Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική»

Ελευθερία θα λέγεται η κόρη! Μία από τις πιο...

H Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση...

Ένα Μegaλο όχι είπε η Ελένη Μενεγάκη στα στελέχη...

Να ξεσπιτωθούν για να αποφύγουν νέα καταστροφή προτιμούν 115 οικογένειες από τον...

Να ξεσπιτωθούν από το χωριό τους προκειμένου να αποφύγουν...

Παρά τις πανάκριβες τιμές, το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πιο αργό και...

Ενώ χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα τις εταιρίες παροχής πρόσβασης στο...

Τους «έφαγε» η Αυστραλία

Γιατί ο Φρανκ Ζουέλα και η Γωγώ Αποστολέλη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Ο έρωτάς τους πριν από έξι χρόνια, όταν πρωτοσυναντήθηκαν στη Μύκονο, ήταν κεραυνοβόλος. Η πρασινομάτα καλλονή από τη Μυτιλήνη έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά του θηριώδους αμυντικού άσου από την Αφρική, και ένα φλογερό ειδύλλιο γεννήθηκε. Ο ποδοσφαιριστής Φρανσίσκο Ζουέλα και το μοντέλο Γωγώ Αποστολέλη γρήγορα έγιναν ζευγάρι και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκαν τόσο με πολιτικό όσο και με θρησκευτικό γάμο. Εδώ και αρκετούς μήνες όμως πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Τα πρώτα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους από τα περασμένα Χριστούγεννα, οπότε από κοινού πήραν την απόφαση να ζήσουν χωριστά, ρίχνοντας τους τόνους και αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις φασαρίες μέχρι να οριστικοποιηθεί -ή όχι- το τέλος. Μέχρι τώρα είχαν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το φινάλε της σχέσης τους, που πλέον μοιάζει οριστικό.

23522wqewq22323Η Γωγώ ακολουθούσε τον άντρα της σε κάθε βήμα της καριέρας του στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (ο Φρανσίσκο είχε αγωνιστεί και στη Ρωσία) και έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένη στο πλάι του, ακολουθώντας τον συχνά έως τις κερκίδες του γηπέδου. Για χατίρι του είχε μάλιστα εγκαταλείψει το επάγγελμά της και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά σε εκείνον. Αλλά και ο Φρανκ έμοιαζε πολύ ευτυχισμένος δίπλα της, πιστεύοντας ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.

Τα προβλήματα, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, άρχισαν εδώ κι έναν χρόνο, όταν η Γωγώ πρότεινε στον άντρα της να μετακομίσουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Αυστραλία μαζί με την οικογένειά της. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που φέτος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Απόλλωνα Αθηνών (πέρσι έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ Κύπρου), από την πρώτη στιγμή είχε αντίθετη άποψη. Η δική του οικογένεια ζει στην Πορτογαλία, άρα η μετανάστευση στην άλλη πλευρά του πλανήτη θα του δημιουργούσε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, από τη στιγμή άλλωστε που βρίσκεται ακόμη στην καλύτερη ηλικία της καριέρας του.

Οσο η Γωγώ επέμενε να πάνε στην Αυστραλία, εκείνος αντιδρούσε και της ζητούσε να παραμείνουν στην Ελλάδα. Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η αρχή του τέλους. Οι προστριβές στο ζευγάρι άρχισαν να γίνονται πιο συχνές. Κάποια στιγμή και οι δύο πλευρές δεν κατόρθωσαν να διαχειριστούν την κρίση, που έμοιαζε αγεφύρωτη, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν τελικά στον χωρισμό. Εδώ και δέκα μήνες, η Γωγώ έχει επιστρέψει στο πατρικό της στην Αθήνα με τους γονείς της, ενώ ο «Ζου» μένει στο σπίτι που είχε αγοράσει στα Μελίσσια. Δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες του διαζυγίου. Κάτι τέτοιο όμως είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...