Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

«Υψηλή ραπτική» με γεύση σοκολάτας

Ο Χρήστος Βεργάδο ετοιμάζεται να πετάξει στον Καναδά για μια sweet fashion επίδειξη με μια κολεξιόν που φοριέται και τρώγεται…

225jh96j69Τηλεοπτικά τον ανακάλυψε η Ρούλα Κορομηλά, όταν για πρώτη φορά το 2005 είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει εσώρουχα από μαρέγκα και καπέλα από σοκολάτα. Συνταγές του παρουσίασε μέσα από τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, της Σοφίας Αλιμπέρτη, του Θανάση Πάτρα, του Ανδρέα Μικρούτσικου, αλλά και της Μαρίας Αλιάγα στο Παρίσι, ενώ πρόσφατα τον είδαμε και στη νεανική εκπομπή του Alpha «ΠΕΔΕΣ». Αυτές τις ημέρες όμως ο Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζεται για κάτι εντελώς διαφορετικό. Βρίσκεται στον Καναδά προκειμένου να παρουσιάσει σε μία μοναδική επίδειξη τη δική του κολεξιόν με ρούχα φτιαγμένα από σοκολάτα, μαρέγκα και άλλα πρωτότυπα υλικά ζαχαροπλαστικής.

Η «Espresso της Κυριακής» τον συνάντησε λίγες ώρες πριν από το ταξίδι του και έμαθε τα πάντα γύρω από την επίδειξη, την οποία για πρώτη φορά θα παρουσιάσει στις 25 Σεπτεμβρίου εκτός ελληνικών συνόρων. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία κάτι που παρουσίασα για πρώτη φορά το 2009 και το 2011 στην Αθήνα, να το δείξω και στον Καναδά. Περιμένω πώς και πώς να φτάσω και να ψάξω τα υλικά που θα χρησιμοποιήσω προκειμένου να φτιάξω τα ρούχα που θα δείξω στην επίδειξη. Ολα θα φτιαχτούν εκεί από την αρχή, αφού η μεταφορά τους ήταν πολύ δύσκολη και οικονομικά ασύμφορη».

Η πρόταση στον Χρήστο Βέργαδο να βρεθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για μια sweet fashion επίδειξη έγινε πριν από τρία χρόνια. «Είχα επισκεφτεί τον Καναδά προκειμένου να παρευρεθώ στα εγκαίνια ενός εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής που ανήκει στην πολύ καλή μου φίλη και συνάδελφο Ράντι Ντέσκιν. Είδαν τη δουλειά μου αρκετά άτομα του χώρου και μου είπαν πως θα έπρεπε να κάνω μια επίδειξη κι εκεί. Ηταν κάτι που το σκεφτόμουν και το συζητούσα συχνά με τη Ράντι, μέχρι που πριν από λίγους μήνες μού ανακοίνωσε την ημερομηνία της επίδειξης που μαζί θα παρουσιάσουμε». Αυτή τη φορά, ο Χρήστος, με σκοπό να εντυπωσιάσει το κοινό του, αποφάσισε εκτός από τα παραδοσιακά υλικά ζαχαροπλαστικής να χρησιμοποιήσει και προϊόντα τα οποία αγαπούν ιδιαιτέρως στον Καναδά. «Εκεί αγαπούν πολύ τα φρούτα. Ετσι σκέφτομαι κάποιες δημιουργίες μου να στολιστούν αποκλειστικά με τα φρούτα που τα τρώνε πιο πολύ. Στο παρελθόν, για παράδειγμα, είχα ασχοληθεί με τις σταφίδες και κατασκεύασα φόρεμα μόνο με αυτές».

ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ – ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...