Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

«Θυσιάστηκε για να σωθώ εγώ»

❱❱ Συγκλονισμένος ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος! Το τραγικό δίλημμα και η μοιραία απόφαση του Αλέξανδρου.

Μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς έπρεπε να επιλέξει αν θα θέσει σε κίνδυνο και άλλους ανθρώπους ή θα θυσιαστεί ο ίδιος.

Σε αυτές τις τελευταίες στιγμές της ζωής του διάλεξε το δεύτερο, δείχνοντας σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, όπως ακριβώς τον είχε διδάξει ο πατέρας του!

Η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού του οχήματος που προπορευόταν του μοιραίου Golf GTI, το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Αγιο Στέφανο, αποκαλύπτει πως ο άτυχος νεαρός βρέθηκε αντιμέτωπος με το τραγικό δίλημμα να πέσει πάνω του, με κίνδυνο να προκαλέσει και άλλους θανάτους ή να καρφωθεί πάνω στο δέντρο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

«Σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει. Εχω μέσα μου στενοχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου.

Πιστεύω ότι έτσι και μας χτυπούσε, θα ήμασταν κι εμείς νεκροί» κατέθεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος γόνος της οικογένειας Ζαχαριά κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Τραπεζούντος, όταν αντιλήφθηκε ότι ο οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου είχε βγάλει φλας για να στρίψει αριστερά.

Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε πολλές επιλογές. Προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του, φέρεται ότι έστριψε το τιμόνι του δεξιά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να πέσει με σφοδρότητα πάνω στο δέντρο, κόβοντας ακαριαία το νήμα της δικής του ζωής.

«Αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του, ίσως γιατί σκέφτηκε ότι πιθανότατα μπορεί να χτυπήσει και εμένα. Εχω στενοχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί. Είμαι ευγνώμων…» είπε συγκλονισμένος ο 55χρονος οδηγός μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open και τόνισε, απευθυνόμενος προς την οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού, πως ο 23χρονος «ήταν παλικάρι».

Ο οδηγός έστριψε αριστερά χωρίς να έχει δει το όχημα του 23χρονου. Ομως, ακούγοντας τον τρομακτικό θόρυβο της πρόσκρουσης, σταμάτησε έντρομος για να δει τι είχε συμβεί.

«Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό, στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταματάω επιτόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο σε ένα πεύκο.

Εβγαζε καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα, βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο» περιέγραψε ο οδηγός, κάνοντας λόγο για αυτοθυσία του 23χρονου προκειμένου να μη χτυπήσει τον ίδιο και την πεθερά του που επέβαιναν στο μπροστινό όχημα.

Αμορφη μάζα

Την άμορφη μάζα στην οποία μεταμορφώθηκε μέσα σε μια στιγμή το Golf του νεαρού Αλέξανδρου περιέγραψε ένας κάτοικος της περιοχής που μένει δίπλα στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος και βγήκε από το σπίτι όταν άκουσε τον εκκωφαντικό κρότο.

«Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ηταν το αυτοκίνητο…» είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε φύγει λίγη ώρα νωρίτερα από ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας για να βρει κάποιους φίλους του, καθώς είχε προηγηθεί κάποιου είδους παρεξήγηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου που έτυχε να βρίσκεται στο κατάστημα, ένας από τους υπαλλήλους του ταμείου τής μετέφερε τις τελευταίες κινήσεις του νεαρού.

«Εφυγε πριν από λίγο από δω με το Γκολφάκι του. Είχε γίνει μια παρεξήγηση με τους φίλους του και πήγαινε να τη λύσει, γιατί γι’ αυτόν οι φίλοι του είναι πολύ σημαντικοί» της είπε ο υπάλληλος

f1 184

Είχε φλερτάρει με τον θάνατο το 2014

Πριν από πέντε χρόνια ο διάδοχος της αλυσίδας «Ζαχαριάς» είχε φλερτάρει για άλλη μια φορά με τον θάνατο στο οδόστρωμα, όταν η κόκκινη Φεράρι στην οποία επέβαινε με οδηγό τον πατέρα του καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στην Εκάλη.

Ομως, τότε πατέρας και γιος είχαν καταφέρει να ξεγελάσουν τον Χάρο…

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς και ο 17χρονος -τότε- γιος του είχαν σταθεί τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, αφού βγήκαν σχεδόν αλώβητοι από τη σφοδρή πρόσκρουση που είχε συμβεί στις 4 Αυγούστου του 2014, όταν επέστρεφαν στο σπίτι τους από βόλτα.

Ξαφνικά στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα ο επιχειρηματίας έστριψε απότομα το τιμόνι του πολυτελούς οχήματος για να μην πέσει πάνω σε δύο αυτοκίνητα που είχαν συγκρουστεί μπροστά του.

Το αποτέλεσμα του ελιγμού ήταν να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, να προσκρούσει με δύναμη στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και να καταλήξει στο πεζοδρόμιο, με το μπροστινό μέρος του πανάκριβου οχήματος σχεδόν διαλυμένο.

Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 17χρονος γιος του, πέρα από το σοκ που υπέστη, δεν τραυματίστηκε.

f6 53

offer

 

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...