Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος: «Είμαστε άνθρωποι με ανθρώπινες αδυναμίες, που άλλοτε τις νικούμε και...

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι αποκαλύψεις σχετικά με τη...

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Εστειλαν στον άλλο κόσμο τον… Λεζέ!

Μακάβρια είδηση για τον γνωστό ηθοποιό ανάρτησε γνωστό σάιτ, ενώ ο πνευματικός του τέλεσε και τρισάγιο.

Τον… πέθαναν και τον διάβασαν κιόλας! Ο Μάρκος Λεζές δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς κάποιοι κακοπροαίρετοι bloggers αναστάτωσαν τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του με την ψεύτικη είδηση περί θανάτου του που ανάρτησαν στο διαδίκτυο. Και δεν έφτανε αυτό! Ο πνευματικός του ηθοποιού, που επίσης έπεσε θύμα παραπληροφόρησης, τέλεσε… τρισάγιο στη μνήμη του στον ναό όπου ιερουργεί.

Πριν από λίγες ημέρες γνωστή ιστοσελίδα δημοσίευσε την είδηση ότι ο αγαπημένος κωμικός απεβίωσε. «Λίγο πριν από τη 1 π.μ. ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Μάρκος Λεζές προδόθηκε από την καρδιά του» ανέφερε το μακάβριο κείμενο, έχοντας μάλιστα και ιατρική γνωμάτευση: «Ο γιατρός απέδωσε τον θάνατό του σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».

Ο Μάρκος Λεζές έμεινε εμβρόντητος όταν αγαπημένα του πρόσωπα και καλοί συνάδελφοί του τηλεφωνούσαν στο σπίτι του για να μάθουν για τον θάνατό του. «Η οικογένειά μου ήξερε, βέβαια, αν είμαι καλά ή όχι, αλλά, για φαντάσου, τι έγινε με όλους τους υπόλοιπους που διάβασαν αυτή την κατάπτυστη είδηση! Οι περισσότεροι κλαίγανε. Οπως συνέβη με τον Τάκη Μπινιάρη, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος και κάποια στιγμή παίρνει τηλέφωνο, νομίζοντας ότι θα βρει τον γιο μου, και μου λέει κλαίγοντας “ρε συ, ζεις;”».2225h96j896

Τρισάγιο

Το χειρότερο από όλα ήταν ότι την «είδηση» πληροφορήθηκε και ο πνευματικός του ηθοποιού, ο οποίος του έκανε και… τρισάγιο. «Είναι ένας γέροντας 90 χρόνων, ιερομόναχος που ιερουργεί στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Πορταϊτισσας, που είναι μετόχι των Ιβήρων του Αγίου Ορους και βρίσκεται στην Κάτω Κηφισιά. Πληροφορήθηκε ότι… πέθανα ενώ βρισκόταν στην εκκλησία και σταμάτησε τη λειτουργία για να μου κάνει τρισάγιο! Τελικά έμαθε ότι ήταν ψέμα και την περασμένη Κυριακή που πήγα στη λειτουργία με αγκάλιασε και μου είπε “Ελα να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά, γιατί είσαι… Χριστός Ανέστη”. Και του απάντησα: “Γέροντα, έχω προκαταβολή εκεί που θα πάω με τα τρισάγια που μου έκανες», εξομολογείται ο Μάρκος Λεζές στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Οταν πληροφορήθηκα τον… θάνατό μου έστειλα στον διαχειριστή του site το εξής σχόλιο: “Είναι κακοήθεια πρώτα από όλα. Ευχαριστώ για τη μακάβρια διαφήμιση που μου κάνεις, αλλά αυτό σημαίνει ότι έχεις έλλειψη σκέψης και αγάπης».

Ετοιμάζει παράσταση για ΚΑΠΗ

Ο Μάρκος Λεζές είναι συνταξιούχος και, όπως λέει ο ίδιος, μόνο αν του προτείνουν κάτι ενδιαφέρον σε τηλεόραση ή θέατρο θα πει το «ναι». Ωστόσο γνωρίζει καλά ότι για να δουλεύει κανείς σήμερα -εκτός από το ότι οι δουλειές των ηθοποιών είναι περιορισμένες στο σανίδι και σχεδόν ανύπαρκτες στην τηλεόραση- θα πρέπει να έχει διασυνδέσεις. «Σήμερα πρέπει να είσαι σε κάποιο κύκλωμα κι εγώ δεν είμαι στο κύκλωμα, είμαι στο βραχυκύκλωμα» τονίζει ο ίδιος με το γνώριμο χιούμορ του. Πάντως ο καλός ηθοποιός δεν λέει «όχι» σε καλλιτεχνικές δουλειές που έχουν φιλανθρωπικό σκοπό. Οπως είναι το να ψυχαγωγεί τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που επιλέγουν να περνούν κάποιες ώρες τους στα ΚΑΠΗ. Και μάλιστα με ένα θέαμα στο οποίο συμμετέχουν κι εκείνοι ως ερασιτέχνες ηθοποιοί. «Το 2006 ανέβασα μια παράσταση στο ΚΑΠΗ Αμαρουσίου -κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ανθρώπους 80 και 85 χρόνων. “Θα σου φύγω, στο ΚΑΠΗ” είναι ο τίτλος του έργου και το έκανα αφιλοκερδώς. Κάτι ανάλογο θα κάνω και τώρα με άλλον δήμο, γιατί μου αρέσει να διασκεδάζω τους μεγάλους ανθρώπους που είναι σαν μικρά παιδιά» τονίζει ο ηθοποιός.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...