετοιμασία της υποψήφιας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που θα διεκδικήσει το στέμμα από τη «βασίλισσα της τηλεόρασης», απαιτεί αθλητική πειθαρχία και καθημερινές «προπονήσεις». Γι’ αυτό χρειάζεται δίπλα της έναν έμπειρο προπονητή. Και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο της Ζήνας Κουτσελίνη.55899h5h98

Μπορεί η νέα ξανθιά του Alpha την καινούργια σεζόν να συνεχίζει να βρίσκεται στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», αλλά αυτό που επιθυμεί το κανάλι είναι ο ρόλος της να αναβαθμιστεί και μάλιστα κατά πολύ. Αυτό θα κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να της «διδάξει» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η εμπειρία της στα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και η συνεργασία της με την Ελένη τα «χρυσά» χρόνια της τηλεόρασης την καθιστούν το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση. Γνωρίζει μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια τα… κόλπα της τηλεόρασης και έχει εκπαιδευτεί να ξέρει από πριν τι χρειάζεται ο τηλεθεατής για να κερδίσει ο εκάστοτε παρουσιαστής την προτίμησή του. Ως νέα υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, θα κληθεί να δώσει τις σωστές συμβουλές και κατευθύνσεις στο νέο ανερχόμενο πρόσωπο της τηλεόρασης. Γιατί το κανάλι, ψάχνοντας για καινούργια και φρέσκα πρόσωπα, έχει αναγνωρίσει σε αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι υπάρχει τηλεοπτικό μέλλον.

Η εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια επιθυμεί διακαώς να γίνει οικοδέσποινα μιας δικής της εκπομπής. Πρέπει όμως να μάθει να στήνεται στην κάμερα, να χειρίζεται τον τηλεοπτικό χρόνο και να στέκεται επάξια σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η ίδια πολλές φορές έχει δηλώσει ότι δεν είναι έτοιμη να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο. Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρει μαθήματα και να προπονηθεί, ώστε να γίνει η καινούργια «βασίλισσα της τηλεόρασης», η «νέα Ελένη Μενεγάκη» που τόσο θαυμάζει;

Προς αυτήν την κατεύθυνση «σιγοντάρει» και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φαίνεται ότι έχει γίνει στενή φίλη της Κωνσταντίνας. Μάλιστα το φετινό καλοκαίρι οι δυο τους έκαναν μαζί διακοπές στα Χανιά της Κρήτης, παρέα και με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος αφιλοκερδώς θα επιμεληθεί φέτος τον σχεδιασμό των τρέιλερ του σταθμού για το νέο πρόγραμμα, καθώς ο Alpha ήταν συμπαραγωγός του στην ταινία του «Αν».

Η άφιξη της Ζήνας Κουτσελίνη με το καλημέρα πυροδότησε εξελίξεις στον Alpha. Το κανάλι της Κάντζας ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση και η υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο του θεάματος. Αλλωστε ξέρει όχι μόνο τι χρειάζεται μια εκπομπή για να γίνει ανταγωνιστική, αλλά και πώς μπορεί να κάνει μια παρουσιάστρια… πρώτης γραμμής. Και αυτό της ανατέθηκε να κάνει με την Κωνσταντίνα. Εξάλλου έχει σκοπό να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο «Μες στην καλή χαρά» προκειμένου να γίνει άκρως ανταγωνιστικό.33596gh8h9

Το ποια θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια στην παραγωγή του Σαββατοκύριακου παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα βέβαια, αλλά όχι για πολύ. Μπορεί ο σταθμός να εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η Κατερίνα Καραβάτου εντάσσεται στο δυναμικό του, όμως δεν αποσαφηνίζει σε ποιο πόστο. Το μόνο που περιορίζεται να εξηγήσει είναι ότι η παρουσιάστρια θα είναι στην παρέα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά». Θα είναι όμως αναλαμβάνοντας πλήρη καθήκοντα; Πάντως δεν είναι καθόλου απίθανο μία ημέρα, εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, να σας καλημερίσει πρώτη «Μες στην καλή χαρά» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όχι η Κατερίνα Καραβάτου.

Η ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ «ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ»

Η Ζήνα Κουτσελίνη, που βρισκόταν για αρκετό καιρό πίσω από τις κάμερες του «Κους κους το μεσημέρι» ως αρχισυντάκτρια της Κατερίνας, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις μαζί της. H κόντρα είναι καταγεγραμμένη και σε υψηλό επίπεδο. Τώρα όμως οι δυο τους πρέπει να συνεργαστούν. Σε αυτή την εκ νέου επαγγελματική συνάντηση στο «Μες στην καλή χαρά» θα αφήσει η υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος και πρώην μέντοράς της την παρουσιάστρια να είναι «πρώτο βιολί» ή έχει ένα λόγο περισσότερο να «σπρώξει» την ανέλιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Το σίγουρο είναι ότι η Ζήνα είναι επαγγελματίας και θα κάνει το καλύτερο για τον σταθμό, ο οποίος φέτος μπαίνει δυναμικά στο τηλεοπτικό ρινγκ. Ομως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει… σφάξει με το γάντι την Καραβάτου σε εκπομπές στις οποίες έχει βρεθεί καλεσμένη.222g6555g98

Στις 3 Ιουλίου του 2012, προσκεκλημένη της «Μεσημεριανής Μελέτης» στο Star είχε πει: «Η Καραβάτου δεν έχει λείψει από την τηλεόραση. Πιο πολύ έχει λείψει στην ίδια η τηλεόραση, παρά στον κόσμο!»

Συνέχισε δε λέγοντας: «Δηλώσεις του τύπου “δεν μου συμπεριφέρθηκαν καλά από ένα κανάλι”, που σαφώς δεν της συμπεριφέρθηκαν καλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνουν ότι κρατάς μια πίκρα, που είσαι εκτός πραγμάτων. Εγώ θεωρώ ότι άνθρωποι που αξίζουν τον δρόμο τους τον βρίσκουν. Δεν είναι πάντα η τηλεόραση ο δρόμος».

Μάλιστα είχε ρίξει τα βέλη της και στον Κρατερό Κατσούλη κρίνοντας τη στάση του στο όλο θέμα: «Το να βγαίνει ο σύζυγός σου και να λέει “δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στο Κατερινάκι μου” είναι κάτι που το κάνει ένας ερωτευμένος άντρας. Απλά θίγεται η επαγγελματίας Κατερίνα».

Εκεί όμως που πέταξε τη… βόμβα ήταν όταν αποκάλυψε πως «την συμπεριφορά αυτή που έκαναν στην Κατερίνα την έκανε κάποτε η Κατερίνα σε εμένα. Πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή να σκεφτόμαστε το παρελθόν μας και να ζούμε καλύτερα το παρόν μας»!

Είχε χρυσώσει το χάπι ωστόσο λέγοντας: «Η Κατερίνα είναι μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια, ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, έχει επίπεδο, έχει δύναμη, έχει παιδεία, απλά δεν μου έχει λείψει από την τηλεόραση. Οταν θα λείψει πραγματικά, θα την αναζητήσουν! Το να κάνω δηλώσεις πως “δεν έχω εκπομπή και μου συμπεριφέρθηκαν έτσι, ενώ κρατάω ένα παιδί στην αγκαλιά μου και είναι η ευτυχία μου” δείχνει στέρηση!». Και κατέληξε: «Να τη συμβουλεύσω, γιατί ήμουν ο πρώτος άνθρωπος όταν ήρθε στην Αθήνα που την πήρε από το χέρι και την πήγε παντού – πώς το έχασα αυτό το κορίτσι στην πορεία… Αρα αυτή η απουσία μπορεί να της κάνει καλό!»

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν είχε πάρει τότε θέση, ούτε είχε κάνει κάποια δήλωση. Ούτε όταν η Ζήνα Κουτσελίνη στις 24 Ιανουαρίου του 2013 συνέχισε την κόντρα από πλευρά της στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου λέγοντας: «Για την Καραβάτου κι εγώ βαριέμαι να μιλάμε πάλι. Και νομίζω πως και εκείνη βαριέται να μιλάμε πια για εκείνη». Μάλιστα, όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής σχολίασε «κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν…», η Ζήνα Κουτσελίνη συμπλήρωσε: «Και κακώς ξεκίνησαν!»

Αλλωστε στο παρελθόν η ίδια είχε δηλώσει ότι το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα της είναι που έκανε παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Τώρα, πώς αυτές οι δύο προσωπικότητες θα συνεργαστούν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη και μάλιστα με τη μία επικεφαλής της άλλης, οπωσδήποτε αξίζει να το δούμε!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...