Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Κοπάνες δεν έκανα ποτέ μου»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη θυμάται τη γνωριμία με τον Αντώνη Βαρδή και στιγμές από την ζωή της.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη γεννήθηκε στην Καβάλα, αλλά μέχρι τα 11 της χρόνια έζησε στη Γερμανία. «Οι γονείς μου μετανάστευσαν και έτσι εγώ 6 μηνών βρέθηκα στη Γερμανία. Ημουν ένα παιδί εξωστρεφές και με πολύ πείσμα. Εχω ωραίες εικόνες από τα παιδικά μου χρόνια. Με πολύ παιχνίδι και με δυσκολίες, που όμως οι γονείς μου δεν άφηναν να φανούν σε όλη τους τη διάσταση σε εμένα και την αδελφή μου. Ηταν δύσκολα χρόνια για εκείνους και το καταλαβαίνω τώρα που έχω μεγαλώσει και έχω γίνει μητέρα. Ομως μας μεγάλωσαν με πολλή αγάπη. Οι παιδικές μου αναμνήσεις έχουν ωραία χρώματα!» λέει η τραγουδίστρια.75642a2d4a5da4 0

Η επιστροφή της στην Ελλάδα δεν ήταν εύκολη. «Η προσαρμογή ήταν δύσκολη, αλλά βοήθησε η ηλικία. Στα παιδιά παίρνει λιγότερο χρόνο να προχωρήσουν με τα νέα δεδομένα. Ωραία χρόνια στο χωριό, γιατί αρχικά μείναμε στο Αγίασμα, λίγο έξω από την Καβάλα, και έπειτα από δύο χρόνια πήγαμε στην πόλη. Πολύ παιχνίδι και ξεγνοιασιά, αυτό θυμάμαι. Κρυφτό, κυνηγητό, ποδήλατα και ατελείωτες βόλτες για να ανακαλύψουμε ό,τι πιστεύαμε πως έκρυβε ο άγνωστος προορισμός. Οι γονείς μας τότε δεν είχαν και τον φόβο να μας αφήσουν έξω, όπως έχουμε σήμερα οι σημερινοί γονείς» θυμάται.

Στο σχολείο ήταν καλή μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις. «Κοπάνες δεν έχω κάνει ποτέ. Ντρεπόμουν και ένιωθα τύψεις μη με πιάσουν. Ηξερα ότι οι γονείς μου αγωνίζονται για εμάς και έλεγα δεν θα κάνω κάτι να τους στενοχωρήσω. Ούτε όταν φύγαμε από την Καβάλα για να έρθουμε στην Αθήνα, ώστε κι εγώ και η αδελφή μου να έχουμε περισσότερες επιλογές, δεν έκανα κάτι που θα τους στεναχωρούσε». Η αφορμή για να μετακομίσει η οικογένεια από την Καβάλα στην Αθήνα ήταν η απόφαση της Χριστίνας να γίνει τραγουδίστρια. «Κατά έναν τρόπο ναι, ήμουν η αφορμή. Από μικρή μου άρεσε ο χώρος του θεάματος. Ηθελα να γίνω ηθοποιός. Αλλωστε και στη Γερμανία η διασκέδασή μας ήταν ο κινηματογράφος και κάποιες θεατρικές παραστάσεις που βλέπαμε. Σε ηλικία 14 ετών το είπα στον πατέρα μου, ο οποίος φρίκαρε (σ.σ.: γέλια). Δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα. Η μητέρα μου δεν τρελάθηκε από τη χαρά της, αλλά ήταν πιο συγκαταβατική. Πήγα, λοιπόν, κι εγώ και το είπα στον παππού μου. Είπε ότι είναι σίγουρος για μένα, ότι μου έχει εμπιστοσύνη και μου έδωσε χρήματα να έρθω για μία μέρα στην Αθήνα να δώσω σε  δισκογραφική μια κασέτα για να με ακούσουν. Φυσικά και τον πατέρα μου τον χειρίστηκε ο παππούς. Μου έλεγαν ότι έχω καλή φωνή και σε ηλικία 15 ετών, ενώ είχαμε μετακομίσει στην Αθήνα, για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου τραγουδούσα σε κάποιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του δήμου Παγκρατίου. Με βοήθησαν και με στήριξαν πολύ οι δικοί μου. Είμαστε δεμένη οικογένεια. Σε κάθε μας δυσκολία είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Ετσι, λοιπόν, άρχισα να έχω σε πρώτη φάση τα καλοκαίρια μια επαφή με το τραγούδι και όταν τελείωσα το Λύκειο δούλεψα ως επαγγελματίας. Ημουν τυχερή γιατί συνεργάστηκα με σπουδαία ονόματα: Χαλκιά, Μητσιά, Μπέλλου, Αλεξίου, Βιτάλη. Μεγάλη “προίκα” για μένα. Ημουν όμως επίσης τυχερή που δεν αναγκάστηκα να κάνω εκπτώσεις στις επιλογές μου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η οικογένειά μου. Αν έπρεπε να επιβιώσω, αν έπρεπε να βγάλω τα προς το ζην, δεν θα μπορούσα να είμαι τόσο επιλεκτική» ξεκαθαρίζει.

Στη διάρκεια της συνεργασίας της με την Ελένη Βιτάλη γνώρισε τον Αντώνη Βαρδή, με τον οποίο έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν. «Ηταν και καλό και κακό που ήμασταν στον ίδιο χώρο. Είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα, μιλούσαμε την ίδια γλώσσα, ζούσα τις δημιουργίες του Αντώνη από τα σπάργανα, αλλά υπήρχε και ανταγωνισμός. Η φθορά ήρθε. Τώρα δεν μιλάμε, αλλά δεν είναι δική μου επιλογή. Εγώ τα δύσκολα, τα άσχημα τα ξεχνάω και κρατάω τα καλά. Θα ήθελα να έχουμε μια καλή σχέση, όμως έκανε αυτήν την επιλογή και τη σέβομαι» εξηγεί.

Μετά τον χωρισμό της, όπως λέει, βρήκε πολλά εμπόδια στην επαγγελματική της πορεία. «Από πάρα πολλούς ανθρώπους. Για γνωστούς και άγνωστους λόγους. Με κούρασε όλο αυτό πολύ. Αλλά προχωράω πάντα μπροστά. Εκανα κάποιες δουλειές που όμως δεν είχαν καμία προβολή. Η συνεργασία μου με τον Φοίβο ήρθε στη σωστή στιγμή. Ακολουθώ τους ρυθμούς της εποχής και μου αρέσει να πειραματίζομαι. Νομίζω ότι με επηρέασε πολύ και η κόρη μου στην επιλογή μου. Η διασκέδαση έχει αλλάξει, ο τρόπος και οι συνθήκες έχουν αλλάξει και αν θέλουμε να υπάρχουμε στο κάδρο, πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα. Το νέο μας τραγούδι λέγεται “Στο μυαλό μου” και θα έχουμε και συνέχεια» λέει με ενθουσιασμό.652445asd5a6d

Ο Θάνος που της άλλαξε τη ζωή

Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι παντρεμένη με τον Θάνο Αϊβαλιώτη, τον άνθρωπο που -όπως λέει- της άλλαξε τη ζωή. «Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων έξι μήνες μετά τον χωρισμό μου από τον Αντώνη (σ.σ.: Βαρδή). Δεν επιδίωξα τίποτα και η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν σε μια φάση για σχέσεις και έρωτες. Ημουν λίγο ταλαιπωρημένη και ψυχολογικά δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση. Ο Θάνος ήταν πάρα πολύ κοντά μου και με βοήθησε πολύ να το ξεπεράσω. Ηταν τόσο διακριτικός και υπομονετικός που όλα ήρθαν στον σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο. Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση που σε γοητεύει σε έναν άνθρωπο. Ο Θάνος ήταν τόσο διαφορετικός άνθρωπος. Δοτικός, αισιόδοξος, η χαρά της ζωής. Εγώ τα είχα ανάγκη όλα αυτά. Είχα ανάγκη από έναν άνθρωπο που να συνδυάζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και άλλα τόσα, που στην πορεία τα ανακάλυψα και με κέρδισαν. Αρχικά δεν σκεφτόμουν τον γάμο. Οταν όμως γνωριστήκαμε κατάλαβα πόσο άξιζε να είμαστε μαζί. Αποφασίσαμε να παντρευτούμε έπειτα από αρκετό καιρό, τρία χρόνια σχέσης, και αφού μέναμε μαζί. Ηρθε πολύ απλά και πολύ ήσυχα. Η εγκυμοσύνη μου δεν έτυχε. Ηταν μια πολύ συνειδητή επιλογή. Ο Θάνος είναι πολύ καλός μπαμπάς. Του το αναγνωρίζω και τον θαυμάζω. Η μικρή μας λέει ότι θα γίνει αρχιτέκτονας, αλλά νομίζω ότι της αρέσει και το τραγούδι. Απλώς δεν μας το λέει (σ.σ.: γέλια). Θα στηρίξω κάθε της επιλογή. Απλώς, επειδή γνωρίζω τις δυσκολίες, δεν θα ήθελα να πικραθεί και να απογοητευτεί. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι τα παιδιά βρίσκουν τον δρόμο τους και οι γονείς πρέπει να είναι εκεί για να στηρίζουν τις συνειδητές επιλογές τους» λέει η τραγουδίστρια.

NTOKΟΥΜΕΝΤΑ

1. Αγαπημένος προορισμός: η πάντα μαγευτική Σαντορίνη.

2. Γεννήθηκε στην Καβάλα, αλλά 6 μηνών έφυγε για τη Γερμανία.

3. Αγαπημένο φαγητό: «Οπως καταλαβαίνετε, μαγειρεύω καθημερινά για το παιδί μου και τον άντρα μου. Αλλά το δικό μου αγαπημένο φαγητό είναι αβγά με πατάτες τηγανητές. Αυτό ζητάω από τη μαμά μου να μου φτιάξει (σ.σ.: γέλια)».

4. Αγαπημένο παραμύθι: «Δεν έχω. Δεν είμαι των παραμυθιών».

5. Αγαπημένος ήρωας. «Η Catwoman. Είναι δυναμική, όμορφη και δυνατή! Και για να πω την αλήθεια, είναι επιλογή της Εβίτας (σ.σ.: γέλια) η απάντηση».

6. Αυτό που δεν γνωρίζουμε για τη Χριστίνα Μαραγκόζη είναι ότι: «είμαι πολύ ντροπαλή».

7. Ζωγραφίζει και κάνει πολλή γυμναστική. «Το απωθημένο μου ήταν που δεν πήγα στη σχολή Καλών Τεχνών. Παρακολούθησα κάποια μαθήματα ζωγραφικής και φτιάχνω τα δικά μου έργα. Μπορεί να μην είναι επαγγελματική δουλειά, αλλά οι πίνακες είναι φτιαγμένοι με πολλή αγάπη».

8. Η κόρη της, η Εβίτα, είναι η πιο αυστηρή κριτής της.

9. Εχει μία μεγαλύτερη αδελφή.

10. Εχει κάνει σπουδές υποκριτικής και έχει εργαστεί ως ηθοποιός σε παιδικό θέατρο.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...