Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025

Γιάννης Κόλλιας: «Ήμουν ο βασιλιάς στα δεύτερα μαγαζιά»

Το όνομά του έχει συνδεθεί άρρηκτα με το βαρύ...

Στέφανη Κρασσά: Ανεβαίνει γολγοθά αλλά… δεν λυγίζει

Ανέβηκε τον δικό της γολγοθά, αλλά δεν λύγισε. Η...

ARCHO: Κυκλοφορεί νέο single με τίτλο «Αν μ’ αγαπούσες»

Ο ARCHO, ο ταλαντούχος νεαρός καλλιτέχνης, κυκλοφορεί το καινούργιο...

Πολυχρονίδης και Μαγγίρα στο «Κλαμπ του 1%»

H Mπέττυ Μαγγίρα και ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρίσκονται πολύ...

DNA πέντε αγνώστων στα sex toys του ηθοποιού

❱❱ Το θρίλερ με τον βιασμό του ταξιτζή παίρνει νέες διαστάσεις.

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ του βιασμού από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά που κατήγγειλε ο 24χρονος ταξιτζής δίνουν τα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις του θύματος αλλά και από το DNA που βρέθηκε στα ερωτικά βοηθήματα τα οποία είχε στην τσάντα του ο 29χρονος κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σεξουαλικά «παιχνίδια» που κουβαλούσε μαζί του ο ηθοποιός εντοπίστηκε το γενετικό υλικό πέντε διαφορετικών άγνωστων προσώπων, όχι όμως και του 24χρονου ταξιτζή. Ωστόσο, νομικές πηγές εκτιμούν ότι αυτό δεν αποκλείει να βιάστηκε ο νεαρός οδηγός ταξί, καθώς τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης είχαν δείξει πως είχε υποστεί ρήξη από αμβλύ όργανο στον πρωκτό.

Πάντως, το DNA που βρέθηκε στα επίμαχα sex toys δεν ταυτίζεται με αυτό του φερόμενου θύματος, γεγονός που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν -τουλάχιστον σε εκείνον- τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία των εργαστηριακών ερευνών, ούτε στο δείγμα DNA που έλαβαν οι Αρχές από τον πρωκτό του 24χρονου βρέθηκε γενετικό υλικό του ηθοποιού.

Τοξικολογικές εξετάσεις

Την ίδια ώρα, στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του θύματος, σύμφωνα με τα οποία δεν ανιχνεύθηκαν ουσίες στο αίμα του ταξιτζή! Ωστόσο, όπως αναφέρει σχετική υποσημείωση, μπορεί να μην κατέστη δυνατή η ανίχνευσή τους λόγω χαμηλών συγκεντρώσεων.

Παράλληλα, οι Αρχές αναμένουν από το Χημείο του Κράτους την ανάλυση του άγνωστου υγρού που έφερε σε μπουκαλάκι ο ηθοποιός και το οποίο είχε ετικέτα «jungle juice», καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για την ουσία που χρησιμοποιήθηκε για να ναρκωθεί ο ταξιτζής.

Ο 29χρονος ηθοποιός, που επιμένει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αθώος, είχε καταθέσει πριν από λίγες ημέρες αίτηση άρσης της προσωρινής κράτησής του. Γι’ αυτό ο φάκελος της περίεργης υπόθεσης διαβιβάστηκε ήδη στην Εισαγγελία προκειμένου να εισηγηθεί αναφορικά με την ενδεχόμενη αποφυλάκισή του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Ελληνες celebrities που βρίσκονται στα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα για τις πασχαλινές διακοπές τους

Celebrities σε πασχαλινές διακοπές στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα....

Λουίζα Μπατίστα: Η ζωή εν τάφω μιας ξεχασμένης σταρ…

Τυφλή, έχοντας ήδη πατήσει τα 96 χρόνια της και...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

Ανάσταση για τους celebrities σε θαλαμηγούς και βίλες-φρούρια

Από τις Σπέτσες και τη Μύκονο ως το Ντουμπάι,...

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Ο τρίτος γάμος τού Κονιτόπουλου

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Κονιτόπουλου για τον αποκλεισμό του...
spot_img
spot_img