Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

O «Mr Πρίαμος» στην πασαρέλα

Ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αλυσίδας ερωτικών ξενοδοχείων στην Ελλάδα θέλει να κατακτήσει τον χώρο του modeling.

Είναι ο «πρίγκιπας» της μεγαλύτερης αλυσίδας ερωτικών ξενοδοχείων στην Ελλάδα, όμως θέλει να κατακτήσει έναν άλλο χώρο, αυτόν του modeling.


Αν και ο Χρήστος Γκρίτζαλης δεν ξεκίνησε τώρα την καριέρα του, όλα δείχνουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά του, αφού πριν από λίγες μέρες τού απονεμήθηκε ο τίτλος Best model of the Greek Mediteranean 2014. Την επόμενη κιόλας μέρα από την απονομή ταξίδεψε στο Μιλάνο για να συναντηθεί με το κορυφαίο δίδυμο της μόδας Dolce & Gabanna. O εντυπωσιακός -χαμηλών τόνων ωστόσο- Ελληνας εμφανίστηκε στην ομάδα παραγωγής των κορυφαίων σχεδιαστών προκειμένου να συμμετάσχει στη φετινή τους καμπάνια τόσο σε πασαρέλες όσο και σε editorials.


«Δεν θα με ενδιέφερε ποτέ να κάνω δηλώσεις σχετικά με τη διεκδίκηση συνεργασιών στο εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτούς που λένε αλήθειες υπάρχουν και οι φαντασμένοι, και αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα στον χώρο της μόδας» λέει ο Χρήστος στην «Espresso» και προσθέτει: «Ξεκίνησα το modeling από πολύ μικρός και παρότι εκτιμώ τους δημιουργούς, εξοργίζομαι με τις καταστάσεις που επικρατούν. Αυτά τα λέω γιατί πότε δεν υπήρξα το καλό παιδί κανενός».


Εκδόσεις


Ο νεαρός δεν ακολουθεί τα στερεότυπα των νέων παιδιών στον χώρο του modeling, δεν είναι ευγενής κατ’ ανάγκη, αλλά από τη φύση του. Είναι 27 ετών και έχει ήδη αναλάβει την αλυσίδα ξενοδοχείων «Priamos» μαζί με τον πατέρα του Αρη Γκρίτζαλη, ο οποίος εκτός από επιτυχημένος επιχειρηματίας υπήρξε εκδότης σε μουσικά περιοδικά, αλλά και υπεύθυνος σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές.


Τον Χρήστο τον γνωρίσαμε αρχικά ως μοντέλο, όταν συμμετείχε σε διάφορα video clips, με κορυφαίο το «Ποιος είσαι» της Αντζελας Δημητρίου, αλλά και νέων συγκροτημάτων. Επιπλέον δεν ήταν λίγες οι φορές που έγινε θέμα στον Τύπο αλλά και στην τηλεόραση για τις συμμετοχές του σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα.


Στην Πόλη


Η εταιρία παραγωγής του διαγωνισμού που έστεψε τον Χρήστο Best model of the Greek Mediteranean 2014 έχει διοργανώσει επίσης τον διαγωνισμό «Manhant of the Greek», από τον οποίο αναδείχτηκε ο Νίκος Παπαδάκης, αλλά και την κορυφαία διοργάνωση «Best model of the word» που είχε αναδείξει παγκόσμιο νικητή τον Ελληνα Χάρη Κινατζή. Η «Espresso» βρέθηκε στην ειδική φωτογράφιση που έγινε στο Ηρώδειο λίγες ώρες μετά την απονομή του τίτλου στον Χρήστο (μάλιστα τη στέψη του έκανε η Βάλια Κακούτη) και σκοπό είχε να συμπεριληφθεί στον φάκελο του νεαρού μοντέλου για τον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.


«Θα γυρίσω στην Ελλάδα νικητής, φέρνοντας τον παγκόσμιο τίτλο. Διαθέτω την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία ενός καλού μοντέλου, αλλά θα έχω και το γούρι μου, την ωραιότερη Ελληνίδα, τη Βάλια Κακούτη» μας είπε ο δυναμικός Χρήστος Γκρίτζαλης.  


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ – Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΟΚΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...