Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

«Παιδί γενναίο» στην πίστα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά για τις εμφανίσεις του στο Posidonio και για τα νέα τραγούδια του.

Ενα «Παιδί γενναίο» όρμησε στην… αρένα της νυχτερινής διασκέδασης και την κατέκτησε. Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου εμφανίσεών του στο Posidonio, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στις 29 Αυγούστου στην πίστα του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής εγκαινιάζοντας τον δεύτερο κύκλο με την ίδια δυναμική.

Κόντρα στην κρίση των καιρών που διανύουμε το στοίχημα για τον γνωστό τραγουδιστή μοιάζει να έχει κερδηθεί. Ο ίδιος πάντως, εξαιρετικά σεμνός και χαμηλών τόνων, αποφεύγει να θριαμβολογήσει. «Δεν αισθάνομαι ότι κέρδισα κάποιο στοίχημα» λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στην «Espresso». «Αλλωστε την εκάστοτε επιτυχία δεν την καρπώνομαι μόνο εγώ. Συμβάλλουν όλοι στην επιτυχία ενός σχήματος, από τους τραγουδιστές μέχρι τους σερβιτόρους, τους τεχνικούς και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για να περάσει καλά ο κόσμος» λέει εξηγώντας το σκεπτικό του.

Ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι οι περισσότεροι Ελληνες δυσκολεύονται οικονομικά. «Ζούμε στην εποχή της αβεβαιότητας, οπότε όλοι ψάχνουμε τρόπους διαφυγής από το μίζερο αυτό σκηνικό της καθημερινότητας. Σίγουρα κανέναν δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο η οικονομική κρίση, οπότε όλοι βάζουμε νερό στο κρασί μας προκειμένου να μπορέσουμε να ανατρέψουμε όσο γίνεται αυτό το μίζερο σκηνικό» αναφέρει ο τραγουδιστής. «Με τη βοήθεια του επιχειρηματία κ. Κοντόπουλου αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό μέσω κάποιων προσφορών ή κάποιων φθηνότερων τραπεζιών, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να διασκεδάσει με την παρέα του σε λογικές για την εποχή τιμές».

Αρχίζοντας τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα το 2005, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε αργά και σταθερά βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ετσι κατάφερε να εδραιωθεί και να θεωρείται σήμερα ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της καινούργιας γενιάς. Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη και ο καλλιτέχνης δεν ξεχνά εκείνους που ήταν δίπλα του. «Στάθηκα τυχερός, γιατί πάντα στο πλευρό μου είχα ανθρώπους να με βοηθούν πιστεύοντας σε εμένα. Σίγουρα οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου αλλά και στους ανθρώπους της Cobalt, της δισκογραφικής εταιρίας στην οποία ανήκω, καθώς και στον επί δέκα χρόνια στενό συνεργάτη μου Γιάννη Σολδάτο» λέει ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δεν ξεχνά τους άλλους δημιουργούς, συνθέτες, στιχουργούς, μουσικούς, που δημιούργησαν τα τραγούδια στα CDs του «Ολα θα αλλάξουν», «Μάλλον κάτι ξέρω» και στο πρόσφατο «Παιδί γενναίο». Μεταξύ αυτών είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Παναγιώτης Μπρακούλιας, ο Γιάννης Δόξας και η Ναταλία Γερμανού. Ο τραγουδιστής δεν παραλείπει τις ευχαριστίες στους συναδέλφους και τους επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάστηκε έως τώρα. «Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον κ. Βασίλη Κοντόπουλο, που μπήκε πρόσφατα στη ζωή μου και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου» τονίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.22596hg8h96

Στο ανανεωμένο σχήμα του Posidonio, που λειτουργεί από Πέμπτη έως και Κυριακή, παίρνουν μέρος η Μαριάντα Πιερίδη, η Πωλίνα Χριστοδούλου, ο τάχιστα ανερχόμενος Πάρις και το συγκρότημα Kings, τα τραγούδια των οποίων σημειώνουν ρεκόρ προβολών στο YouTube.

«Εχω νιώσει αυτά που λένε οι στίχοι της Ναταλίας»

Από το τελευταίο άλμπουμ του Αργυρού «Παιδί γενναίο», διά χειρός Γιώργου Θεοφάνους, έχουν ξεχωρίσει πολλές επιτυχίες. Το τραγούδι, όμως, που έμελλε να σημαδέψει τους ερωτευμένους (και πληγωμένους) οπαδούς του δεν είναι άλλο από το «Ποτέ ξανά», το οποίο υπογράφει στιχουργικά η Ναταλία Γερμανού. «Με τσάκισες, με ρήμαξες σαν να ‘μουν ο χειρότερος εχθρός σου. Γι’ αυτό ποτέ μην ξαναπείς πως είμαι ο άνθρωπός σου» τραγουδά ο ερωτικός καλλιτέχνης και τα λουλούδια πέφτουν βροχή στο κατάμεστο κέντρο όπου εμφανίζεται.

«Καταρχάς οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Θεοφάνους για όλο τον δίσκο “Παιδί γενναίο” και για τα υπέροχα τραγούδια που μου έδωσε. Είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος πάνω απ’ όλα και με βοήθησε πάρα πολύ. Οσον αφορά το “Ποτέ ξανά” που υπογράφει η Ναταλία Γερμανού, την οποία ευχαριστώ δημοσίως και για τον στίχο που έγραψε αλλά και γιατί είναι πάντα δίπλα μου, νομίζω ότι πήρε τον δρόμο που έπρεπε να πάρει. Ηταν ένα τραγούδι το οποίο πιστέψαμε όλοι πάρα πολύ, και εγώ και οι συνεργάτες μου και οι άνθρωποι της Cobalt, και είχε ως αποτέλεσμα να το αγαπήσει και ο κόσμος αναδεικνύοντάς το “Τραγούδι της Χρονιάς” στα βραβεία Mad. Πράγματι στο παρελθόν έχω νιώσει αυτό που λένε οι στίχοι της Ναταλίας και μπορώ να πω ότι με άγγιξαν από την πρώτη στιγμή που τους διάβασα».

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...