Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Το ημερολόγιο του Ασλάνη με φόντο τον Εβρο

Η δουλεία που ετοίμαζε το «τρυφερό παιδί της μόδας» για να υποστηρίξει την απόφαση της Πολιτείας για την ενίσχυση των συνόρων.

Με το στήσιμο ενός γάμου-εξπρές για τις ανάγκες της δημιουργίας ενός εξωφύλλου συναντήθηκαν πέρσι η Βάλια Κακούτη και ο Γιάννης Παντελακάκης στο πλατό του στούντιο φωτογράφισης του Αλκη Δήμου, στην Αλεξανδρούπολη, για το ημερολόγιο του 2013 με την υπογραφή του Μιχάλη Ασλάνη, που ήταν και η τελευταία δουλειά του μεγάλου σχεδιαστή. Βαδίζοντας στα ίδια μονοπάτια, η Βάλια και ο Γιάννης θα έκαναν μια νέα φωτογράφιση -αυτή τη φορά στα άγρια τοπία του δέλτα του Εβρου- για το ημερολόγιο του 2014. Κάτι που τελικά έμεινε όνειρο, αφού ο αιφνίδιος θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη ανέτρεψε τα πάντα.3365h985h96 0

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso της Κυριακής», όπως και πέρυσι έτσι και για φέτος το «τρυφερό παιδί της μόδας» ετοίμαζε ημερολόγιο που θα διέθετε εντελώς δωρεάν, καθώς στόχος του ήταν να υποστηρίξει την απόφαση που πήρε η ελληνική Πολιτεία να ενισχύσει τα σύνορα του Εβρου με 1.771 συνοριοφύλακες. Αλλωστε η ευαισθησία και η ανθρωπιά του Μιχάλη Ασλάνη, και η επιθυμία του να χαρίζει χαμόγελα με μικρά ή μεγαλύτερα δώρα είναι γνωστή.

Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε ήδη διαλέξει για το πρώτο του ημερολόγιο το 2014 τις δώδεκα δημιουργίες -έξι νυφικά και έξι τουαλέτες- που θα φορούσε κατ’ αποκλειστικότητα η Βάλια Κακούτη, το μοντέλο που πρωταγωνίστησε και στο πρώτο ημερολόγιο του 2013 που έφερε την υπογραφή του. Δίπλα της θα ήταν και πάλι ο Γιάννης Παντελακάκης, ενώ στην ομάδα προστέθηκε και ο Σπύρος Παπακωσταντίνου, ο οποίος έχει ήδη αρκετές συνεργασίες στο ενεργητικό του ως μοντέλου και «φλερτάρει» με ρόλο στην πετυχημένη ταινία «Sex and the city».

Την παραγωγή του νέου ημερολογίου είχε αποφασιστεί επίσης να ενισχύσει και το μοντέλο Παύλος Τοντινίδης. Μάλιστα ο Μιχάλης Ασλάνης είχε ήδη ζητήσει και τη βοήθεια της αντιπεριφερειάρχη Εβρου Γεωργίας Νικολάου Μαυρανεζούλη, η οποία θα ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του σχεδιαστή για την ειδική βραδιά της παρουσίασης.

Το σύνθημα του ημερολογίου θα ήταν «Η μόδα θωρακίζει τα σύνορα», ενώ ο Μιχάλης Ασλάνης είχε σκοπό μέσα από τις σελίδες του η Βάλια Κακούτη και ο Γιάννης Παντελακάκης να παρουσιάσουν την ολοκαίνουργια κολεξιόν του, αλλά και τις νέες τάσεις μόδας για τα μαλλιά, που προτείνει γνωστή αλυσίδα κομμωτηρίων. Η επίσημη παρουσίαση του προηγούμενου ημερολογίου του «Fashion calendar 2013», που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης, έγινε στην Αλεξανδρούπολη από τον ίδιο τον δημοσιογράφο, ο οποίος είναι υπεύθυνος επικοινωνίας και συντονιστής της παραγωγής αυτής.44855h963

Στις 18 Σεπτεμβρίου η επόμενη φωτογράφιση

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης, που είχε συνεργαστεί πολλές φορές με τον Μιχάλη Ασλάνη και πέρυσι είχε τη δημοσιογραφική και καλλιτεχνική επιμέλεια του «Fashion Calendar 2013», εξηγεί στην «Espresso της Κυριακής» πως ο Ασλάνης ήταν πολύ ενθουσιασμένος με την παραγωγή αυτή, ενώ ήταν επίσης γεμάτος ενθουσιασμό για την επόμενη δουλειά του, το ημερολόγιο του 2014. Η φωτογράφιση μάλιστα ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου και πάλι υπό την επίβλεψη του Αλκη Δήμου -όπως έγινε και πέρυσι- στην Αλεξανδρούπολη και στο δέλτα του Εβρου, όπου φέτος η Βάλια θα φωτογραφιζόταν μόνο με νυφικά ανάμεσα στους ερωδιούς.

Τα παραδείσια πουλιά αυτή την εποχή βρίσκονται μόνο στο δέλτα του Εβρου για να αναπαραχθούν και η συγκεκριμένη εικόνα ήταν κάτι που άρεσε πολύ στον Μιχάλη Ασλάνη. Το εξώφυλλο που θα γινόταν για την επόμενη σεζόν ήθελε τη Βάλια ντυμένη νύφη μέσα σε μια βάρκα, με την οποία θα διέσχιζε τον Εβρο προβάλλοντας ταυτόχρονα, εκτός από το άγριο τοπίο και τους ερωδιούς, την πλούσια ποικιλομορφία της περιοχής, που την καθιστά από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους του κόσμου.

Ο κορυφαίος σχεδιαστής ήθελε το ημερολόγιο να έχει φινέτσα αλλά και την ποιότητα που είχε και ίδιος στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Η Βάλια Κακούτη τελικά αποδείχτηκε η μούσα του «Ελληνα Versace», όπως αποκαλούσαν οι φίλοι του και οι συνεργάτες του τον Μιχάλη Ασλάνη.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...