Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Το όνειρο της μικρής Φανής

Η 13χρονη σχεδιάστρια κάνει πραγματικότητα την ευχή της, με συνεργάτη τον designer Λάσκαρη.

Η μικρή Φανή ετοιμάζεται να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Πάντα ονειρευόταν να γίνει σχεδιάστρια μόδας και να περπατήσει στην πασαρέλα φορώντας μια δική της δημιουργία, ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει έχει αλλάξει τη ζωή της.

Η Athens Xclusive Designers Week, η διεθνής Εβδομάδα Μόδας, δίνει την ευκαιρία στη 13χρονη Φανή -μέσω του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού Make A Wish («Κάνε Μια Ευχή» Ελλάδος)- να κάνει πραγματικότητα τη μεγαλύτερη ευχή της, να γίνει δηλαδή σχεδιάστρια μόδας και να δει τις δημιουργίες της στη μεγαλύτερη πασαρέλα της Αθήνας!

Ο σχεδιαστής Λάσκαρης θα είναι ο… συνεργάτης της, αφού είχε την ευαισθησία να αναλάβει να δώσει υπόσταση στα σχέδια της μικρής και να τα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της επίδειξής του στη 14η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας. Ομως, εκτός από τα μοντέλα με τις δύο δημιουργίες της Φανής, και η ίδια η 13χρονη θα ανεβεί στην πασαρέλα με tailor made φόρεμα που ο σχεδιαστής έχει ετοιμάσει για εκείνη. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες η κοπέλα συναντήθηκε με το Λάσκαρη στο ατελιέ του, στο Κολωνάκι, για να επιλέξουν μαζί ποια από τα σχέδιά της θα παρουσιαστούν στην επίδειξή του.254622fdbgdbdtjknm3

«Η Φανή για την ηλικία της είναι πολύ ταλαντούχα. Εχει δουλέψει πάρα πολύ το σχέδιο. Είναι μόλις 13 ετών και τα σχέδια που μου έφερε μου δείχνουν ότι έχει μεγάλο πάθος μ’ αυτό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι μου φέρθηκε ως επαγγελματίας όταν διαλέγαμε τα υφάσματα. Είναι ευχαριστημένη και είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση. Μακάρι και άλλοι σχεδιαστές να σχεδίαζαν τόσο καλά και να δούλευαν τόσες ώρες όσο εκείνη» δήλωσε στην «Espresso» ο designer.

Επίδειξη μόδας σαν θεατρική παράσταση

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της επίδειξης έχει αναλάβει η Μπέσσυ Μάλφα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», κατά την έναρξη θα εμφανιστούν στη σκηνή χορευτές (υπό τις οδηγίες της ηθοποιού) και θα σχηματίσουν με τα σώματά τους ένα καράβι. Σημειώνουμε ότι η συλλογή του Λάσκαρη έχει βασικό θέμα τις γοργόνες, εξ ου και το θαλασσινό κόνσεπτ. Κάποια στιγμή το καράβι θα «σπάσει» και τότε η Μπέσσυ Μάλφα, σε δικό της κείμενο, θα δώσει ένα μήνυμα ελπίδας, ενώ συγχρόνως στην πασαρέλα θα εμφανιστούν οι δημιουργίες της Φανής.

Οσο για το φινάλε, όταν το κοριτσάκι περπατήσει στο catwalk με το φόρεμα που έχει φτιάξει για εκείνο ο καταξιωμένος designer, θα ακουστεί από τα ηχεία το τραγούδι που αποκλειστικά έχει γραφτεί για τη βραδιά, το οποίο θα ερμηνεύσει η υψίφωνος της Λυρικής Σκηνής, Βάσια Ζαχαροπούλου.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...