Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Κολεξιόν με… υπογραφή Γιακουμάτου

Λαμπερές παρουσίες στο σόου για τη νέα συλλογή της κόρης του πρώην υπουργού.

Δημιουργίες από δαντέλα, sexy και θηλυκές, διά χειρός Ζωής Γιακουμάτου. Η κόρη του πρώην υπουργού παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τη σεζόν φθινόπωρο – χειμώνας 2013-2014 μπροστά σε ανθρώπους της μόδας, της πολιτικής, αλλά και celebrities που έσπευσαν να χειροκροτήσουν τα μοντέλα που φορούσαν τα ρούχα της «Dress the nature», όπως λέγεται η collection.

Ανάμεσά τους και η εκκεντρική και πληθωρική στιλιστικά Μαρίνα Πατούλη, η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, που εντυπωσιάζει για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά με την εμφάνισή της.

Οι γονείς

Με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη επικεφαλής των μοντέλων, η Ζωή παρουσίασε τα ρούχα που σχεδίασε με πολύ μεράκι, ενώ από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της Γεράσιμος και Ελένη Γιακουμάτου που χειροκρότησαν την προσπάθεια της μικρής τους κόρης. Εκείνη που είχε τα παράπονά της ήταν η Εβίνα, η μεγάλη αδερφή της Ζωής.

«Είχε πολλά νεύρα το βράδυ της επίδειξης, γιατί ήθελε να περπατήσει στην πασαρέλα, αλλά δεν την άφησα, αφού την ήθελα να συντονίζει τον κόσμο» αποκάλυψε στην «Espresso» η Ζωή για την Εβίνα, η οποία είναι δικηγόρος στο επάγγελμα αλλά και η μούσα της. «Είναι η πρώτη που δοκιμάζει όλα τα ρούχα μου.

Πολλές φορές μάλιστα μου τα… κλέβει και την κυνηγάω στο σπίτι. Τα λερώνει με αρώματα αλλά και φαγητά, κι εγώ της φωνάζω. Η αδελφή μου νομίζω ότι αναδεικνύει πιο πολύ τα ρούχα από τα μοντέλα, γιατί ταιριάζουν απόλυτα πάνω της. Πολλές φορές μάλιστα μου δίνει και παραγγελία τι θέλει να της φτιάξω κι εγώ δεν της χαλάω χατίρι» λέει η Ζωή. 

Από τις εντυπωσιακές δημιουργίες της που ξεχώρισαν ήταν το νυφικό, το οποίο ήταν από δαντέλα και κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski.

Ο… γαμπρός

Προς το παρόν η σχεδιάστρια κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου είναι single, γιατί, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso»: «Ψάχνω έναν άντρα σαν τον πατέρα μου, δυναμικό και μάγκα. Αντρα με όλη τη σημασία της λέξης. Στην εποχή μας είναι πιο μαλθακοί, δηλαδή δεν υπάρχει δυναμισμός, όλοι έχουν μια υποτονικότητα, λόγω της κρίσης προφανώς».

Πάντως οι άντρες που την πλησιάζουν αγχώνονται, όταν μαθαίνουν ποιου κόρη είναι. «Με ρωτούν “τι λέει ο μπαμπάς σου;”. Φοβούνται μήπως τους δείρει, μου λένε μάλιστα να μην του πω με ποιον βγαίνω» λέει η Ζωή και τονίζει: «Ο μπαμπάς μου είναι… αρνάκι, απλώς μάς έχει πολλή αδυναμία. Το θέμα είναι να βρεις τα κουμπιά του». Ο πρώην υπουργός ήταν εκείνος που στο τέλος του show φώναξε «Ζωή, βγες έξω» κι όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Οι καλεσμένοι

Ανθρωποι της μόδας, όπως ο Μάκης Τσέλιος, ο Φιλήμων, η Κρίστυ Κρανά και ο Τρύφωνας Σαμαράς, βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας της Ζωής Γιακουμάτου, ενώ το παρών έδωσε και η ανιψιά του Σήφη Βαλυράκη, η Αθηνά, με τη μητέρα της Μαριάννα Βαλυράκη. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις τάσεις που προτείνει η νεαρή designer, αφού όλο και κάποιο κομμάτι της συλλογής θα προτιμήσει στο μέλλον για τις επώνυμες με τις οποίες συνεργάζεται.


Μια μοβ οπτασία ήταν η Μαρίνα Πατούλη

Με μοβ, έξωμο, λαμπερό (λόγω παγέτας) φόρεμα εμφανίστηκε στο event η πάντοτε πληθωρική στιλιστικά Μαρίνα Πατούλη. Η εντυπωσιακή ξανθιά σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη επέλεξε να συμπληρώσει το σύνολο με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ από τα αξεσουάρ προσέξαμε το τσαντάκι της, με την υπογραφή της Louis Vuitton, αλλά και το μεγάλο δαχτυλίδι με τον μοβ λίθο, ασορτί με το φόρεμά της.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...