Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Κυριακή 13/10/2013

Ωρα για συνεργασίες με διάρκεια για τους Κριούς.

ΚΡΙΟΣ: Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος και το στρες που σας είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό θα αρχίσει να απομακρύνεται από εσάς. Τολμήστε ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Προγραμματίστε τα ταξίδια που θέλετε και ρυθμίστε τα εργασιακά σας θέματα. Συνεργασίες που εκκρεμούν αλλά και καινούργιες που διαφαίνονται στον ορίζοντα έρχονται να αυξήσουν τα εισοδήματά σας. Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα στον επαγγελματικό χώρο και θα δείτε τις συνεργασίες σας να παίρνουν μορφή, αλλά να έχουν και διάρκεια στο μέλλον. Προσεγγίστε με θετική ενέργεια παλιούς και νέους συνεργάτες, που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τα σχέδιά σας και να τα κάνουν πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβείτε σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, όμως δεν θα πρέπει να αναλώνεστε σε όσες διαπιστώνετε ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο τόσο για να πετύχετε τους στόχους σας όσο και για να βρεθείτε με τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είχατε παραμερίσει. Αισθήματα που είχατε καταπιέσει, απωθημένα και επιθυμίες σας που δεν είχαν βρει τρόπο να εκφραστούν, είναι πιθανόν να βγουν με έναν τρόπο που θα ξαφνιάσει όχι μόνο τους γύρω σας αλλά και εσάς τους ίδιους. Είναι σημαντικό να είστε περισσότερο υπομονετικοί, υπεύθυνοι και παρατηρητικοί, για να μην αισθανθείτε άβολα σε καμία περίπτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις σας σε όλους τους τομείς και ίσως να διανύσετε την καλύτερη φάση της ζωής σας με σημαντικά γεγονότα και να συνειδητοποιήσετε και πάλι την αξία και τη σημασία της ίδιας της ζωής, όπως και την αναγκαιότητα της παρουσίας των άλλων κοντά σας. Η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους θα είναι έντονη. Δείτε καθαρά τη θέση που μπορείτε να έχετε στη ζωή των άλλων, όπως και αυτή που θα μπορούν να έχουν οι άλλοι στη ζωή σας. Βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που θέλετε και αγαπάτε. Προσπαθήστε να δείτε πιο καθαρά τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες που έχετε, ώστε να ξέρετε με ποιον τρόπο θα προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επανεξετάστε τη θύμηση που μπορεί να έχετε για ένα πρόσωπο το οποίο μπήκε και βγήκε επεισοδιακά από τη ζωή σας. Μικρές αλλαγές που δεν πρόκειται να σας ζημιώσουν οικονομικά, ενδέχεται να ανεβάσουν στα ύψη την ψυχολογία σας και να σας χαρίσουν ομορφότερες μέρες. Δώστε στον εαυτό σας τη σημασία που πρέπει, για να μην αρχίσει να διαμαρτύρεται ψυχικά, πνευματικά ή σωματικά. Ανακαλύψτε τις ελλείψεις του οργανισμού σας και γιατρέψτε τις στις περιπτώσεις που κρίνετε απαραίτητο. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και αλλάξτε την εμφάνισή σας, έχοντας την αίσθηση του μέτρου. Ερχονται καινούργιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σας, γι’ αυτό κάντε τις κατάλληλες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε. Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες, να είστε ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες.

ΛΕΩΝ: Δουλέψτε μεθοδικά και με παρατηρητικότητα για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Βάλτε στόχους χωρίς να διαμαρτύρεστε για τον χρόνο που χάσατε και καταστρώστε σχέδια για να ριχτείτε στη μάχη. Προχωρήστε σε αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μια και οι εκκαθαρίσεις θεωρούνται επιβεβλημένες για να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο άνετα και πιο σίγουρα. Η άμεση προτεραιότητά σας είναι οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές. Ομως είναι προτιμότερο ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να του δείξετε έμπρακτα τι νιώθετε γι’ αυτόν, αφού αν ασχολείστε συνέχεια με τα επαγγελματικά σας θέματα, τον κάνετε να εισπράττει ότι αδιαφορείτε για αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσοι έχετε σταθερή σχέση, φροντίστε να την τονώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε και γιατί όχι να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Εχετε παραπάνω από έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι και θα σας ωθήσει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον τομέα του έρωτα. Μην παρασυρθείτε από άτομα που δεν ξέρετε καλά και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Μπορεί να αισθάνεστε κολακευμένοι επειδή ανεβαίνουν οι μετοχές σας στο ερωτικό πεδίο και να δημιουργήσετε και άλλη μια σχέση, όμως θα πρόκειται για κάτι εντελώς προσωρινό, που δεν θα σας καλύπτει. Δεν χρειάζεται να βάλετε κινδύνους στη ζωή σας, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος, αφού με τον σύντροφό σας περνάτε τέλεια.

ΖΥΓΟΣ: Οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, καθώς ο κεραυνοβόλος έρωτας φαίνεται να σας χτυπάει την πόρτα φορώντας τα καλά του. Αφήστε πίσω καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος που σας πλήγωσαν και ανοίξτε καινούργια σελίδα στη ζωή σας, συντροφιά με ένα άτομο που θα είναι πρόθυμο να σας ακολουθήσει και πάνω απ’ όλα να σας καταλαβαίνει. Χαρείτε όσο μπορείτε τις στιγμές με έναν άνθρωπο που θα γίνουν το μέλλον σας. Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε για τον επαγγελματικό τομέα θα απαιτήσουν πολύ από τον χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δεν θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τα σχέδια που είχατε προτείνει και είχαν αφήσει στην άκρη. Κάντε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, τόσο για να ευχαριστήσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που επιζητούν τη συντροφιά σας όσο και για εσάς τους ίδιους, αφού η απομάκρυνση από τα καθήκοντά σας, έστω και αν είναι προσωρινή, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Θα αυξηθούν η γοητεία και ο ερωτισμός σας, κάτι που θα ενισχύσει τον συναισθηματικό τομέα και θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μαζί του μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, να προγραμματίσετε το κοινό σας μέλλον και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα πραγματικά σας συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση χωρίς ουσιαστικό λόγο με οικογενειακό σας πρόσωπο, όμως δεν θα λείψουν οι γκρίνιες και τα παράπονα από την πλευρά του. Ακούστε το χωρίς να δώσετε συνέχεια ή να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας. Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν τον στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάσσονται οι δικοί σας άνθρωποι έτοιμοι να σας στηρίξουν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες, σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε φόβο για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να δείτε αν υπάρχει κάτι που κρύβεται από πίσω, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξει άνοδος και στον συναισθηματικό τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι. Ισως σας επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στη σχέση και να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτήν. Προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς, για να μην αλλάζει η συμπεριφορά σας από τη μια στιγμή στην άλλη και ειδικά σε άτομα που δεν σας φταίνε. Μπορεί ο ρυθμός σας να είναι έντονος, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εξάλλου, με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, πώς θα μπορούσατε να μην είστε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος και το στρες του επαγγελματικού φόρτου τείνουν να σας κουράσουν, όμως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχήσετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η ισχυρή θέλησή σας θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας, που θα μπορέσουν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας. Κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να «ξεπετάξετε» τις εργασίες σας που θα είναι πολλές, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε παραγωγικοί, γιατί αυτό θα είναι αρνητικό για την ποιότητά τους και κατ’ επέκταση θα έχει αντίκτυπο στον οικονομικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διπλωματία σας συνεργάζεται με την καλή σας τύχη, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που θα δηλητηριάσουν την ψυχή σας. Βάλτε λογική στο συναίσθημα και συναίσθημα στη λογική. Η μέρα θα σας προσφέρει ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές και ανακατατάξεις. Ψάξτε όποιο ζήτημα σας απασχολεί και η έμπνευση της στιγμής θα σας βοηθήσει πολύ και θα σταθεί χορηγός στις προσπάθειές σας. Μια γνωριμία που θα κάνετε στον επαγγελματικό χώρο ίσως εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο. Θα ευνοηθούν συναισθηματικά παιχνίδια και φλερτ και δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να χτυπήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου και να κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει δυνατά. Βγείτε έξω και κάντε καινούργιες γνωριμίες, γιατί ίσως μέσα σε αυτές να βρίσκεται το άτομο που περιμένατε χρόνια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...