Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Η Μπακοδήμου χωρίς σουτιέν!

Η γνωστή παρουσιάστρια φοράει στηθόδεσμο ο οποίος… τιτιβίζει κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι φεμινίστριες κάποτε έκαιγαν τα σουτιέν τους σε ένδειξη αντίδρασης και επανάστασης, οι Femen διαδηλώνουν topless και η Μαρία Μπακοδήμου πετάει τον στηθόδεσμό της στο twitter για καλό σκοπό. Η παρουσιάστρια του Star φοράει το πρώτο σουτιέν που… τουιτάρει και υπενθυμίζει στις γυναίκες την αυτοεξέταση, ως πρώτο όπλο ενάντια στο καρκίνο του μαστού.


Οταν η Μαρία ξεκουμπώνει το εσώρουχό της, αυτό στέλνει από μόνο του ένα tweet υπενθύμισης στα κορίτσια του twitter, πως ήρθε η ώρα για τη δική τους εξέταση, αφού άλλωστε ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, που προσβάλλει μία στις δέκα γυναίκες και απειλεί 4.500 Ελληνίδες κάθε χρόνο.


@tweetingbra


Η παρουσιάστρια του «ΦΜ Live» για τις ανάγκες της καμπάνιας (αφού είναι και η ίδια λάτρις των social media και είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση που της έγινε) στέκεται πλάτη στον φακό φορώντας ένα σατέν μπορντό σουτιέν, το οποίο στο κούμπωμά του έχει το… χαρακτηριστικό πουλάκι του twitter. Η Μαρία το ξεκουμπώνει, αφήνει γυμνή την πλάτη της κι αμέσως -μέσω της ειδικής συσκευής που φέρει το σουτιέν- αποστέλλεται στο twitter μήνυμα στον λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτόν το σκοπό στο @tweetingbra.


Ετσι δίνεται αμέσως το σύνθημα στις γυναίκες να κάνουν τη δική τους αυτοεξέταση μόλις ξεκουμπώσουν κι εκείνες το σουτιέν τους. Οι υπεύθυνοι του concept διάλεξαν τη Μαρία γι’ αυτή τη… δουλειά, αφού χαρακτηρίζεται από άνεση και αμεσότητα, ενώ είναι αρκετά δημοφιλής στα νεανικά κοινά που ως επί τo πλείστον χρησιμοποιούν πιο συχνά τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Εννοείται πως εκείνη δεν θα έχανε την ευκαιρία να συμβάλει με το δικό της τρόπο στον αγώνα ενημέρωσης των γυναικών, ενάντια σε μια ασθένεια που δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να «χτυπηθεί» πιο αποτελεσματικά αν γίνει έγκαιρη διάγνωση.


Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να μιλήσει γι’ αυτό το πρωτοποριακό project και μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο προκειμένου να κάνει ακόμη πιο γνωστή την καμπάνια.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...