Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Πέμπτη 17/10/2013

ΚΡΙΟΣ: Επειδή υπάρχει παρασκήνιο που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε σε κάποιες υποθέσεις του εργασιακού σας χώρου αλλά και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιάζεστε να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε στα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας και αργότερα θα γίνουν πιο φανερά. Καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ανοιχτείτε σε έξοδα πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, γιατί έχετε την εύνοια και θα αντιπαρέλθετε πιο γρήγορα από άλλους τα εμπόδια που υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες, ώστε να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και όχι να τη σπαταλήσετε.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, στον οικονομικό τομέα αλλά και στις σχέσεις σας είναι αρκετά καλές, απλώς χρειάζεται να έχετε γερά νεύρα και να επιδείξετε διαλλακτικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή για εσάς και να μην μπορείτε να την αποφύγετε, αλλά θα δημιουργηθεί ένα πολύ θετικό υπόβαθρο για τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς απαιτείται ευθυκρισία και όχι ολική αποδοχή των σχολίων που θα ακούσετε, γιατί μπορεί να σας βοηθήσουν ώς ένα βαθμό, αλλά δεν θα σας αφήσουν να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να ευνοεί τον εργασιακό σας τομέα, όμως χρειάζεται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση, ώστε να βάλετε τις σωστές βάσεις για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και συντονισμένα για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προβλέψεις είναι σχεδόν παντού άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας θα γίνει αρκετά φορτωμένη και βαρετή, προσέχετε τι θα υποσχεθείτε, τι θα πείτε και προπαντός τι θα υπογράψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε, σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομικής σας θέσης, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να αναπτυχθείτε κοινωνικά πιέζοντας τους άλλους, γιατί υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι είναι πολύ πιθανόν να μην εκπληρωθούν στο βαθμό που περιμένετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...