Το ζεύγος Φαφαλού βαφτίζει την κόρη του στο Λονδίνο

Εφοπλιστικά βαφτίσια στο Λονδίνο και δεξίωση σε βρετανικό… μουσείο! Ο Πάνος Φαφαλιός (γόνος της γνωστής old money οικογένειας της Xίου) και η σύζυγός του Σοφία (το γένος Μαργαρώνη) στις 26 Οκτωβρίου θα βαφτίσουν την κόρη τους στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας. Το όνομα που θα δοθεί στο κοριτσάκι είναι Αναστασία, ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση στους χώρους του Μουσείου της Φυσικής Ιστορίας, το οποίο ανήκει στα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα της Βρετανίας. Μάλιστα, για την περίσταση οι ευτυχείς γονείς έχουν κλείσει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του χώρου.


Οι Φαφαλιοί είναι μία από τις παλαιότερες και σημαντικότερες οικογένειες πλοιοκτητών. Πολλά από τα μέλη της παραδοσιακής ναυτιλιακής φαμίλιας μένουν εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στο Λονδίνο. Περιττό δε να πούμε ότι η εν λόγω βάφτιση θα είναι το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της ελληνικής high society, που μένει στη βρετανική πρωτεύουσα.


«Είμαι σίγουρη ότι γύρω από τις ροτόντες θα συγκεντρωθούν τα ισχυρότερα ονόματα της ελληνικής ναυτιλίας. Μέλη του εφοπλιστικού lobby στο Λονδίνο, αλλά και πολλοί άλλοι, οι οποίοι θα φθάσουν ειδικά για το γεγονός από την Αθήνα: Λαιμοί, Πατέρες, Λιβανοί, Χανδρήδες, Γουλανδρήδες, Κουμάνταροι» γράφει μεταξύ άλλων η Σίβυλλα του «Βήματος» για το θέμα.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ