Πέμπτη 17/10/2013

ΚΡΙΟΣ: Επειδή υπάρχει παρασκήνιο που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε σε κάποιες υποθέσεις του εργασιακού σας χώρου αλλά και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιάζεστε να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε στα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας και αργότερα θα γίνουν πιο φανερά. Καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ανοιχτείτε σε έξοδα πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, γιατί έχετε την εύνοια και θα αντιπαρέλθετε πιο γρήγορα από άλλους τα εμπόδια που υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες, ώστε να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και όχι να τη σπαταλήσετε.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, στον οικονομικό τομέα αλλά και στις σχέσεις σας είναι αρκετά καλές, απλώς χρειάζεται να έχετε γερά νεύρα και να επιδείξετε διαλλακτικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή για εσάς και να μην μπορείτε να την αποφύγετε, αλλά θα δημιουργηθεί ένα πολύ θετικό υπόβαθρο για τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς απαιτείται ευθυκρισία και όχι ολική αποδοχή των σχολίων που θα ακούσετε, γιατί μπορεί να σας βοηθήσουν ώς ένα βαθμό, αλλά δεν θα σας αφήσουν να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να ευνοεί τον εργασιακό σας τομέα, όμως χρειάζεται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση, ώστε να βάλετε τις σωστές βάσεις για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και συντονισμένα για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προβλέψεις είναι σχεδόν παντού άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας θα γίνει αρκετά φορτωμένη και βαρετή, προσέχετε τι θα υποσχεθείτε, τι θα πείτε και προπαντός τι θα υπογράψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε, σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομικής σας θέσης, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να αναπτυχθείτε κοινωνικά πιέζοντας τους άλλους, γιατί υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι είναι πολύ πιθανόν να μην εκπληρωθούν στο βαθμό που περιμένετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ