Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Χαμός για τα… μάτια της Βανδή!

Η τραγουδίστρια «απέλυσε» τον διευθυντή της Spicy Γιώργο Σταμπόλη έπειτα από άγριο πρέσινγκ που έκανε στον Φοίβο.

«Γεια» είπε ο Φοίβος στον διευθυντή της Spicy και στενό του συνεργάτη Γιώργο Σταμπόλη, ύστερα από το έντονο πρέσινγκ της Δέσποινας Βανδή! Ο Γιώργος Σταμπόλης, που ήταν στα ηνία της δισκογραφικής εταιρίας ως διευθυντής από το 2010, παραιτήθηκε πριν από λίγα 24ώρα, λόγω της κόντρας που φέρεται να έχει με την «κολόνα» της Spicy (καθώς είναι η πιο εμπορική τραγουδίστρια) και «πουλέν» του Φοίβου, τη Δέσποινα Βανδή. Η εταιρία, η οποία έχει στους κόλπους της δημοφιλή ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως τους Θάνο Πετρέλη, Ελλη Κοκκίνου, Πάνο Καλλίδη, Χρήστο Μενιδιάτη, Στέλλα Καλλή, είναι δημιούργημα σκληρής δουλειάς τόσο του ίδιου του ταλαντούχου συνθέτη όσο και του πρώην διευθυντή, ο οποίος είναι εξαίρετος γνώστης της μουσικής βιομηχανίας και σύζυγος της τραγουδίστριας Βικτώριας Χαλκίτη.

3562f2v5d5cd3Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, η συνεργασία τους τελείωσε όχι και με τις καλύτερες συνθήκες, με αποτέλεσμα ο Φοίβος να κάνει δεκτή την παραίτηση του Γιώργου Σταμπόλη, αφού είχαν προηγηθεί έντονη δυσαρέσκεια, παράπονα, αλλά και λογομαχία με τη Δέσποινα Βανδή, σχετικά με την προώθηση του νέου της CD. Η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει αυτήν την περίοδο δριμύτερη στη δισκογραφία και μάλιστα ήδη κυκλοφορεί δείγμα από τη νέα της δουλειά στο διαδίκτυο. Να σημειωθεί ότι το νέο της κομμάτι με τίτλο «Οταν περάσει αυτή η νύχτα», με το που ανέβηκε στο YouTube απέσπασε 50.000 «χτυπήματα» μέσα στο πρώτο 24ώρο. Ωστόσο, αυτά τα τραγούδια δεν τα υπογράφει ο Φοίβος, αλλά νέοι δημιουργοί, καθώς ήταν κοινή απόφαση και των δύο, προκειμένου να γίνει… στροφή στην καριέρα της ερμηνεύτριας.

Η σχέση του Φοίβου με τη Δέσποινα Βανδή -όπως φάνηκε- δεν μπορεί να κλονιστεί από κανέναν και τίποτα. Ο επαγγελματικός και φιλικός δεσμός τους έγινε πιο δυνατός, όταν το καλοκαίρι του 2001 η Δέσποινα Βανδή έλαβε το βραβείο του δίσκου με τις περισσότερες πωλήσεις της χρονιάς στην Ελλάδα για το CD single «Υποφέρω». Στις 6 Μαρτίου του 2002 το δυναμικό δίδυμο λαμβάνει ακόμη μία διάκριση, αυτήν τη φορά σε παγκόσμια κλίμακα. Κερδίζουν το «World’s Best Selling Greek Artist 2001» για τις πωλήσεις του άλμπουμ «Γεια» στο World Music Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, που κάθε χρόνο βραβεύει τους καλλιτέχνες με τα υψηλότερα ρεκόρ πωλήσεων στον κόσμο.

Μάλιστα με το «Γεια» επιτεύχθηκε το… αδύνατο, καθώς έφτασε στο Νο 1 των charts Ηνωμένων Πολιτειών και Αγγλίας, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στις playlists των διασημότερων djs και clubs ανά τον κόσμο. Οι επιτυχίες για τον Φοίβο και τη Βανδή συνεχίζονται και το 2006, με το άλμπουμ «Στην αυλή του παραδείσου» να κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Αυτή η άρρηκτη σχέση των δύο, Φοίβου και Δέσποινας, είναι και μοχλός κοινών οραμάτων. Πληροφορίες θέλουν τόσο τον συνθέτη όσο και την τραγουδίστρια να οραματίζονται μια δυναμική Spicy υψηλών προδιαγραφών και όποιος δεν έχει την ίδια αντίληψη, απλώς παίρνει διαφορετικό δρόμο.

2525f2v5g2v5fc2dΟι μνηστήρες για τη θέση

Προς το παρόν, η δισκογραφική εταιρία παραμένει ακέφαλη μετά την παραίτηση του έμπειρου Γιώργου Σταμπόλη, ο οποίος ήδη βολιδοσκοπείται από την αγορά. Εντός των ημερών, ο Φοίβος πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του και γι’ αυτό «τρέχει» με πυρετώδεις ρυθμούς τις διαδικασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άνδρες είναι υποψήφιοι για τη θέση. Μάλιστα, έχουν τις προϋποθέσεις και πληρούν τα ουσιαστικά προσόντα. Φήμες θέλουν να έχουν συζητήσει με τον Φοίβο ο Κώστας Μπουρμάς, ο οποίος βρισκόταν επί χρόνια στα ηνία της Universal, της ΜΙΝΟS, αλλά ήταν και αφεντικό της Sony για όλη την Ευρώπη, ο Παναγιώτης Μπάρλος, «νούμερο 2» κάτω από τον Γιώργο Σταμπόλη στη Spicy, με άριστη προϋπηρεσία και γνώσεις στα οικονομικά, και ο Στηβ Αλεξίου, γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ, ο οποίος έχει κινήσει τις καριέρες πολλών τραγουδιστών και τους έχει κάνει πρώτα ονόματα στις νυχτερινές πίστες.

Να σημειωθεί ότι ο νέος διευθυντής της εταιρίας θα συνεργαστεί στενά με τον Φοίβο, ώστε η εταιρία να κάνει κρούσεις στους πιο εμπορικούς τραγουδιστές της αγοράς, με σκοπό να βγει ανταγωνιστικά μέσα στην κρίση. Βασικό όραμα του Φοίβου δεν είναι μόνο η διατήρηση των αστεριών που έχει η εταιρία και η προώθηση της καριέρας τους, αλλά και η εισδοχή καινούργιων καλλιτεχνών στα στούντιο της νέας Spicy.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...