Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Η ΑΕΚ μέσα από τα μάτια του Βουτσά

Ο ηθοποιός, με αφορμή την παρουσίαση του νέου γηπέδου, γίνεται παππούς και αφηγείται στο εγγονάκι του την ιστορία της Ενωσης.

Ο Κώστας Βουτσάς γίνεται παππούς και αφηγείται στον εγγονό του την ιστορία της ΑΕΚ. Αρωμα παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου θα έχει η εκδήλωση για την ψηφιακή παρουσίαση της «Αγια-Σοφιάς», του νέου γηπέδου του Δικεφάλου, που θα ανεγερθεί στη θέση του παλιού «Νίκος Γκούμας» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Δίπλα στο νέο διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, θα σταθεί με περηφάνια ο Κώστας Βουτσάς, για να θυμίσει στους παλιούς και να μάθει στους νεότερους μερικές από τις ένδοξες στιγμές της Ενωσης. Αεκτζής από τα γεννοφάσκια του, ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε ένα σχετικό σποτάκι που θα προβληθεί λίγο πριν από την έναρξη της ψηφιακής παρουσίασης της «Αγια-Σοφιάς».

«Είναι ένα πολύ ωραίο και νοσταλγικό βίντεο το οποίο γυρίσαμε την περασμένη Παρασκευή στο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Φιλαδέλφεια. Δεν υπάρχει τίποτα πια εκεί πέρα. Είναι σκέτο χορτάρι, άνω κάτω και μέσα στη βρόμα» μας είπε ο Κώστας Βουτσάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. «Με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μου το ζήτησε. Με γνωρίζει, βλέπετε, από μωρό παιδί και ξέρει τα αισθήματά μου για την ΑΕΚ. Φυσικά δέχτηκα αμέσως να βοηθήσω, εννοείται αφιλοκερδώς. Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Είμαι προσωπικά συνδεδεμένος με αυτή την ομάδα» συνέχισε.12252a2ss5asd2a

Με φόντο τα μπάζα που απέμειναν στον χώρο του παλιού γηπέδου «Νίκος Γκούμας», ο «παππούς» Βουτσάς εξιστορεί στο «εγγονάκι» του την ιστορία του. «Του μιλάω για τους πρόσφυγες που ήρθαν από την Πόλη κι έφτιαξαν αυτό το μέρος, του λέω για τα Κύπελλα, τα πρωταθλήματα, τους διεθνείς αγώνες κι όλες τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει ο κόσμος της ΑΕΚ εκεί μέσα. Και στο τέλος του περνάω το μήνυμα ότι θα γίνει ξανά το σπίτι μας, το γήπεδό μας, που θα είναι ένα κόσμημα» αναφέρει ο Κώστας Βουτσάς, συμπληρώνοντας ότι στη διάρκεια του γυρίσματος συγκινήθηκε, αφού ήταν σαν να θυμήθηκε τη δική του ιστορία.

«Ο πατέρας μου ήταν πρόσφυγας από την Πόλη. Με πήγαινε σε αυτό το γήπεδο από πέντε χρόνων και έβλεπα τους τότε αστέρες, τον Μαρόπουλο, τον Τζανετή και τον Δελαβίνια. Συνέχισα να πηγαίνω με φίλους ή ακόμη και μόνος μου τα επόμενα χρόνια. Εχω ζήσει μεγάλες στιγμές εκεί. Τελευταία μόνο δεν πηγαίνω, παρότι έχω διαρκείας, λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων» λέει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής που στις 9 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Παλλάς μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Θοδωρή Αθερίδη στο μιούζικαλ «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό».

Ο Κώστας Βουτσάς θα δώσει το «παρών» στην ψηφιακή παρουσίαση του νέου «ναού της Ενωσης», όπως αποκαλούν την «Αγια-Σοφιά» οι φαν της κιτρινόμαυρης ομάδας. «Ελπίζω να είμαι και στην κανονική παρουσίαση του γηπέδου, όταν με το καλό φτιαχτεί» σχολιάζει ο κωμικός ηθοποιός. «Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα φτάσει ξανά ψηλά, εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Είναι ζημιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην υπάρχει μια ομάδα σαν την ΑΕΚ στην Α’ Εθνική» προσθέτει, βάζοντας τελεία και παύλα.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...