Νέα τραγωδία για τη Δεβετζή

❱❱ Τρίτωσε το κακό για την ολυμπιονίκη μετά τον χαμό του πατέρα της και κολλητής της φίλης! Ο 20χρονος που αυτοκτόνησε στην Κεφαλλονιά ήταν ανιψιός της

Ακόμη ένα οικογενειακό δράμα προστέθηκε στα αλλεπάλληλα χτυπήματα της μοίρας που έχουν τσακίσει τα τελευταία χρόνια την ασημένια ολυμπιονίκη της Αθήνας στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή.

Μετά τον χαμό του λατρεμένου πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012, και τον θάνατο της κολλητής φίλης της σε τροχαίο, η σπουδαία αθλήτρια θρηνεί την απώλεια του 20χρονου ανιψιού της, που έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μία βδομάδα στην Κεφαλλονιά!

Ο 20χρονος Φίλιππος Θεοφιλάτος ήταν το τρίτο παιδί της εξαδέλφης της Πηγής Ζέφης και η αυτοκτονία του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο το νησί.

Λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekefalonia.gr, ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από τον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του!

Λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, η μητέρα του αδικοχαμένου 20χρονου είχε αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο γιο της με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα που είχε αγγίξει την ψυχή κάθε γονιού: «Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…» είχε γράψει η χαροκαμένη μητέρα στο συγκινητικό κατευόδιό της.

Η τραγωδία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη ούτε την πρωταθλήτρια του τριπλούν, η οποία όλα τα χρόνια διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της εξαδέλφης της, αλλά και με τον ίδιο τον Φίλιππο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ολυμπιονίκης είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μια και η μητέρα του κατάγεται από εκεί, όπως και η Πηγή Δεβετζή.

Δυστυχώς, όμως, η απόφαση του Φιλίππου να βάλει τέλος στη ζωή του ανέτρεψε τα σχέδιά τους!

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η σπουδαία αθλήτρια, που έχει σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία, να είναι ψυχολογικό ράκος τις τελευταίες μέρες.

Ο πρόωρος και απροσδόκητος θάνατος του 20χρονου φέρνει στον νου της μνήμες από τον χαμό μιας καλής φίλης της, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο, καθώς και από την απώλεια του αγαπημένου πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2012.

Και τα δύο αυτά γεγονότα, τα οποία συνέβησαν στην Κεφαλλονιά, φαίνεται ότι είναι ο λόγος που εδώ και χρόνια η Πηγή Δεβετζή έχει σταματήσει να επισκέπτεται το νησί, όπως εξάλλου έχει ομολογήσει η ίδια σε συνέντευξή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...