Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Υπόθεση προπονητή ταε κβον ντο: Πιτζάμα πάρτι με ανήλικες στο γυμναστήριο

Σοκάρει η αποκάλυψη πως ο 44χρονος κατηγορούμενος ως παιδοβιαστής...

Αυτή είναι η αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα...

Μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ...

Χωρίς «Σασμό» κι απόψε

Ο «Σασμός» δεν θα προβληθεί ούτε σήμερα Παρασκευή.Οι φανατικοί...

Τρελά ερωτευμένοι μετά από πέντε χρόνια γάμου

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος», είναι ένα τραγούδι που...

Αποκάλυψε ότι είναι gay!

Το κατηγορώ του ανταποκριτή Θεόδωρου Ανδρεάδη – Συγγελάκη για τα θύματα της ομοφοβίας.

Δεν είμαι ήρωας, ζητώ να αλλάξουμε επιτέλους την ψυχή και τη σκέψη μας… Ο γνωστός δημοσιογράφος και ανταποκριτής του Alpha από τη Ρώμη Θεόδωρος Ανδρεάδης – Συγγελάκης, με αφορμή την τρίτη κατά σειρά αυτοκτονία νεαρού -θύματος ομοφοβίας στην Ιταλία- αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είναι gay. Μάλιστα, με αφορμή το τραγικό συμβάν στη γείτονα χώρα, επισημαίνει ότι στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, γι’ αυτό κάνει εκείνος την αρχή, ώστε να χτυπηθεί στη ρίζα του το bullying εναντίον των ομοφυλοφίλων.


«Χρειάζεται περισσότερο θάρρος για να μπορέσει και η χώρα μας να αποκλείσει τον ρατσισμό, την ομοφοβία, τους βάρβαρους χλευασμούς των ανεγκέφαλων. Ενας δημοσιογράφος, ανταποκριτής από τη Ρώμη, κάνει την αρχή, αψηφώντας τυχόν κριτικές και εκπλήξεις» γράφει με θάρρος και τόλμη ο ανταποκριτής του Alpha και μάλιστα καλεί και άλλους επωνύμους από την Ελλάδα να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.


«Στην Ιταλία, ο τραγουδιστής Τιτσιάνο Φέρο είπε στους φαν του ότι είναι γκέι και συνέχισε -χαλαρά και με επιτυχία- να τραγουδά και να ερωτεύεται. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής, ένας πολιτικός, ένας δημοσιογράφος, που να έχει το ίδιο θάρρος; Που να μπορεί να προσφέρει ένα θετικό παράδειγμα σε έναν νέο που ζει στην επαρχία και θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια τραγική θέση του νεαρού Ιταλού που κηδεύεται σήμερα;».


Ο νεαρός Σιμόνε ήταν το τρίτο θύμα της ομοφοβίας. «Η Ιταλία είναι μια δημοκρατική χώρα, αλλά όχι στον βαθμό που θα έπρεπε, διότι υπάρχει η ομοφοβία. “Ο καθένας ας βρεθεί αντιμέτωπος με τη συνείδησή του” έγραψε ο Σιμόνε στο τελευταίο του σημείωμα. Είναι η τρίτη αυτοκτονία νεαρού ομοφυλόφιλου μέσα σε έναν χρόνο σε ό,τι αφορά τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία, διότι υπάρχει η υποψία ότι μπορεί να είναι πολύ περισσότερες».


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

Γενέθλια για τον Γιάννη Λάτσιο – Πόσο χρονών γίνεται;

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιάννης Λάτσιος.Ο ισχυρός...

«Πάντα η μαμά μου, μου έβαζε ωραία ρούχα, κοσμήματα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά»

Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή κυρία της...

«Σασμός»: Αυτός είναι ο λόγος που η σειρά δεν θα προβληθεί απόψε και αύριο Παρασκευή

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φανατικοί τηλεθεατές της...

Καταγγελίες από τη Νένα Χρονοπούλου για το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα

Παιδιά ακροβατούν σε περβάζια λίγων εκατοστών με κίνδυνο να...

Έλενα Γκρέκου: «Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε το σπίτι για να σπουδάσει ο γιος μου»

Η Έλενα Γκρέκου με αφορμή την αποχώρησή της από...

Με αποκαλυπτική εμφάνιση 48χρονη Ελληνίδα ηθοποιός σε έξοδό της με τον 31χρονο σύντροφό της

Είναι ταλαντούχα, όμορφη και ο χρόνος είναι φίλος της!...