Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Τρίτη 29/10/2013


ΚΡΙΟΣ: Επειδή θα παρατηρηθεί μεγάλη κίνηση στο περιβάλλον σας, πρέπει να είστε άψογοι στη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να αποφύγετε επιπολαιότητες, παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Μην αφήσετε τον φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν.


ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας ανεβαίνει για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο, αλλά καλό θα ήταν να αναλύσετε πρώτα τις καταστάσεις, για να μην ξεκινήσετε πάνω σε λάθος βάσεις. Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας βαραίνει και, αν εμφανιστούν έντονα οι αδυναμίες σας, μην τρομάξετε, γιατί θα βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε χωρίς να ζημιωθείτε. Ισως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να εκμεταλλεύονται την καλή σας καρδιά και να σας ποδοπατούν. Δείτε ποιοι σας εχθρεύονται και απομακρυνθείτε, για να παραμείνετε μόνο εκεί που υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρότι στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.


ΛΕΩΝ: Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σάς έχουν ωριμάσει και έτσι τώρα ξέρετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα αυτές που σας γεμίζουν ψυχολογικά. Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούργιες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, κυνηγώντας αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε στο παρόν, μια και αυτό το διάστημα φέρνει καινούργια ενδιαφέροντα σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, και αφήστε τα μεγάλα σχέδια για παρακάτω. Κάντε υπομονή, διότι με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.


ΖΥΓΟΣ: Φερθείτε διπλωματικά τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό σας περιβάλλον, αφού αυτό είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας και της κοινωνικής σας καταξίωσης και όχι  η δύναμη. Εάν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για το καλό σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα και αισθήματα, εφόσον οι προοπτικές σας είναι καλές σε όλα τα επίπεδα, για να μην αυξηθεί το στοιχείο της υπερβολής στη ζωή σας. Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν τον δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνοδέψτε τις καλές σας πράξεις και με ωραία λόγια, γιατί αλλιώς θα χαθούν και είναι κρίμα, αφού έχετε την όρεξη, μα και μπορείτε να κάνετε πολλά. Χρειάζεται υπομονή, καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και τις καλές προθέσεις των άλλων, αφήστε στην άκρη τις άσχημες συνήθειες που έχετε και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Κάποιο παλιό πρόβλημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να το φροντίσετε για να εξαλειφθεί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα επιβαρυνθεί από μικρές αιτίες, κάνοντάς σας να νιώσετε κουρασμένοι. Μην αφήσετε αυτό το αίσθημα να καλύψει τις δυνατότητές σας που είναι πολλές. Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λάθος κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.


ΙΧΘΥΕΣ: Μάθετε να συγχωρείτε τις αδυναμίες των άλλων, γιατί ακόμα και μέσα από συγκυρίες μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξομαλύνετε καταστάσεις που λίγο πριν δεν φαίνονταν εύκολες. Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε και εσείς τις δικές του.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....