Επάγγελμα, δοκιμαστής σουίτας

Το «Hotel Finn» στο Ελσίνσκι παρέχει ονειρεμένη δουλειά για ένα μήνα στους τυχερούς.

Ονειρεμένη εργασία προσφέρει πολυτελές ξενοδοχείο στη Φινλανδία. Το ανακαινισμένο «Hotel Finn» στο Ελσίνκι αναζητεί άτομα για να δοκιμάσουν επί ένα μήνα τις σουίτες, καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες.


Ο στόχος των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου είναι να δοκιμαστούν οι πιο πολυτελείς σουίτες του προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσον θα χρειαστεί να κάνουν ακόμη πιο άνετους τους χώρους, αφού προηγουμένως εντοπίσουν τυχόν σφάλματα που έχουν γίνει κατά την ανακαίνιση. Επίσης οι «δοκιμαστές» θα πρέπει να τονίσουν τα θετικά που θα εντοπίσουν στις σουίτες, ώστε αυτά να συμπεριληφθούν ως ατού στη διαφήμιση που θα κάνει το ξενοδοχείο.


Στα προσόντα που απαιτείται να έχουν οι ενδιαφερόμενοι δοκιμαστές είναι η άριστη γνώση αγγλικών και φινλανδικών, ενώ όσοι μιλούν και ρωσικά υπερτερούν των άλλων. Προς το παρόν στο ξενοδοχείο έχουν φτάσει περισσότερες από 600 αιτήσεις, περιμένουν όμως πολλές ακόμα, καθώς υπάρχει χρόνος για δήλωση συμμετοχής σε μία από τις πιο απολαυστικές δουλειές που έχουν προσφερθεί ποτέ.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ