Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τρίτη 5/11/2013

ΚΡΙΟΣ: Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλώς αλλάξτε την. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία. Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα πριν κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δεν σας ζητούν τίποτα.


ΤΑΥΡΟΣ: Αναζητήστε ελεύθερο χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε κατοχυρώστε κάποια κεκτημένα σας που οι άλλοι δεν παραδέχονται. Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά δώστε τα για διεκπεραίωση στους άλλους. Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον να σας πνίγει. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στηριχτείτε στις δικές σας ικανότητες και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε δεξιά και αριστερά. Αποφύγετε να δεσμευτείτε, αν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Για να είστε όλοι ωφελημένοι αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας.


ΛΕΩΝ: Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία, στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας όσο μπορείτε και κινηθείτε μόνο με γνώμονα τη λογική. Νεύρα και επιθετικότητα δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν. Μην πάρετε μέρος σε εντάσεις που θα πλήττουν τον χώρο, γιατί αυτός ο μήνας σάς πάει σχετικά κόντρα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερά της και λόγια που θα πείτε πάνω σε στιγμές αγανάκτησης είναι πιθανόν να αποβούν εις βάρος σας. Μην είστε απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί μια κατάσταση που θα σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα.


ΖΥΓΟΣ: Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη προθυμία από την πλευρά ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά και νέων προσώπων, και θα εισπράξετε την εκτίμηση και τη συμπάθειά τους. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα έρθει να πλήξει τον οικονομικό σας τομέα με συνεχή λάθη, ενώ παράλληλα θα σας απασχολήσουν και κληρονομικά θέματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανεπιθύμητες εκκρεμότητες ή λογαριασμοί θα έρθουν στο προσκήνιο κάνοντας και τα πιο απλά να σας φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Προωθήστε τα οικονομικά σας, αλλά όχι και τα σχέδιά σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει, τακτοποιήστε θέματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που πρόκειται να κλείσετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο, με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανόν να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας. Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανένα είδους ρίσκο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν και τον επαγγελματικό σας τομέα. Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσει η αρμονία και να διατηρηθεί το ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...