Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ενας άγγελος στη… γη

Η (25χρονη) Κάντις Σουάνπολ από τη φάρμα στη Νότιο Αφρική έγινε η πριγκίπισσα του modeling!

Aρκεί να πληκτρολογήσεις σε μηχανή αναζήτησης στο internet το όνομα Candice και θα κατακλυστεί με εκατομμύρια links που οδηγούν στην Candice Swanepoel. Κάντις βέβαια δεν είναι μία στον κόσμο, ωστόσο η Σουάνπολ είναι μοναδική και ειδικά τον τελευταίο καιρό αναδεικνύεται (σχεδόν καθημερινά) σε «πρόσωπο της ημέρας» στον πολύβουο και πολυσύχναστο χώρο του παγκόσμιου μόντελινγκ.


Στην πραγματικότητα, η Κάντις κατάφερε το ακατόρθωτο. Δεν είναι μόνο ότι πλέον έχει τον τίτλο ο «ωραιότερος άγγελος της Victoria’s Secret» (της διάσημης φίρμας εσωρούχων που επιλέγει με τα πιο αυστηρά κριτήρια τα μοντέλα της), αλλά και ότι πολλοί τη χαρακτήρισαν «νέα Ζιζέλ», εξισώνοντάς την με τη γυναίκα-θεά που άφησε εποχή στις επιδείξεις των σέξι lingerie.


Κάπως έτσι, στα 25 χρόνια της η Κάντις έχει τον… κόσμο στα καλλίγραμμα πόδια της. Ετοιμάζεται να φορέσει το «βασιλικό φανταστικό σουτιέν» των 7.300.000 ευρώ (δεμένο με χρυσό, 4.200 πολύτιμους λίθους και ένα ρουμπίνι 52 καρατίων), φιγουράρει ανάμεσα στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 2013 και έχει την ευχέρεια να αρνείται προτάσεις μεγάλων οίκων μόδας, αφού είναι αδύνατον να προλάβει να εμφανιστεί σε όλα τα catwalks. Εξάλλου, μόνο για να καταγράψει κανείς τις πρωτοκλασάτες πασαρέλες στις οποίες έχει ήδη περπατήσει η Σουάνπολ δεν φτάνουν οι λέξεις. Το ίδιο ισχύει και για τα περιοδικά μόδας στα οποία έχει φιγουράρει στο εξώφυλλό τους (στο book της περιλαμβάνεται και εξώφυλλο στην ελληνική «Vogue»).


Την ανακάλυψαν στα 15 της, στην πόλη Ντέρμπαν, που βρίσκεται κοντά στο χωριό όπου γεννήθηκε στη Νότια Αφρική, εκεί όπου μεγάλωνε σε φάρμα με αγελάδες. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2007, εντάχθηκε στο δυναμικό της Victoria’s Secret παίρνοντας μέρος στις επιδείξεις,  για να μπει τελικά στον παράδεισο των… αγγέλων το 2010! Ηταν η χρονιά που το άστρο της έλαμψε για πρώτη φορά τόσο πολύ, ώστε το «Forbes» να την εντάξει στη 10η θέση της λίστας των μοντέλων που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα (τα έσοδά της ήταν 2.200.000 ευρώ).


Ερωτευμένη με τον Hermann Nicoli, μοντέλο από τη Βραζιλία που τον γνώρισε στο Παρίσι στα 17 της, η Κάντις (με το ψευδώνυμο Φλαμίνγκο) δείχνει σταθερή όχι μόνο στην επαγγελματική της πορεία αλλά και στα προσωπικά της θέματα. Περνούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο της (εκείνη ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες τους στο twitter και το Instagram), τη συνοδεύει στα περισσότερα ταξίδια της και τη χειροκροτεί στα catwalks. «Σε δέκα χρόνια από τώρα θα ζω σε ένα σπίτι στην παραλία, έχοντας μια μικρή οικογένεια και αρκετά σκυλιά» λέει κάνοντας σχέδια για το μέλλον!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...