Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Πόζαραν (τελικά) μαζί!

Ναταλία Γερμανού – Μάνος Ιωάννου επέλεξαν την πρεμιέρα της Δανδουλάκη για τη βραδινή τους έξοδο.

Μπορεί να… καθυστέρησαν λίγο, όμως τελικά έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους. Η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» που ανεβαίνει στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.


Αν και οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες, αποφεύγουν να εμφανίζονται παρέα, ενώ ακόμη κι όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο (όπως για παράδειγμα στην πρεμιέρα του «Αντρες έτοιμοι για όλα», στην οποία συμμετέχει ο ηθοποιός), δεν φωτογραφίζονται μαζί. Αυτή τη φορά όμως έχοντας ως… υποστήριξη και την Κάτια Δανδουλάκη ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί.


Την περασμένη Παρασκευή πάντως το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι πρωίας στο Teatro, όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης, και η παρουσιάστρια δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά του Μάνου. Μάλιστα ζήτησε και… σπέσιαλ αφιέρωση από την τραγουδίστρια το νέο της τραγούδι «Μηδέν», ενώ όλα αυτά συνέβησαν υπό το… άγρυπνο βλέμμα της πρώην του νεαρού ηθοποιού! Η Αρτεμις Αστεριάδη βρισκόταν σε κοντινό τραπέζι από τη Ναταλία και τον Μάνο και… παρακολουθούσε κάθε τους κίνηση, παρ’ όλα αυτά το ερωτευμένο ζευγάρι δεν… ίδρωσε κι έδειχνε εντελώς άνετο στα αδιάκριτα βλέμματα τόσο του μοντέλου όσο και των υπόλοιπων θαμώνων.


Στην πρεμιέρα της Κάτιας Δανδουλάκη (στο έργο που υπογράφει το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου) έδωσαν το «παρών» σχεδόν όλοι οι συντελεστές του «Dancing with the stars 4», στο οποίο η ηθοποιός είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.


Ο Γιάννης Λάτσιος, αλά μπρατσέτα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Δούκισσα Νομικού, ο Αλέξης Κωστάλας και η «φρέσκια» μαμά Γκαλένα Βελίκοβα τίμησαν με την παρουσία τους την Κάτια, ενώ στις πρώτες θέσεις του θεάτρου βρέθηκαν και οι επώνυμοι χορευτές. Γωγώ Μαστροκώστα, Κλέλια Πανταζή, Κατερίνα Στικούδη, Ευαγγελία Αραβανή, Αλεξ Κάβδας,Σάκης Αρσενίου και Κωνσταντίνα ήταν μεταξύ αυτών. Τα βλέμματα όλων όμως συγκέντρωσαν ο Θάνος Καληώρας και η καλλονή σύντροφός του, οι οποίοι μάλιστα σε λίγο καιρό αναμένεται να ανεβούν τα σκαλιά του δημαρχείου.


Εκτός από το team του «Dancing» πολλοί ήταν και οι ηθοποιοί που παρακολούθησαν την πρεμιέρα, όπως η Κατερίνα Λέχου με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, η Μάρω Κοντού και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...